Jasna Pasic nije feministkinja.Wub wrote:To! Nadala sam se da će biti koja feministkinja.
Uostalom, mislim da mi koji smo malo duze na ETF (minimum 5 godina) smo malo referentniji da o tome govorimo.
Jasna Pasic nije feministkinja.Wub wrote:To! Nadala sam se da će biti koja feministkinja.
Objektivnost se moze postici samo ako bi kakav robot ocjenjivao studente. Uvijek ima neki subjektivni faktor kod svakog profesora na osnovu kog daje nizu ili visu ocjenu ako je student na granici.Wub wrote:A kad je u pitanju objektivnost profesora, ima li potrebe oko toga da se brinemo?
Bitno je pored koga si sjedilaWub wrote:Mislim da samo jednoj strani. Ja sam danas bila te (ne)sreće da sam sjela na ispravnu stranu.![]()
Neki kažu da su Ciziju vidjeli samo noge.
na predavanjima, pogotovo iz matematike tesko da nesto skontas, jer bez krede i table sve je livada...Memica_93 wrote:Da li svi profesori predavaju samo jednoj strani amfiteatra ili je to bio samo slucaj danas?
Sutra imamo matematiku :s valjda cemo sta skontati xDdottore wrote:na predavanjima, pogotovo iz matematike tesko da nesto skontas, jer bez krede i table sve je livada...Memica_93 wrote:Da li svi profesori predavaju samo jednoj strani amfiteatra ili je to bio samo slucaj danas?
Danas je bas dekan pricao o ovome
Da-da.Bluesman wrote:Bitno je pored koga si sjedilaWub wrote:Mislim da samo jednoj strani. Ja sam danas bila te (ne)sreće da sam sjela na ispravnu stranu.![]()
Neki kažu da su Ciziju vidjeli samo noge.
Zašto to?dottore wrote:na predavanjima, pogotovo iz matematike tesko da nesto skontas, jer bez krede i table sve je livada...Memica_93 wrote:Da li svi profesori predavaju samo jednoj strani amfiteatra ili je to bio samo slucaj danas?
Ako si dobila pristup http://www.isss.ba onda mozes. Tamo se upucuju zahtjevi sa sve potvrde.Wub wrote:Možel se već uzeti potvrda za iskaznicu i to?
Jao meni, opet necu moci prociWub wrote:Ne, nismo još uvijek ništa dobili (istini za volju, nisam ni tražila).
Trebala bih sutra skoknuti do studentske onda. Hvala.
Ne vjerujem i da je gotov svakako. Sacekaj sljedecu sedmicu, ionako ti ne treba. Jedino da prodjes jeftinije za prevoz vozom ili autobusom. Gras svakako ne mozes regulisati bez ISSS-a koliko ja znam, ni zdravstveno, niti bilo kakvu drugu potvrdu.Wub wrote:Hahahahaha, već mi je drago što nisam danas otišla pokupiti indeks ako je već bila tolika frka.
Ne daji dezinformacije.Bušman wrote:Ne vjerujem i da je gotov svakako. Sacekaj sljedecu sedmicu, ionako ti ne treba. Jedino da prodjes jeftinije za prevoz vozom ili autobusom. Gras svakako ne mozes regulisati bez ISSS-a koliko ja znam, ni zdravstveno, niti bilo kakvu drugu potvrdu.Wub wrote:Hahahahaha, već mi je drago što nisam danas otišla pokupiti indeks ako je već bila tolika frka.
Ispricavam se, drago mi je da su to sredili. U moje vrijeme je bilo problema bas zbog ISSS-a.zlaataan wrote:Ne daji dezinformacije.Bušman wrote:Ne vjerujem i da je gotov svakako. Sacekaj sljedecu sedmicu, ionako ti ne treba. Jedino da prodjes jeftinije za prevoz vozom ili autobusom. Gras svakako ne mozes regulisati bez ISSS-a koliko ja znam, ni zdravstveno, niti bilo kakvu drugu potvrdu.Wub wrote:Hahahahaha, već mi je drago što nisam danas otišla pokupiti indeks ako je već bila tolika frka.Možeš uzeti onu bjanko potvrdu i popuniti je tamo u dva primjerka. To se obradi za nekoliko dana i dobiješ jedan primjerak nazad.
Znam, jer sam ja tako neki dan uradio.
Inače je preko ISSS-a, ali još nisu promijenili akademsku godinu i unijeli brucoše, pa se može (trenutno i mora) i na onaj starinski način.Bušman wrote:Ispricavam se, drago mi je da su to sredili. U moje vrijeme je bilo problema bas zbog ISSS-a.
Impavidus wrote:Tako to štreberima bude...

taman se krenula spremati za spavanjeImpavidus wrote:Sad bi valjda trebala ranije da legneš, jer ćeš se ranije probudit za nova predavanja...![]()
Haber druže haber...NeyTheHa wrote:Na etf.ba pa mahalajte