Bosanska piramida Sunca vol.4

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Piramidos

Post by Piramidos »

Vidis chupo upravu si i ti i tvoja sekta, nepise nam se dobro

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... ge_id=1770
Piramidos

Post by Piramidos »

Thyl wrote:shoshana :shock:
pa jel ti ovo stvarno trebalo? :shock: jesi neki partibrejker :sad:

nego, chupo, gdje smo ono stali, kod vanzemaljaca ili kod krugova u zitu?
evo, ja upravo citam kod jednog naseg strucnjaka - nije foteljas, nego ono pravi strucnjak, a sve su od njega maznuli - da su one neke praistorijske figurice sve ustvari glave vanzemaljaca:

http://www.sartelcom.net/ET/krater/alien_samples.html

sta ti mislis o tome?
Pa Semir i ekipa sektasa su sve maznuli od Dr. Rudolfa Bosnjaka ja to celo vrmene trubim a niko neslusa.

Copyright C 1952-2006. All rights reserved. Rudolf Bosnjak. najbolja recenica ikada napisana
Thyl

Post by Thyl »

namojte ba ljudi bit toliko zlobni, sta vam je, dokle ide ta zavist, evo, imamo i medjunarodnu verifikaciju! koliko je to revolucionarno od strane nasih strucnjaka koji odkopavaju piramide jest da je ovo prva IKAD medjunarodna verifikacija u obliku postera. sve se tu odma jasno vidi, a ne da se covjek mora patit s nekakim foteljaskim analizama. pa jel tako. :faraon1:

Image
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Haj' što kaže da piramide postoje, nego kaže i da je to (ni manje, ni više) najveći kompleks na planeti... eee moj Semire :roll:

daj sklonite ovaj poster.. :D
Thyl

Post by Thyl »

vodolija_33 wrote:Haj' što kaže da piramide postoje, nego kaže i da je to (ni manje, ni više) najveći kompleks na planeti... eee moj Semire :roll:

daj sklonite ovaj poster.. :D
ma neka ba postera, sta smeta? :D
a kompleksi ce doc s vremenom :oops:
sto mi ne bi imali najvece komplekse na planeti? kad je bal, nek i mreza podzemnih tunela gori :D
bc_chupo

Post by bc_chupo »

al ljudi stvarno su vam fazoni.. ma ono pravo, pravo....

i dalje no comment on stupid commentary
Thyl

Post by Thyl »

bc_chupo wrote:al ljudi stvarno su vam fazoni.. ma ono pravo, pravo....

i ja im to kazem, moj chupo. sljepo kod ociju. :( pusti ti njih, nego da mi nastavimo nasu diskusiju. sta se tebi cini od onih figurica, bil to moglo biti od aliena? :-D
bc_chupo

Post by bc_chupo »

Thyl wrote:

i ja im to kazem, moj chupo. sljepo kod ociju. :( pusti ti njih, nego da mi nastavimo nasu diskusiju. sta se tebi cini od onih figurica, bil to moglo biti od aliena? :-D
FUCK U
pitt

Post by pitt »

Jel to semke daje i casove engleskog....u pauzama :D
Piramidos

Post by Piramidos »

Thyl wrote: Image
Jel ovo majke vam poster da dolaze neki pjevaci kod nas u selo
Thyl

Post by Thyl »

bc_chupo wrote:
Thyl wrote:

