Bas zato su bili i kamenovani kod Bulevara poslije tekme !OnoA wrote:sl@ven wrote:grobari su pravoj svadji sa upravom kluba.... ono sto im se mora priznat je da su s mudima... prvi koji su usli odmah su zabelajili sa redarskom sluzbom... specijalaca nigdje iako su trebali biti odmah tu... sigurnosna priprema losa znaci al ko jebe drotove...
od 900 partizanovaca garant ih je vise od pola starih poznanika sa marakane... neodoljivo su mnogi podsjecali na poznate face...
steta sto nisu izvukli sarajevo, zelju ili veleza(jest da nisu u euro kupovima al mastat se moze)... bas bi veselo bilo...
http://picasaweb.google.com/apacheRed/N ... kiPartizan
Sto Velez??? Grobari spominju kako su lijepo docekani od Red Army, kako sam cuo i neka ekipa "Alkatraz" im je bila gost u Mostaru. Ovi su im lijepo zahvalili psovanjem Srebrenice.
Nase ekipe u evropskim takmicenjima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stranac2
-
Majstorinho
Evo sad citam u novinama,kazu da postoji mogucnost da Zrinjski ode u drugo pretkolo kupa UEFA.Zbog toga sto UEFA razmislja da eliminise Partizan iz takmicenja,zbog divljanja Grobara.Vec je jedan klub eliminisan na taj nacin zbog divljanja navijaca.Legija iz Warsave...
-
Fleischfresser
To nema sanse da se desi jer se fino vidjelo, a mislim da i tako pise u oficijelnom izvjestaju UEFA posmatraca, da su ''navijaci'' Zrinjskog, mozda u nesto manjoj mjeri, ucestvovali u tim incidentima.Majstorinho wrote:Evo sad citam u novinama,kazu da postoji mogucnost da Zrinjski ode u drugo pretkolo kupa UEFA.Zbog toga sto UEFA razmislja da eliminise Partizan iz takmicenja,zbog divljanja Grobara.Vec je jedan klub eliminisan na taj nacin zbog divljanja navijaca.Legija iz Warsave...
A ja sam negdje procitao da ce se odluka o kaznama tek donijeti nakon sto bude odigrana druga tekma u Beogradu, jer ce ona biti pod posebnim nadzorom UEFA kao i sam Partizan.
-
Fleischfresser
Pa znas kako, na nasim terenima je vecinom slucaj da navijaci na samom stadionu bacaju baklje ili druge predmete jedne na druge sto u maloj mjeri utice na sami tok utakmice. Dok su recimo huligani Legia Varsave, koja je izbacenma iz takmicenja, uletili u teren i tako doveli do prekida utakmice.cyprus wrote:Mene iskreno čudi kako još niko sa prostora ex-yu nije suspendovan. Biće da zapad uživa da gleda hajvane kako se tuču.
Za iskljucenje sa nekog takmicenja treba da se desi recimo situacija da sudija prekine mec zbog nereda, a ovako da se navijaci medjusobno kolju na tribinama a utakmica se moze odigrati onda slijede poznate kazne tipa zabrana igranja pred publikom, na svom stadionu, novcane kazne itd.
- helo
"Zrinjski ide dalje!?"]
Kako bi volo da ispadnu iz daljnjeg takmicenja, ne simpatišem ni Zrinski, mrzim nacionalizma kod jedni i drugih!Europska kuća nogometa, za sada, mudro šuti. U Nyonu se čekaju izvještaji sudaca Andrea De Marca i "specijalaca" koji su imali posebne obaveze u Mostaru, pa da se "razrežu" kazne. Mada je teško da se ...
... nasluti koliko će UEFA biti rigorozna prema "crno-belima" jasno je da se timu iz Humske ne piše dobro, piše beogradski Glas javnosti.
Pored mnogo nepoznanica, potvrđeno je iz Nyona, da će visina kazne biti poznata do uzvratnog susreta, koji je planiran za 2. kolovoza, mada je sastanak prvobitno bio najavljen za 9. i 10. kolovoza. Poslije prikupljanja dodatnih izvještaja, postoji realna mogućnost da UEFA na sastanku Disciplinske komisije izbaci Partizan iz natjecanja!
Glas javnosti piše kako je sigurno da čelnici UEFA neće imati milosti za Beograđane, ako u izvještajima osvane da su navijači Partizana inicirali sukobe na stadionu, a otežavajuća okolnost svakako su grijehovi "Grobara" iz prošlosti.
U najboljem slučaju, po Partizan, UEFA će udariti na bankovni račun tima iz Humske. Ako u Nyonu odluče da "crno-bele" zadrže u europskim natjecanjima, realno je da stigne uplatnica na kojoj će u najboljem slučaju pisati 100.000 švicarskih franaka.
Pored novčane kazne , može se očekivati da UEFA od Partizana zatraži specijalne uvjete za naredne mečeve.
Poslije "ratnih" dešavanja u Mostaru mnogo će bolje proći predstavnik BiH, pošto će u najgorem slučaju "dobiti" novčanu kaznu i suspenziju stadiona, zbog slabe organizacije utakmice, dodaje na kraju Glas javnosti.
