Bosanska piramida Sunca vol.4
-
Thyl
da ti kazem chupo, odmah mi je kamen sa srca pao, cim se preslo na suptilnije metode krampe te lopate.bc_chupo wrote:da se oko toga ne vrtimo puno...buldozer je iskoristen jednom..i cim su se vidjele posjedice...pocele su se koristiti krampe i lopate...no more comment
-
Thyl
smijem li i sliku tvoju nosit u novcaniku, naravno, nakon sto ga ispraznim u korist fondacije?bc_chupo wrote:naravno istetoviraj ime svog kralja
http://apwr.fotopic.net/p36298683.html
-
Thyl
pa dobro sta je ovo nemojte sad ba ljudi odustajat! priblizavamo se konacnim istinama naseg postojanja na ovim prostorima! jeste li se pitali sve ovo vrjeme kake veze imaju piramide s kamenim kuglama i misterioznim pojavama? drugim rjecima: ko je dirao plod u kuglama? saznajte vise od originalnog otkrivaca misterija bosanskih piramida, od kojeg je sve ukradeno.
chupo, od tebe ocekujem najmanje elaborat o ovome.
http://www.sartelcom.net/ET/krater/hele ... dokaz.html

chupo, od tebe ocekujem najmanje elaborat o ovome.
http://www.sartelcom.net/ET/krater/hele ... dokaz.html

-
car-x
tito dragi koje budalastine..Thyl wrote:pa dobro sta je ovo nemojte sad ba ljudi odustajat! priblizavamo se konacnim istinama naseg postojanja na ovim prostorima! jeste li se pitali sve ovo vrjeme kake veze imaju piramide s kamenim kuglama i misterioznim pojavama? drugim rjecima: ko je dirao plod u kuglama? saznajte vise od originalnog otkrivaca misterija bosanskih piramida, od kojeg je sve ukradeno.
-
car-x
otiso na ovaj link sto si postiro, da vidim sta to ovaj bosnjak prica.. i moj komentar je bio na ono sto sam tamo vidio..Thyl wrote:care jarane mos li nam ovo malo specifikovat?car-x wrote:tito dragi koje budalastine..
dovoljno specifikovano ili treba jos?
- dexcox
joj pa dze sad bas da vidim , na poslu mi kontaju da sam poludio..
cuj samo ove analize:
"IN MY LANGUGE WE CALL THIS HUMAN SHIT: what is name GOVNO, and meaning is in english: GO VaN O.
HUMAN SHIT = GOVNO = GO VaN O = GO OUT through O
GO VaN O = IDI VAN kroz O
O represent HOLE on human ASS what is small exit crater for human shit
O represent HOLE on Earth ASS what is huge exit crater for SPHERE human magma - shit"

