liliput99 wrote:Molim sve koji su ovo pohadjali ili pohadjaju da mi kazu svoja iskustva i savjete.
Vrijedi li prije svega, ovaj studij, mog vremena i para?
Da li poslije njega imam vece sanse za zaposljenje?
i baj d vej, par rijeci o pisanju pisma motivacije
Hvala!!!
ja poznajem ljude koji su studirali ili studiraju na drugim CIPSovim programima i izuzetno su zadovoljni, sto predavacima sto sadrzajem...sad, vjerovatno je situacija ista i na evropskim studijama. ovo ti ujedno moze posluziti kao odgovor na prvo pitanje:) na drugo ti niko nazalost ne moze dati siguran odgovor, al mislim da ti to ne treba biti presudno u odluci hoces li upisati ovaj studij il ne. ako te zanima i ako ga sebi mozes priustiti, upisi, samo ti moze biti od koristi...
ne kontam ovaj dio za motivacijsko pismo

znam da se ljudi koriste kojekakvim sablonima, prepisuju, kopiraju motivacijska pisma

i fakat ne znam u cemu je problem napisati desetak recenica u kojima ces reci sta te privuklo programu, zbog cega zelis da ga studiras, kakvi su ti daljnji planovi u karijeri itd itd. istina je da se motivacijskom pridaje dosta paznje, bilo da se radi o poslu, faksu, stipendiji il sta ti ja znam...barem ja imam takvo iskustvo. znaci samo iskreno par recenica, fino ih sroci i to je to
eto ja se raspisala a nit sam pohadjala nit pohadjam CIPSov program

sori