polako, nije Svabo na HusinuAC_grom_DC wrote:
moreuzi - europski gradovi
1-89 3pr.
al će jako sporo ići jer sam u poslu a i gripa se iživljava na meni
gradovi
polako, nije Svabo na HusinuAC_grom_DC wrote:
moreuzi - europski gradovi
1-89 3pr.
al će jako sporo ići jer sam u poslu a i gripa se iživljava na meni
Koji je narod oko 500 god. p.n.e. osnovao grad Beč?plain vanilla wrote: 1-89 3pr.
gradovi
da ne lupam, preskokAC_grom_DC wrote:Koji je narod oko 500 god. p.n.e. osnovao grad Beč?plain vanilla wrote: 1-89 3pr.
gradovi
a- Rimljani
b- Kelti
c- Burgundi
Žena posljednjeg bosanskog kralja Stjepana Tomaševića Mara Branković je bila poznata i kao ?plain vanilla wrote: Koji je narod oko 500 god. p.n.e. osnovao grad Beč?
a- Rimljani
b- Kelti
c- Burgund
preskok
psiAC_grom_DC wrote:
Žena posljednjeg bosanskog kralja Stjepana Tomaševića Mara Branković je bila poznata i kao ?
a- Katarina
b- Olivera
c- Jelena
1-74 2 pr.
etno - psi
Pastirski pas mađarske ravnice koji ima krzno u resama koje na odraslom psu može čak nalikovati i suknji je poznat pod imenom ?plain vanilla wrote: 1-74 2 pr.
psi
ne znam ni toAC_grom_DC wrote:Pastirski pas mađarske ravnice koji ima krzno u resama koje na odraslom psu može čak nalikovati i suknji je poznat pod imenom ?plain vanilla wrote: 1-74 2 pr.
psi
a- puli
b- barzoi
c- kuvas
plain vanilla wrote: Pastirski pas mađarske ravnice koji ima krzno u resama koje na odraslom psu može čak nalikovati i suknji je poznat pod imenom ?
a- puli
b- barzoi
c- kuvas
preskok
ljekovito biljeAC_grom_DC wrote:
Koja je od navedenih zemalja bila pod vlašću komunističkog režima diktatora Pola Pota?
a- Vijetnam
b- Laos
c- Kambodža
ljekovito bilje - planete
1-52 1 pr.
Biljka koja se koristi za jačanje krvi, djeluje kao diuretik i poznata je pod latinskim imenom Urtica dioica je?plain vanilla wrote: 1-52 1 pr.
ljekovito bilje
kadulja je zalfija, obicno se koristi za ispiranjeAC_grom_DC wrote:Biljka koja se koristi za jačanje krvi, djeluje kao diuretik i poznata je pod latinskim imenom Urtica dioica je?plain vanilla wrote: 1-52 1 pr.
ljekovito bilje
a-kadulja
b- kopriva
c- maslačak
a latinskiplain vanilla wrote:kadulja je zalfija, obicno se koristi za ispiranjeAC_grom_DC wrote:Biljka koja se koristi za jačanje krvi, djeluje kao diuretik i poznata je pod latinskim imenom Urtica dioica je?plain vanilla wrote: ljekovito bilje
a-kadulja
b- kopriva
c- maslačak
maslacak..ne znam da je diruetik
a kopriva je dobra za krv, to znam
ako nije, 'ta cu ja
sta se smijes, vidis da se borim k'o lavAC_grom_DC wrote: a latinski![]()
mora - moda
1-43 1 pr.
boriš, boriš nije da ne boriš, ko vladimir perić - vječna mu japanijaplain vanilla wrote: 1-43 1 pr.
sta se smijes, vidis da se borim k'o lav![]()
![]()
moda
ja cu gadjatAC_grom_DC wrote:boriš, boriš nije da ne boriš, ko vladimir perić - vječna mu japanijaplain vanilla wrote: 1-43 1 pr.
sta se smijes, vidis da se borim k'o lav![]()
![]()
moda
Riječ moda je nastala od latinske riječi modus što znači?
a- način
b- ljepota
c- raskoš
jes , jes moda je način, al to su samo apsolutni početci...prava moda te tek očekujeplain vanilla wrote: Riječ moda je nastala od latinske riječi modus što znači?
a- način![]()
b- ljepota
c- raskoš
hajmo onda u istom stiluAC_grom_DC wrote:
jes , jes moda je način, al to su samo apsolutni početci...prava moda te tek očekuje![]()
frizure - kompanije
1-41 1 pr.
plain vanilla wrote:hajmo onda u istom stiluAC_grom_DC wrote:
jes , jes moda je način, al to su samo apsolutni početci...prava moda te tek očekuje![]()
frizure - kompanije
1-31 1 pr.
frizure
Vrsta frizure karakteristična za rastafarijance, predstavlja grivu lava, dakle simbol Afrike je poznata kao ?AC_grom_DC wrote: 1-31 1 pr.
frizure
AC_grom_DC wrote:Vrsta frizure karakteristična za rastafarijance, predstavlja grivu lava, dakle simbol Afrike je poznata kao ?AC_grom_DC wrote: 1-31 1 pr.
frizure
a- bob
b- dreadlocks
c- tupe
plain vanilla wrote: Vrsta frizure karakteristična za rastafarijance, predstavlja grivu lava, dakle simbol Afrike je poznata kao ?
a- bob
b- dreadlocks![]()
c- tupe
tvrdjaveAC_grom_DC wrote:
tvrđave - slavenska mitologija
1-27 1 pr.
dooooo bro kad nećeš jagu, peruna, besa i kompanijuplain vanilla wrote: 1-27 1 pr.
tvrdjave
preskokAC_grom_DC wrote:dooooo bro kad nećeš jagu, peruna, besa i kompanijuplain vanilla wrote: 1-27 1 pr.
tvrdjave![]()
Çufut Qale (Židovska tvrđava) je historijska tvrđava koja se nalazi na kojem poluostrvu ?
a- Krim
b- Sinis
c- Jutland