cuj samo ove analize:
"IN MY LANGUGE WE CALL THIS HUMAN SHIT: what is name GOVNO, and meaning is in english: GO VaN O.
O represent HOLE on Earth ASS what is huge exit crater for SPHERE human magma - shit"
- uozo
Rudo je legenda!!!dexcox wrote:joj pa dze sad bas da vidim , na poslu mi kontaju da sam poludio..![]()
cuj samo ove analize:
Prosurfaj malo po stranici! Meni kad god padne sta tuzno na pamet ja kod Rude na njegovu stranicu i odmah mi sve bude lakse.
Thyl je u pravu jer i ja sve vise mislim da je levat sa sesirom mazno ideju o piramidama od Rude!!!
-
Thyl
a care jarane bil mogo nako cisto komparacije radi rec cije su ti budalastine vece, ovog rudolfa bosnjaka i njegovih plodonosnih sfera, il ovog semira osmanagica i njegovih energetskih misterija:car-x wrote:otiso na ovaj link sto si postiro, da vidim sta to ovaj bosnjak prica.. i moj komentar je bio na ono sto sam tamo vidio..
dovoljno specifikovano ili treba jos?
http://www.galaksija.com/planeta/pirami ... vijeta.pdf
il nema razlike?
-
bc_chupo
nista vise Thyl...car-x wrote:tito dragi koje budalastine..Thyl wrote:pa dobro sta je ovo nemojte sad ba ljudi odustajat! priblizavamo se konacnim istinama naseg postojanja na ovim prostorima! jeste li se pitali sve ovo vrjeme kake veze imaju piramide s kamenim kuglama i misterioznim pojavama? drugim rjecima: ko je dirao plod u kuglama? saznajte vise od originalnog otkrivaca misterija bosanskih piramida, od kojeg je sve ukradeno.
- dexcox
B.Medjed wrote:Rudo je legenda!!!dexcox wrote:joj pa dze sad bas da vidim , na poslu mi kontaju da sam poludio..![]()
cuj samo ove analize:
![]()
Prosurfaj malo po stranici! Meni kad god padne sta tuzno na pamet ja kod Rude na njegovu stranicu i odmah mi sve bude lakse.![]()
![]()
Thyl je u pravu jer i ja sve vise mislim da je levat sa sesirom mazno ideju o piramidama od Rude!!!
![]()
ma sta ti je, bookmark sam puko
- dexcox
"ONA, ELEKTRICNA STRUJA NAPUNI CELIJICE KISEONIKOM
ONA, ELEKTRICNA STRUJA NAPUNI CELIJICE KISEONIKOM
RIJEC UJ NA ILIRSKOM JEZIKU ZNACI ONO STO VODa ZOVEMO...
ONA, ELEKTRICNA STRVOD-a NAPUNI CELIJICE KISEONIKOM
VELIKI POZDRAVI SVIMA KOJI SU RAZUMILI OVO...
Rudolf Bosnjak"
najjaca
ONA, ELEKTRICNA STRUJA NAPUNI CELIJICE KISEONIKOM
RIJEC UJ NA ILIRSKOM JEZIKU ZNACI ONO STO VODa ZOVEMO...
ONA, ELEKTRICNA STRVOD-a NAPUNI CELIJICE KISEONIKOM
VELIKI POZDRAVI SVIMA KOJI SU RAZUMILI OVO...
Rudolf Bosnjak"
najjaca
-
Thyl
stonehenge objasnjenje: http://www.sartelcom.net/ET/krater/ston ... tions.html
"S T O N H I N G je bilo prvobitno ime.
STON HING
STO N HING
STO LAC
STOLAC ili STOLIC ili S T O L H I N G... za sta?
Sta je STOL koji VISI?
Sta je STOL koji lebdi u PROSTORU
a koji je tako velik da izgleda kao RAVNI OKRUGLI KRUG ne ispupceni?
U Hercegovini postoji STOLAC...za sta?"
nesmiijem ja ovog citat vise od dvije stranice dnevno, zamanta mis e
"S T O N H I N G je bilo prvobitno ime.
STON HING
STO N HING
STO LAC
STOLAC ili STOLIC ili S T O L H I N G... za sta?
Sta je STOL koji VISI?
Sta je STOL koji lebdi u PROSTORU
a koji je tako velik da izgleda kao RAVNI OKRUGLI KRUG ne ispupceni?
U Hercegovini postoji STOLAC...za sta?"
nesmiijem ja ovog citat vise od dvije stranice dnevno, zamanta mis e
-
Thyl
@kekec, ma totalno sam razocaran, velke sam nade u chupu polago, konto sam sacemo mi jednu diskusiju na nivou razbacit, ima tema za preradit, hem krovovi podsvjesno na cetri vode, hem energije vako nako, hem vaznemaljci, sto bi jimmy reko, al klinac..
decko se nesto usutio.
a sto se kopanja tice, izgleda da je udarnicka faza prosla http://apwr.fotopic.net/c1142585_1.html; sad se preslo pod zemlju, u tunele, na sitan vez. stas, jarane, treba do proljeca megalita naheklat i misterioznih natpisa.
ja navijam da se otkrije hasanaginica na prailirskom
a sto se kopanja tice, izgleda da je udarnicka faza prosla http://apwr.fotopic.net/c1142585_1.html; sad se preslo pod zemlju, u tunele, na sitan vez. stas, jarane, treba do proljeca megalita naheklat i misterioznih natpisa.
ja navijam da se otkrije hasanaginica na prailirskom
- kekec
Ne zna Semir bosanski mentalitet.a sto se kopanja tice, izgleda da je udarnicka faza prosla
Lako se zapalimo, ali lako i odjebemo nesto sto ne ide.
Tako ce biti i sa dobrovoljnim kopacima.
Nigdje piramide.
Na proljece ce kopace svijecom traziti. Nece ih biti cak
i lovu da ponudi.
Bice ono: "Jebi se i ti i piramida, kopaj sam".
Nego prisjetih se
Sta bi sa onim lesom, ustvari ljudskim kostima koji
su poslati na "analizu" u Split, London...
Nesto dugo traje ta "analiza", ima li kakvih rezultata, Ha piramidasi?