FUCK U
shoshana, jel vidis sta si uradila :roll:
pa mislim, stvaaarno... :(
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Bivši šef britanske NLO službe: Vanzemaljci često slijeću na Zemlju
Bivši šef službe zadužene za NLO-e britanskog ministarstva obrane Nick Pope izjavio je kako se napad vanzemaljaca može očekivati bilo kad. Pope je od 1991. do 1994. bio na čelu spomenute službe, i priznao je kako je u početku bio skeptik, međutim nakon što je raspolagao dokaznim materijalom i upoznao stotine ljudi, mahom policajaca i vojnog osoblja koji su svjedočili vanzemaljskim kontaktima, tvrdi su vanzemaljska slijetanja na Zemlji, a posebice u Britaniju, vrlo česta. Tvrdi i da ne postoje dokazi o neprijateljskim napadima vanzemaljaca, ali da se oni ne mogu ni ignorirati. "Da prijavite kako ste vidjeli NLO, siguran sam da biste dobili standardno pismo u kojem piše da se ne brinete", izjavio je Pope koji je odlučio progovoriti u javnosti zabrinut činjenicom da se odjel za NLO-e u Britaniji gasi.

:D :D
burekodsira

Post by burekodsira »

pitt

Post by pitt »

zmijaIzmaj wrote:Bivši šef britanske NLO službe: Vanzemaljci često slijeću na Zemlju
Bivši šef službe zadužene za NLO-e britanskog ministarstva obrane Nick Pope izjavio je kako se napad vanzemaljaca može očekivati bilo kad. Pope je od 1991. do 1994. bio na čelu spomenute službe, i priznao je kako je u početku bio skeptik, međutim nakon što je raspolagao dokaznim materijalom i upoznao stotine ljudi, mahom policajaca i vojnog osoblja koji su svjedočili vanzemaljskim kontaktima, tvrdi su vanzemaljska slijetanja na Zemlji, a posebice u Britaniju, vrlo česta. Tvrdi i da ne postoje dokazi o neprijateljskim napadima vanzemaljaca, ali da se oni ne mogu ni ignorirati. "Da prijavite kako ste vidjeli NLO, siguran sam da biste dobili standardno pismo u kojem piše da se ne brinete", izjavio je Pope koji je odlučio progovoriti u javnosti zabrinut činjenicom da se odjel za NLO-e u Britaniji gasi.

:D :D
Sad ce i on dobiti mjesto u odboru fondacije :D:D
pitt

Post by pitt »

burekodsira wrote:evo video ne treba download

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3389&hl=en
Prica semke o nekim monolitima sa urezanim pismom....najstarijem u evropi.
jel to iko vidio ili sta? :?
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

ma ja ipak vjerujem da su to ostaci drevnog ilirskog grada Ardube :roll: kakva piramida kakvi ti bakraci! :roll:
koop

Post by koop »

sta god da je, Arduba nije. Ardubu su Rimljani poharali i popalili negdje oko 800te godine AD; Onoliko rastinja i onolike naslage zemlje se ne mogu stvoriti u tako "kratkom" vremenskom periodu.
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

koop wrote:sta god da je, Arduba nije. Ardubu su Rimljani poharali i popalili negdje oko 800te godine AD; Onoliko rastinja i onolike naslage zemlje se ne mogu stvoriti u tako "kratkom" vremenskom periodu.
pa vjerovatno je da su je Rimljani zatrpali...logicnije je rec da je to Arduba nego piramide...
a valjda su je ztrapali 80. godine s.e. valjda ti je to stamparska greska... :roll:
Shoshana

Post by Shoshana »

Thyl wrote:
bc_chupo wrote:
Thyl wrote: i ja im to kazem, moj chupo. sljepo kod ociju. :( pusti ti njih, nego da mi nastavimo nasu diskusiju. sta se tebi cini od onih figurica, bil to moglo biti od aliena? :-D
FUCK U
shoshana, jel vidis sta si uradila :roll:
pa mislim, stvaaarno... :(
:shock: :shock: Eki, nije bio skont'o :shock:

E, 'ebes ga Thyl, ovakve nije merak ni zajebavat :oops: ... Ovo je gre'ota :(

U svakom slucaju :oops: izvini :oops:
kekec

Post by kekec »

bc_chupo wrote:
Thyl wrote:
FUCK U
Engleski naziv za "Piramidu ljubavi" :D
Thyl

Post by Thyl »

Shoshana wrote::shock: :shock: Eki, nije bio skont'o :shock:

E, 'ebes ga Thyl, ovakve nije merak ni zajebavat :oops: ... Ovo je gre'ota :(

U svakom slucaju :oops: izvini :oops:
ma sve je to u redu, al kako cu se ja sad infiltrirat, to te ja pitam.. :roll: stisli redove ko mlada koljena.. :sad:
ne znam bil mozda otvaro blog ko ovaj lik, njega su izgleda primili: http://www.ekspert.bloger.hr/ :roll:
Shoshana

Post by Shoshana »

Helem

Post by Helem »

stvarno fesat ce ispasti s piramidom,ovo su nama Amerikanci smislili.
parmezan

Post by parmezan »

koop wrote:sta god da je, Arduba nije. Ardubu su Rimljani poharali i popalili negdje oko 800te godine AD; Onoliko rastinja i onolike naslage zemlje se ne mogu stvoriti u tako "kratkom" vremenskom periodu.
Arduba je bila posljednje uporište ilirskih ustanika 9. godine nove ere. Posljednji branioci grada su radije izabrali smrt, nego rimsko ropstvo, pa su izvršili kolektivno samoubistvo. Žene sa djecom su skakale sa gradskih zidina u nabujalu rijeku, a muškarci su se međusobno poubijali. Nakon što je taj ustanak ugušen, dolazi do rušenja mnogih ilirskih gradova i utvrđenja koja bi bila potencijalna središta novih pobuna. Među uništenim gradovima je bila i Arduba, kojoj ni danas nije poznata tačna lokacija, mada se pretpostavlja da se nalazila na mjestu današnjeg Vranduka.
Thyl

Post by Thyl »

Helem wrote:stvarno fesat ce ispasti s piramidom,ovo su nama Amerikanci smislili.
i ja mislim da su nama ovo sve ameri smjestili. to je neka teza zavjera. ako se sjecate one misteriozne zivotinje iz zenice, a to je bio vanzemaljac, i to su ameri sve zataskali. evo, citajte, pa se sami uvjerite: http://www.sartelcom.net/ET/krater/chup ... osnia.html

tu fino pise jos prije 5 godina:
Rečeno mu je (dobio je jasna mentalna upustva od bića visoke civilizacije sa kojima mentalno kontaktira) da su bića (pazi, ne životinja, nego bića) koja su se pojavila u Zenici, Travniku i Visokom, zapravo bića jedne napredne civilizacije, mnogo naprednije od naše, koji u naš svijet dolaze iz neke druge dimenzije. Bića koja se pojavljuju odnedavno na našim prostorima zapravo su već vidjana na mnogim mjestima u svijetu . U naš svijet dolaze kroz odredjene "prolaze u dimenzijama", ali izgleda da još uvijek imaju problema sa povratkom u svoj svijet. Ova bića koja se sada pojavljuju zapravo su njihove "naučne ekspedicije" koje su poslane upoznati naš svijet i civilizaciju. Izgleda da im ovdje ne odgovara klima ili možda još nešto i često umiru. Još uvijek nemaju jasne predstave o nama i izgleda još uvijek nisu odredjeni u odnosu na nas. Za sada izgleda nisu spremni da nas fizički napadaju kako to Mirsad svojim pastirskim jezikom kaže "neće nas ujest", ali izgleda da mogu jako negativno da djeluju na naše mentalne sklopove, svojom izuzetno jakom negativnom energijom, tako da se u mjestima gdje se oni pojavljuju ljudi osjećaju uznemirenima, agresivnim, suicidnim i neraspoloženim. Izgleda da najviše vole prljava mjesta, pa se pretežno i pojavljuju na takvim mjestima (u gradovima, blizu smetljišta, kanalizacije, šahtovi, nečista naselja itd.).
cekam jos samo da se chupo odljuti od mene :( pa da ga pitam jel to mozda neki od onih vanzemaljaca koji su gradili piramide! :-D
Post Reply