Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post Reply
Zelenas

#276 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Zelenas »

Suti i trpi wrote:
Zelenas wrote:Ja s' izvinjavam sto upadam, ali ne znam jeste li upratili zanimljiv prilog na vecerasnjem dnevniku FTV...

Naime, generalni sekretar NS-a Fadil Sero je izgradio pristupni put do svog sela preko tudje zemlje, bez odobrenja vlasnika, tj vlasnice. Da sve bude gore, vlasnica zemlje je razgovarala s njim i objasnila da mu to ni opstina ne moze dozvoliti. On je rekao "lako cemo za to".

Evo link za dnevnik, pa pogledajte i sami:

[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/tvdnevnik/dnevnik100929.rm[/url]

Neko spomenu da se NS godinama bakce sa moralnim spodobama, pa me zanima hoce li se odreci i usluga generalnog sekretara stranke Fadila Sere?

Hvala unaprijed.
Konacno si se pojavio :mrgreen: . Sta bi sa podrske Silajdzicu? Prosla su dva dana i nista se nije desilo... Ako nisi imo zlu namjeru, bilo bi posteno da se makar izvines za sirenje dezinformacije.

Tu sam:)
Ako se ne varam, dvije stvari su bitne u ovom slucaju:

1.) Forum nije sredstvo javnog informisanja. Dakle, ne vidim nikakvu potrebu da se izvinjavam, niti vidim osobu kojoj bi se trebao izviniti.
2.) U postu sam naveo da sam CUO da se tako nesto desava. Na kraju krajeva, istupi Bojana Bajica na TV 1 su ukazivali na to.

Uglavnom, sve cemo znati za par dana, pa se mozemo onda derati po forumu :mrgreen:
Zelenas

#277 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Zelenas »

I nisam dobio odgovor na pitanje o Fadilu Seri. (Šeri, da ne bude zabune :mrgreen: )
Ili ga trebam uputiti na forum gdje se raspravlja o NS-u?
DepraUbiVepra
Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!

#278 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by DepraUbiVepra »

Zelenas wrote:I nisam dobio odgovor na pitanje o Fadilu Seri. (Šeri, da ne bude zabune :mrgreen: )
Ti fakat misliš da ti je ostalo makar toliko kredibiliteta da ti neko odgovori na pitanje?
Zelenas

#279 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Zelenas »

DepraUbiVepra wrote:
Zelenas wrote:I nisam dobio odgovor na pitanje o Fadilu Seri. (Šeri, da ne bude zabune :mrgreen: )
Ti fakat misliš da ti je ostalo makar toliko kredibiliteta da ti neko odgovori na pitanje?
Nije ovdje pitanje MOG kredibiliteta, nego kredibiliteta Nase stranke koja se busa u prsa kako je postena, casna...
A generalni sekretar radi to sto radi.

Dajte ne budite smijesni.
Suti i trpi

#280 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Suti i trpi »

Zelenas

Jesi danas nesto CUO :mrgreen: ?

Sta god cujes, ti otvori novu temum da nam obzanins najnovije saznanje koje si CUO :mrgreen: .

:-) :-) :-) :-) :-) :-)
wickerman

#281 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by wickerman »

Da si kojim slucajem napisao č umejsto ć onda bi ufatili te peglat kako si nepismen ! Ali dobro pa si se prekontroliso ! Sta ce ti ko odgovarat,sve ti se samo kaze,dogovorit ce se !
Ma u ostalom,kome ba da se on prilagodjava!!!! To je Sero :D :D :D
Evo posto je Zelenas ostao bez kredibiliteta,mogu li ja znati sta je bilo sa tim Fadilom Serom i njegovim moralom i putem prije svega :) ???
Petit_Beurre

#282 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Petit_Beurre »

wickerman wrote:
Da si kojim slucajem napisao č umejsto ć onda bi ufatili te peglat kako si nepismen ! Ali dobro pa si se prekontroliso ! Sta ce ti ko odgovarat,sve ti se samo kaze,dogovorit ce se !
Evo posto je Zelenas ostao bez kredibiliteta,mogu li ja znati sta je bilo sa tim Fadilom Serom i njegovim moralom i putem prije svega :) ???
Fadil šero vozi golf 2 i sasvim sigurno sebi nije izgradio nelegalno put. Uostalom ako jeste, onda ga treba postaviti kao ministra saobraćaja i komunikacija, s takvim čudotvorcem auto putevi bi nikli za 2 mjeseca širom BiH.
wickerman

#283 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by wickerman »

Petit_Beurre wrote:
wickerman wrote:
Fadil šero vozi golf 2 i sasvim sigurno sebi nije izgradio nelegalno put. Uostalom ako jeste, onda ga treba postaviti kao ministra saobraćaja i komunikacija, s takvim čudotvorcem auto putevi bi nikli za 2 mjeseca širom BiH.
Vala ti si najpostenije NS-vac a ne ko ova tvoja potentna braca po uvjerenju!!! Hvala na odgovoru!!!
nevezano Golf II pravi all road auto
Petit_Beurre

#284 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Petit_Beurre »

Spomenuo sam golfa da bi ukazao na imovinsko stanje gospodina Šere, koje sasvim sigurno nije dovoljno da napravi svoj put.
Ko normalno, bez nepotrebne ironije i sarkazma pita, dobije i normalan odgovor. Molim i drugi put
Post Reply