To nisam rekao,ali to sto znam je da ovaj forum nije kao vecina bosnjaka.Pa ovdje cak i Aliju Izetbegovica smatraju zlocincem,to bi trebalo biti dosta da shvatis koliko je ovaj forum slican prosjecnim bosnjakuumro je mostar wrote:izvini, a ti si kao sinonim Bosnjaka i primjer kakav treba biti?love wrote:To 60% je pre mali broj jer u istinu velika vecina bosnjaka njega smatra herojem,a ovdje je to 59% zato sto su vecinom komunisti i srbi tako da nema rasprave
Naser Oric
-
love
- Vodenjak
Smio bih se kladiti da ce doci dan kad ce ovi za koje kazes da smatraju Aliju zlocincem (ne sjecam se da sam tako nesto ovdje procitao ali da sam procitao, a i sam napisao podebele kritike na njegov racun, jesam!) dakle, da ce ti jednog dana mozda i braniti Aliju od mnogih koji se danas kunu u njega!love wrote:To nisam rekao,ali to sto znam je da ovaj forum nije kao vecina bosnjaka.Pa ovdje cak i Aliju Izetbegovica smatraju zlocincem,to bi trebalo biti dosta da shvatis koliko je ovaj forum slican prosjecnim bosnjakuumro je mostar wrote:izvini, a ti si kao sinonim Bosnjaka i primjer kakav treba biti?love wrote:To 60% je pre mali broj jer u istinu velika vecina bosnjaka njega smatra herojem,a ovdje je to 59% zato sto su vecinom komunisti i srbi tako da nema rasprave
Ali, to nije tema.
Oko Nasera Orica, stvarno nista ne znam i osjecam da bih pogrijesio kad bih bilo sta odgovorio u gornjoj anketi!
-
mostarac
zasto za svaki tvoj post moram rec tako jeVodenjak wrote:Smio bih se kladiti da ce doci dan kad ce ovi za koje kazes da smatraju Aliju zlocincem (ne sjecam se da sam tako nesto ovdje procitao ali da sam procitao, a i sam napisao podebele kritike na njegov racun, jesam!) dakle, da ce ti jednog dana mozda i braniti Aliju od mnogih koji se danas kunu u njega!love wrote:To nisam rekao,ali to sto znam je da ovaj forum nije kao vecina bosnjaka.Pa ovdje cak i Aliju Izetbegovica smatraju zlocincem,to bi trebalo biti dosta da shvatis koliko je ovaj forum slican prosjecnim bosnjakuumro je mostar wrote: izvini, a ti si kao sinonim Bosnjaka i primjer kakav treba biti?
Ali, to nije tema.
Oko Nasera Orica, stvarno nista ne znam i osjecam da bih pogrijesio kad bih bilo sta odgovorio u gornjoj anketi!
- Vodenjak
umro je mostar wrote:zasto za svaki tvoj post moram rec tako jeVodenjak wrote:Smio bih se kladiti da ce doci dan kad ce ovi za koje kazes da smatraju Aliju zlocincem (ne sjecam se da sam tako nesto ovdje procitao ali da sam procitao, a i sam napisao podebele kritike na njegov racun, jesam!) dakle, da ce ti jednog dana mozda i braniti Aliju od mnogih koji se danas kunu u njega!love wrote: To nisam rekao,ali to sto znam je da ovaj forum nije kao vecina bosnjaka.Pa ovdje cak i Aliju Izetbegovica smatraju zlocincem,to bi trebalo biti dosta da shvatis koliko je ovaj forum slican prosjecnim bosnjaku
Ali, to nije tema.
-
Celicna_saka
Nekima ovdje Naser bi bio heroj da je podmetnuo glavu da ga prikolju 92' kao sto su cetnici priklali na hiljade gradjana podrinja.
-
mostarac
mogli smo majke mi.gavrilo wrote:hajde da i mi otvorimo internet portal "zamisli bosnu..."umro je mostar wrote:samo dzamije crkve jedne i druge, Perici Cerici Kacavende, SDA-HDZ-SDS, Tihic Paravac Ivo Miro Jovic,
Bosna po mjeri koalicionih partnera.
jos i OZNU napravimo na portalu i odmah hapsimo (baniramo) ustase, balije i cetnike. Jebes me te OZNA nije bila cudo stvar
-
Celicna_saka
Mislis da je on klao? Zato ga ni Hag ne optuzuje.
-
Zrinski
Da vidiš on se na misteriozan način izvuče iz opkoljene Srebrenice a tisuće njegovih suboraca to glavom platiše.Celicna_saka wrote:Nekima ovdje Naser bi bio heroj da je podmetnuo glavu da ga prikolju 92' kao sto su cetnici priklali na hiljade gradjana podrinja.
-
gavrilo
kao sto to svi heroji cine...Zrinski wrote:Da vidiš on se na misteriozan način izvuče iz opkoljene SrebreniceCelicna_saka wrote:Nekima ovdje Naser bi bio heroj da je podmetnuo glavu da ga prikolju 92' kao sto su cetnici priklali na hiljade gradjana podrinja.
-
dr.
Pa to je razumljivo za tebe, kao osobu koja zločinački poduhvat i agresiju Hrvatske na Bosnu, ne smatra agresijom.Vodenjak wrote:Smio bih se kladiti da ce doci dan kad ce ovi za koje kazes da smatraju Aliju zlocincem (ne sjecam se da sam tako nesto ovdje procitao ali da sam procitao, a i sam napisao podebele kritike na njegov racun, jesam!)love wrote:To nisam rekao,ali to sto znam je da ovaj forum nije kao vecina bosnjaka.Pa ovdje cak i Aliju Izetbegovica smatraju zlocincem,to bi trebalo biti dosta da shvatis koliko je ovaj forum slican prosjecnim bosnjakuumro je mostar wrote: izvini, a ti si kao sinonim Bosnjaka i primjer kakav treba biti?
