IM1/IM2-Jedan dan se potpisete i mozda prozove par studenata,dok bi drugi dan predavanja izvadio taj isti spisak i poceo prozivati vise studenata,i salio se na racun imena/prezimena(nerijetko).
OR,OE,IF1,IF2,TP,EK-nema potpisivanja na predavanjima
EES Asistentica pusti spiskove da se potpisete ali rijetko kad proziva i provjerava,samo ako je bas malo raje na predavanju a pun spisak,sami prekrize 3-4 po grupi,nebitno da li ste bili ili ne..(tako je bar kod nas sad bilo)
LAG-Potpisivanje srijedom kad je asistent tu,a cetvrtkom ga i nema nikad pa nema ni potpisivanja(bar kod behdzeta je tako bilo nezz kako ce sad biit)...
A sto se tice tutorijala vecinom asistenti prozivaju na pocetku....
A sto se tice asistenata meni su najbolji bili:Alek,Selma(IM1/2),Milisic,Smaka(EK,OE),Batalovic,Mumi(OR,TP mada nisam imao tu srecu da mi drzi sve tutove),Teo(OR),Vedran(OR),Senad i Sokic sam cuo isto da dobro objasne(EES)...Dok trebate moliti Boga da vas ne zapadnu Tarik(ne mozes stici da prepises sta napise i jedva ga sta razumijes),Enio(vise je ispred zgrade faxa nego na tutu

),Almir iz EES-a rijetko koji zadatak dovede do kraja i zavrsava ih sa (...) jer je to glupo za racunati,"samo uvrstiti" treba,pa pola zadatka nema

A sto neko rece na OE i EK je mozda i najbolji "predmetni ansambl" sa profesorom/dekanom "Cizijem"
A pitanje oko vodje grupe...to vi birate i sto prija izaberete prije dobijate indexe

(nama je trebalo 1-2 tuta da odaberemo "vodju")