Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sunculish wrote: ↑12/01/2020 09:59
Ovakvo ponašanje gdje se zenina familija, uz njen amin, miješa u sve živo je pomodarstvo koje sve više i više uzima maha. Supruga sam, imam i majku hB i sestru, ali ako bi mi koja nj8h, pa i nasamo, se upetljala u život, oči bih joj izvadila. Mrzim to. Udala sam se za čovjeka ali nisam u bračnu zajednicu dovela svoju familiju i osipam se kad čujem da je par otišao na more i da im je sastavni dio 'prtljaga' svastika ili punica. Žena kad odluči da se uda, treba da u glavi različi i podvuce crtu. Ako to ne uradi, onda je sje.. la i sebe i partnera i eventualno djecu. Imam u porodici takve slučajeve koje idu od vucaranja sestre do drzanja porodične slike njenih i spavaćoj sobi. Pa ne znam zapravo ko je tu gori. On koji to nije skonto ili ona koja se nikad psihički nije odvojila od pupcane vrpce?
Nazalost malo vas je takvih...obcno na povisen glas odmah zovu mamu i placu a to je samo jos jedan razlog da je jos vise zajebaje
Nikako....Eto, I ona je_ raja _bila.....desio SE incident...okolnisti, samo Oni znaju..I njena sestra
..ona bi da SE docepa stana..on brine .hoce li mu dozvoliti da vidja bebu...naravno da hoce..sud gleda interes djeteta........
Bila bi dobar advokat slazem se !
Nije uobicajneo da zena pozove policiju i ode u hitnu, nakon -prvog uzvracenog samara u dugogodisnjoj vezi- nesto tu ne stima
Da ti nisi ta njegova supruga, puno si mi na njenoj strani
hahaha... u kom grmu lezi zec..
Ili si samo neka vrsta feministkinje ma razumijem ja da je sve sa upitnikom velikim kad dodje do ovakvih stvari, muskarci su procentualno puno veci nasilnici, kretena je pun grad, ali vjeruj danas su zene namazane svim bojama (cast postenim)!
Ili si samo neka vrsta feministkinje ma razumijem ja da je sve sa upitnikom velikim kad dodje do ovakvih stvari, muskarci su procentualno puno veci nasilnici, kretena je pun grad, ali vjeruj danas su zene namazane svim bojama (cast postenim)!
- Nisam očajnički želio ostati trudan ili iskusiti porođaj, već sam želio imati dijete, a postojala je mogućnost za to - nastavio je Reuben i dodao kako su oni najmodernija britanska porodica.
mali jomu wrote: ↑12/01/2020 16:41
Muškarac rodio sina
- Nisam očajnički želio ostati trudan ili iskusiti porođaj, već sam želio imati dijete, a postojala je mogućnost za to - nastavio je Reuben i dodao kako su oni najmodernija britanska porodica.
Ko zenu ne navikne na batine jebo se u startu.
I nikad ne zenite ove nenormalne iz satro modernih familija koju otac nikad u zivotu nije izdeveto.
To bog ne ispravi
Njanjavi wrote: ↑12/01/2020 17:15
I nikad ne zenite ove nenormalne iz satro modernih familija koju otac nikad u zivotu nije izdeveto.
To bog ne ispravi
Otac je jedan i ne bira se. Muža možeš promijeniti kad hoćeš
Njanjavi wrote: ↑12/01/2020 17:15
To bog ne ispravi
„Muskarac koji udari zenu kad zasluzi je glup ko noc. Zenu treba udarati preventivno da ne zasluzi da bude bijena. Kao servis auta... mijenjas ulje da ti ne rikne motor.“ - Steva Djubre
Sunculish wrote: ↑12/01/2020 09:59
Ovakvo ponašanje gdje se zenina familija, uz njen amin, miješa u sve živo je pomodarstvo koje sve više i više uzima maha. Supruga sam, imam i majku hB i sestru, ali ako bi mi koja nj8h, pa i nasamo, se upetljala u život, oči bih joj izvadila. Mrzim to. Udala sam se za čovjeka ali nisam u bračnu zajednicu dovela svoju familiju i osipam se kad čujem da je par otišao na more i da im je sastavni dio 'prtljaga' svastika ili punica. Žena kad odluči da se uda, treba da u glavi različi i podvuce crtu. Ako to ne uradi, onda je sje.. la i sebe i partnera i eventualno djecu. Imam u porodici takve slučajeve koje idu od vucaranja sestre do drzanja porodične slike njenih i spavaćoj sobi. Pa ne znam zapravo ko je tu gori. On koji to nije skonto ili ona koja se nikad psihički nije odvojila od pupcane vrpce?
Nazalost malo vas je takvih...obcno na povisen glas odmah zovu mamu i placu a to je samo jos jedan razlog da je jos vise zajebaje
Istina, ovakve zene koje misle svojim mozgom su prava rijetkost.
spreca wrote: ↑12/01/2020 12:29
Ima i muževa sto zovu mamice čim je za ručak buranija
Ima, ima...
Svega ima.
Ima, ima...
Svega ima.
Ma koga jebe nek sebi onda napravi sendvic ili nek ide mami na rucak
Ima, ima...
Svega ima.
Da, da, imala sam jednog takvog i u glavi sam odmah sasjekla u korijenu bilo kakav budući život sa njim. Jedva sam preživjela to, ali se isplatilo hB. A što se tiče miješanja u život, ako je roditelj na mjestu, pustitće svoje dijete da živi svoj život...