Bambi_na_kofeinu wrote:Jah...
Pričaš o struci o kojoj znam dovoljno bez posebnih raspitivanja.
Ali nemam iluzije da se svršenici raznih livadskih vikend-kurseva hoće, kao i svaka druga rak rana i kužna bolest, nezaustavljivo raširiti i unutar te profesije.
Ono na šta mogu uticati je da mene i moje niti ćete liječiti niti obrazovati.
A ponajmanje ste krivi vi, mentalna i intelektualna fukara, rapidno stasala hibridna klasa i unutar obrazovanja bila je za očekivati pored sitnih šićardžija koje su vam to omogućile.
Samo što to turbo-folk u nauci ne čini manje gadnim...lutko moja, obrazovana.
Čini mi se da je uzimanje avatara Grete Garbo ekvivalentno pozlacivanju dječije kakice ovdje.
Proiciraš lično nezadovoljstvo životom na ljude koje ne znaš i institucije u koje nikad nisi kročila!
Nadalje, služiš se generaliziranjem, bigotizmom i ad hominem napadima,bez dokaza za maliciozne optužbe koje bljuješ. Što se tice tvoje razmjene sa lajk, kolko' god ti se činilo privlačnim snishodljivo ophođenje prema strancima - nije vrlina! Narcisoidni poremećaj ličnosti, much?!
Kad si uzela moj post van konteksta, u pokušaju da validiraš svoje ignorantske stavove o farmakološkom faksu u Travniku, zaboravila si da sam ja davao repliku tvojim "iskrenim željama" da mi djecu LIJEČE diplomirani univerziteta tralala..
Otiđi nekad kod apotekara i traži da ti liječi neku boljku, kod radiologa, ili čak medicinske sestre!...
Ali, sve je to nevažno jer ti ionako nemaš pojma kakvog ce kvaliteta biti kadrovi sa ovog faksa, aka: nemas direktnog kontakta, ni sa predavanjima, niti sa ocjenjivanjem!