- Meho Kodro
-
Majstorinho
Ovo je ludo.Kako drotovi pucaju...
- Meho Kodro
U pravu sisl@ven wrote:utakmica u mostaru iz navijackog ugla cisto sranje![]()
izljevi nacionalizma, papanluka i krkanluka... sve je to razvodnilo navijacki dvoboj na tribinama.... nigdje koreografije, bakljade, zastava, jedno veliko NISTA... ko korida jebote...
zato je u podgorici bilo extra dobro... cijelu utakmicu naglasavanje dvije navijacke grupe, malo sutke prije tekme, malo na poluvremenu.... par baklji...
svaki bi navijac reko... extra gostovanje...
http://www.youtube.com/watch?v=yDaQhJdHI9I
Pogledajte navijanje Torcide u Podgorici
-
murti439
Upravo sam gled'o Bakin komentar utakmice u Mostaru za nekakvu srpsku sportsku nikad-čuo-tv SOS... (torrent, pa ne gumo da ga podijelim sa dragim mi forumashima
, nadam se da je barem još neko ovo vidio)
Na stranu bujica gadarija koju je novinarska ljiga uspjela posrati za 40-ak minuta o samom gradu i državi...
Ali Baka fakat k'o da nije normalan - čovjek samog sebe ponižava da je to nemoguće opisati...
Pazi kako objašnjava poraz:
"Partizan je veliko ime i kolektiv... odišu profesionalnošću za razliku od nas... trče cijelu utakmicu dok se moja dva napadača šetkaju..." Na kraju mu kriv i Diarra - kaže Baka: "Za cijelu sezonu u Zrinjskom nije pretrč'o koliko je večeras..."
K'o da je neko 15-i trener Zrinjskog, a ne on...
Trunke, barem trunke, samopoštovanja ni na vidiku...
I pravo me jebe što znam da se, da je bilo obratno, treneru Partizana ili bilo kojeg drugog kluba iz "regiona", a izvan BiH, ni u snu ne bi desilo da se ovako samospaljuje i liže rane pred kamerama k'o najveći bijednik... Izgubio si, reci da si podbacio, da si se zajeb'o, da ćeš probati bolje sljedeći put i allahimanet...
Na kraju se pitam: jesmo li mi utakmicu u Beogradu izgubili 12.10. ili onog dana kad je postalo jasno da će nam plasman na SP zavisiti od nje?
Na stranu bujica gadarija koju je novinarska ljiga uspjela posrati za 40-ak minuta o samom gradu i državi...
Ali Baka fakat k'o da nije normalan - čovjek samog sebe ponižava da je to nemoguće opisati...
Pazi kako objašnjava poraz:
"Partizan je veliko ime i kolektiv... odišu profesionalnošću za razliku od nas... trče cijelu utakmicu dok se moja dva napadača šetkaju..." Na kraju mu kriv i Diarra - kaže Baka: "Za cijelu sezonu u Zrinjskom nije pretrč'o koliko je večeras..."
K'o da je neko 15-i trener Zrinjskog, a ne on...
Trunke, barem trunke, samopoštovanja ni na vidiku...
I pravo me jebe što znam da se, da je bilo obratno, treneru Partizana ili bilo kojeg drugog kluba iz "regiona", a izvan BiH, ni u snu ne bi desilo da se ovako samospaljuje i liže rane pred kamerama k'o najveći bijednik... Izgubio si, reci da si podbacio, da si se zajeb'o, da ćeš probati bolje sljedeći put i allahimanet...
Na kraju se pitam: jesmo li mi utakmicu u Beogradu izgubili 12.10. ili onog dana kad je postalo jasno da će nam plasman na SP zavisiti od nje?
- GandalfSivi
41. minuta na Kosevu, Sarajevo vodi 1:0, Mesic
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Gdje sta se vas dvojica nakacili?
Sopcast je kolapsirao, i kanal otisao u off-line, onaj HordasStutgard.
Samo bih da cujem loma atmosferu. Ima li kakve frkuse, navija li se...
Sopcast je kolapsirao, i kanal otisao u off-line, onaj HordasStutgard.
Samo bih da cujem loma atmosferu. Ima li kakve frkuse, navija li se...
- GandalfSivi
Sopcast malo radi, malo ne. Fino navijanje na kosevu, mada je bila neka frka na zapadu. Gol smo primili samo takav, ne dao bog da se onaj guz malo pomjeri sa gola...
- GandalfSivi
1:1, produzetci u toku...sibelius wrote:kako je dinamo prošao
-
murti439
http://www.noviteti.com ili http://www.crnaberza.com, klip se zove "Partizan (Nosferatu wrote:De ostavi link stranice s kojeg si skinuo torrent.
- GandalfSivi
Zahvaljujuci odlicnoj igri u prvoj utakmici, ekipa Zrinjskog je prosla u drugo pretkolo kupa UEFA-a, bez potrebe za odigravanjem uzvratnog susreta. Nije djaba Baka rekao da je prizeljkivao Partizan...
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070726046
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070726046
- tech10
Izgleda da ce se revans ipak igrati.
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 66068.html
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 66068.html