Pozdrav svima!
Planiram se ove godine prebaciti sa Geodetskog fakulteta-sveučiliše u Zagrebu na Građevinski fakultet-smjer geodezija u Sarajevu.Sad,zanima me,konkretno za građevinski fakultet ali može i općenito,dali kod vas na sveučilištu postoji izvanredni studij(vanredni studij)?Vidio sam kad se spominju cjenici da postoji ali nigdje nisam naišao na neki pravilnik ili statut građevinskog fakulteta u kojem išta piše.
Recimo kod nas u Zagrebu takav studij ne postoji pa zato pitam.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!
Vanredni studij
- alica.k
#2 Re: Vanredni studij
ove godine su na geodeziju primali 40 redovnih i 10 sf i to je to. vanrednih nema na spisku. sto mi nekako izgleda da nema vanredan studij na gradjevini. najpametnije, nazovi, raspitaj se.
- hidrant
#3 Re: Vanredni studij
Po bolonji ne bi trebali da postoje vandredni, nego redovni kojima skolovanje placa kanton i redovni samofinasirajuci.alica.k wrote:ove godine su na geodeziju primali 40 redovnih i 10 sf i to je to. vanrednih nema na spisku. sto mi nekako izgleda da nema vanredan studij na gradjevini. najpametnije, nazovi, raspitaj se.
Obe kategorije imaju iste obaveze, tj. moaju raditi zadace, prisustovat predavanju itd.
Nemam pojma za Gradevinski fakultet, ali javit ce ti se neko od njih, ako znaju koristiti racunar.
-
GalaKit
#4 Re: Vanredni studij
Da,nema ni u Zagrebu po bologni vanrednih,ali sam vidio u nekim cjenicima za plačanje školarina da su navedeni vanredni studenti...možda je to za stari studij...
hvala na odgovorima i vidimo se valjda uskoro...
hvala na odgovorima i vidimo se valjda uskoro...
-
zerica/bobica
#5 Re: Vanredni studij
Koliko će vas iz ZG doći ove godine? Najbolje je da nazoveš studentsku službu, čisto da se uvjeriš kako su ljubazni 
-
davorp7
#6 Re: Vanredni studij
evo naletio na temu, ja sam jedan od novihzerica/bobica wrote:Koliko će vas iz ZG doći ove godine? Najbolje je da nazoveš studentsku službu, čisto da se uvjeriš kako su ljubazni
i da, priča se da su jako ljubazni u referadi, za 10ak dana dolazim to provjerit
-
davorp7
#7 Re: Vanredni studij
jel zna netko koliko je točno godina na geodeziji... oko 2000KM sam čuo...
-
zerica/bobica
#8 Re: Vanredni studij
Mislim da su fax u Zg i u Sa u nekom talu, i da postoje neka specijalna pravila za vas koji dolazite.Imas tacnu informaciju da je oko 2000km upisnina. Što je mala cifra, zamisli da studiras u Londonu! 
I da, fax je kvalitetan.
I da, fax je kvalitetan.