Druze, za to oko tih dodatnih ispita posto si bio vanredan je najbolje da se obratis studentskoj sluzbi, najboljoj i najljubaznijoj studetskoj sluzbi u drzavi, tako da ne libi se otici tamo kod njih pa porazgovarati, ili nazovi na telefon.Tesla10 wrote:Pozdrav opet svima. Zanima me još jedna stvar u vezi upisa na fakultet. Pošto ja sada završavam vanredno četvrtu godinu elektrotehničke škole, da li ću ja trebati polagati nekakav poseban ispit, da bih uopšte mogao doći do prijemnoga ispita ? Razlog zbog kojeg vas ovo pitam je taj, što sam na drugim forumima dobio informacije da mi koji smo vanredno završili četvrtu godinu, moramo polagati još neke ispite kako bi mogli steći uslov za izlazak na prijemni ispit. Isto tako, ako neko od vas zna kakvi sve zadaci iz matematike budu na prijemnome ispitu, za upis na Elektrotehnički fakultet, molio bih ga da mi primjere (ili zadatke koji su već bili) tih zadataka pošalje putem poruke na profil. Unaprijed vam se svima zahvaljujem na odgovorima.
Sto se tice prijemnog i zadataka, u moje vrijeme (prije nekih 8-9 godina) je bila odredjena zbirka koju neko ranije pomenu i organizovala se pripremna nastava na faksu koju su drzali asistenti. to je kostalo nkeih 100KM i zaista je vrijedilo toga. odslusavsi nastavu i prevjezbavsi tu zbirku ja sam bez problema polozio prijemni i upisao se. kako je sad ne znam, nadam se da ce ti neko od mladjih kolega dati vise informacija oko toga.
pozdrav i sretno!