-
dr.
Gavrilo, kako ti kao čovjek koji Orića smatra zločincem, komentarišeš činjenicu da su dvije tačke optužnice protiv Orića već odbačene, a da odbrana nije ni počela sa iznošenjem svojih dokaza? A tužilaštvo je također priznalo da dijelove optužnice nisu bili u stanju dokazati.gavrilo wrote:kao sto to svi heroji cine...Zrinski wrote:Da vidiš on se na misteriozan način izvuče iz opkoljene SrebreniceCelicna_saka wrote:Nekima ovdje Naser bi bio heroj da je podmetnuo glavu da ga prikolju 92' kao sto su cetnici priklali na hiljade gradjana podrinja.
-
praznina
Odbacili su 2 a ostale prihvatili. Nisi ti obaviješten ili nećeš da prihvatiš stanje na terenu. Vjerujem da će dobiti zasluženo i odslužiti u Scheveningenu. Jedno 15 godina bi mu trebali dati.dr. wrote:Gavrilo, kako ti kao čovjek koji Orića smatra zločincem, komentarišeš činjenicu da su dvije tačke optužnice protiv Orića već odbačene, a da odbrana nije ni počela sa iznošenjem svojih dokaza? A tužilaštvo je također priznalo da dijelove optužnice nisu bili u stanju dokazati.gavrilo wrote:kao sto to svi heroji cine...Zrinski wrote: Da vidiš on se na misteriozan način izvuče iz opkoljene Srebrenice
Što se tiče oslobađajuće presude pa niko nije rekao da se ne možeš nadati a da li će tvoje nade biti uslišene to je druga stvar.
-
dr.
Ja nisam ovdje govorio o mojim nadanjima! Govorio sam o činjenici da su 2 od 6 tačaka optužnice odbačene, prije nego što je odbrana uopšte započela svoj slučaj. To se nije desilo ni sa jednim haškim optuženikom do sada, koliko mi je poznato.praznina wrote:Odbacili su 2 a ostale prihvatili. Nisi ti obaviješten ili nećeš da prihvatiš stanje na terenu. Vjerujem da će dobiti zasluženo i odslužiti u Scheveningenu. Jedno 15 godina bi mu trebali dati.dr. wrote:Gavrilo, kako ti kao čovjek koji Orića smatra zločincem, komentarišeš činjenicu da su dvije tačke optužnice protiv Orića već odbačene, a da odbrana nije ni počela sa iznošenjem svojih dokaza? A tužilaštvo je također priznalo da dijelove optužnice nisu bili u stanju dokazati.gavrilo wrote: kao sto to svi heroji cine...
Što se tiče oslobađajuće presude pa niko nije rekao da se ne možeš nadati a da li će tvoje nade biti uslišene to je druga stvar.
- Vodenjak
I tebe odledili...?dr. wrote:Pa to je razumljivo za tebe, kao osobu koja zločinački poduhvat i agresiju Hrvatske na Bosnu, ne smatra agresijom.Vodenjak wrote:Smio bih se kladiti da ce doci dan kad ce ovi za koje kazes da smatraju Aliju zlocincem (ne sjecam se da sam tako nesto ovdje procitao ali da sam procitao, a i sam napisao podebele kritike na njegov racun, jesam!)love wrote: To nisam rekao,ali to sto znam je da ovaj forum nije kao vecina bosnjaka.Pa ovdje cak i Aliju Izetbegovica smatraju zlocincem,to bi trebalo biti dosta da shvatis koliko je ovaj forum slican prosjecnim bosnjaku
-
gavrilo
da li si upucen u sve slucajeve? vjerovatno ne... (nisam ni ja). i sta to mjenja na cinjenici da su se desavali zlocini oko srebrenice koje su njegove trupe ucinile?dr. wrote:Ja nisam ovdje govorio o mojim nadanjima! Govorio sam o činjenici da su 2 od 6 tačaka optužnice odbačene, prije nego što je odbrana uopšte započela svoj slučaj. To se nije desilo ni sa jednim haškim optuženikom do sada, koliko mi je poznato.
ali evo moje pitanje tebi ... da li je naser oric za tebe heroj ili zlocinac?
-
praznina
dr. wrote:Ja nisam ovdje govorio o mojim nadanjima! Govorio sam o činjenici da su 2 od 6 tačaka optužnice odbačene, prije nego što je odbrana uopšte započela svoj slučaj. To se nije desilo ni sa jednim haškim optuženikom do sada, koliko mi je poznato.praznina wrote:Odbacili su 2 a ostale prihvatili. Nisi ti obaviješten ili nećeš da prihvatiš stanje na terenu. Vjerujem da će dobiti zasluženo i odslužiti u Scheveningenu. Jedno 15 godina bi mu trebali dati.dr. wrote: Gavrilo, kako ti kao čovjek koji Orića smatra zločincem, komentarišeš činjenicu da su dvije tačke optužnice protiv Orića već odbačene, a da odbrana nije ni počela sa iznošenjem svojih dokaza? A tužilaštvo je također priznalo da dijelove optužnice nisu bili u stanju dokazati.
Druge 4 nisu odbacili i imaju i te kakvu osnovu da ga optuže po te 4 tačke optužnice.