hahahAC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote: 1- 55 2 pr.
fobije
DENDROFOBIJA je strah od ?
a- groma
b- krzna
c- drveća
a cula sam za to, ali sam zaboravila
preskok pls
hahahAC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote: 1- 55 2 pr.
fobije
a- groma
b- krzna
c- drveća
eh što ja imam jednu sliku u albumu kad sam bio mali (prvi dan u školi). sve bi se djevojčice u mene zaljubile kad bi me vidile....kosa žuta kooooooooo g....prilagodjena wrote: 1- 78 2 pr.
albumi.....nadam se da nisu oni za slike
Na zastavi koje od navedenih država možemo naći životinju LAMU?plain vanilla wrote: DENDROFOBIJA je strah od ?
a- groma
b- krzna
c- drveća
preskok
Poison Ivy wrote:
Koja od navedenih država ima predsjednicu koja je deklarirana lezbejka?
a- Island
b- Holandija
c- Danska
1-57 1 pr.
AC_grom_DC wrote:
Na zastavi koje od navedenih država možemo naći životinju LAMU?
a- Peru
b- Venezuela
c- Honduras
1-45 1 PR.
klasična muzika - diktatoriplain vanilla wrote: Na zastavi koje od navedenih država možemo naći životinju LAMU?
a- Peru
b- Venezuela
c- Honduras
1-45 1 PR.
klasična muzika - diktatori[/quote]AC_grom_DC wrote: 1-45 1 PR.
Koja je od navedenih zemalja bila pod vlašću komunističkog režima diktatora Pola Pota?plain vanilla wrote: 1-45 1 PR.
diktatori
Koje je od navedenih djela Andrić napisao tokom samonametnute izolacije u od strane Nijemaca okupiranom Beogradu?Poison Ivy wrote: 1-57 1 pr.
Andrić
preskokAC_grom_DC wrote:Koja je od navedenih zemalja bila pod vlašću komunističkog režima diktatora Pola Pota?plain vanilla wrote: 1-45 1 PR.
diktatori
a- Vijetnam
b- Laos
c- Kambodža
plain vanilla wrote: Koja je od navedenih zemalja bila pod vlašću komunističkog režima diktatora Pola Pota?
a- Vijetnam
b- Laos
c- Kambodža
preskok
a nije,to je izašlo kasnije...c mislim da nije gibonijev album tako da ostaje bAC_grom_DC wrote:eh što ja imam jednu sliku u albumu kad sam bio mali (prvi dan u školi). sve bi se djevojčice u mene zaljubile kad bi me vidile....kosa žuta kooooooooo g....prilagodjena wrote: 1- 78 2 pr.
albumi.....nadam se da nisu oni za slike![]()
![]()
![]()
![]()
Album Zlatan Stipišića Gibonnija iz 1993. god. nosi naziv?
a- Judi, zviri i beštimje
b- Noina arka
c- Sa mnom ili bez mene
1-35 1 pr.Poison Ivy wrote: Koje je od navedenih djela Andrić napisao tokom samonametnute izolacije u od strane Nijemaca okupiranom Beogradu?
a- Na Drini ćuprija![]()
b- Ex Ponto
c- Znakovi pored puta
prilagodjena wrote: Album Zlatan Stipišića Gibonnija iz 1993. god. nosi naziv?
a- Judi, zviri i beštimje
b- Noina arka
c- Sa mnom ili bez mene
nisam mu ni ja neki fan,iskrenoAC_grom_DC wrote:
nisam vala mrzim ti ja ovog džibu ne mogu ga smislit...valja samo za u pitanja metnut'![]()
1-53 2 pr.
evo sad jedno teške kategorije đena (samo nemoj pobjeČ)
tvoja Afrika - TV serije
Kako glasi ime njujorškog kafića koji je omiljeno okupljalište šestero prijatelja iz TV serije "Prijatelji"?prilagodjena wrote: 1-53 2 pr.
tv serije
gledalaAC_grom_DC wrote:Kako glasi ime njujorškog kafića koji je omiljeno okupljalište šestero prijatelja iz TV serije "Prijatelji"?prilagodjena wrote: 1-53 2 pr.
tv serije
a- New York Pub
b- Central Perk
c- Don't tell Mamma
Koje je bilo zanimanje Milutina, oca Nikole Tesle?Poison Ivy wrote:[
1-35 1 pr.
Očevi i sinovi
zastave - Slaveni 1- 37 2 pr.prilagodjena wrote: Kako glasi ime njujorškog kafića koji je omiljeno okupljalište šestero prijatelja iz TV serije "Prijatelji"?
a- New York Pub
b- Central Perk![]()
c- Don't tell Mamma
zastaveAC_grom_DC wrote:zastave - Slaveni 1- 37 2 pr.prilagodjena wrote: Kako glasi ime njujorškog kafića koji je omiljeno okupljalište šestero prijatelja iz TV serije "Prijatelji"?
a- New York Pub
b- Central Perk![]()
c- Don't tell Mamma
AC_grom_DC wrote:
a- groma
b- krzna
c- drveća
1-35 no prescoc
plain vanilla wrote: DENDROFOBIJA je strah od ?
a- groma
b- krzna
c- drveća
1-35 no prescoc
AC_grom_DC wrote: 1-35 no prescoc
Na zastavi koje od navedenih država se nalazi natpis ORDEM e PROGRESSO?prilagodjena wrote: 1- 37 2 pr.
zastave
nemam pojma,preskokAC_grom_DC wrote:Na zastavi koje od navedenih država se nalazi natpis ORDEM e PROGRESSO?prilagodjena wrote: 1- 37 2 pr.
zastave
a- Portugala
b- Brazila
c- Španije