HELP!!!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
MeryJ

#1 HELP!!!

Post by MeryJ »

Planiram upisati Medicinski fakultet u Sarajevu. Odlična sam učenica (5,00 prosjek), međutim dosta raje mi govori da nemam šanse sa Medicinskim fakultetom jer idem u Srednju medicinsku školu. Kao navodno, bolje prolaze oni iz gimnazije.
Što se tiče prijemnog, već sam počela malo učiti, ali najgore mi je to što ne znam odakle odn. iz koje knjige se najbolje pripremati i da li mi mogu pomoći informatori? Čula sam da ih mogu nabaviti u kopirnici ispod fakulteta, međutim, tamo mi rekoše da ima dosta tih informatora pa ja ne znam koji mi je potreban i koji mi može pomoći (nije valjda da moram sve kupiti?) :?
Eto, ako mi može pomoći sa savjetima neko ko se upisao ili se htio upisati.
Pozz :)
Ujedam

#2 Re: HELP!!!

Post by Ujedam »

Koju medicinsku završavaš? :D
malena_EU

#3 Re: HELP!!!

Post by malena_EU »

Uporedi svoje znanje iz hemije (zadatke) sa onim sto rade u I gimnaziji, i po mogućnosti nadji nekog da ti održi instrukcije sa PMF, iz hemije.
Za ostalo ne znam.
MeryJ

#4 Re: HELP!!!

Post by MeryJ »

Ujedam wrote:Koju medicinsku završavaš? :D
Srednju medicinsku skolu - Jezero. :D
MeryJ

#5 Re: HELP!!!

Post by MeryJ »

malena_EU wrote:Uporedi svoje znanje iz hemije (zadatke) sa onim sto rade u I gimnaziji, i po mogućnosti nadji nekog da ti održi instrukcije sa PMF, iz hemije.
Za ostalo ne znam.
Aha, hvala na savjetu. Hemiju dosta znam, cak je znam bolje od ostala 2 predmeta, tako da se nadam da mi ona nece praviti probleme. Nekako mi je fizika najteza (zadaci pogotovo). Da li bi mi mogla preporuciti nekoga za instrukcije? :)
Post Reply