Ja dolazim ![/quote]uvjek dobar gost wrote:...
Predlažem: ispred multikulturalnog čovjeka kojeg još nisu izmjestili, park kod Svjetlosti, subota 22.11.2008., 13 sati. Da se prebrojimo.
Nema potrebe sada potpisivati se
Ja dolazim ![/quote]uvjek dobar gost wrote:...
Predlažem: ispred multikulturalnog čovjeka kojeg još nisu izmjestili, park kod Svjetlosti, subota 22.11.2008., 13 sati. Da se prebrojimo.
i Jope neštA zakuhavašvjesticanametli wrote: pa gdje su onda ti siromasi????????????????????????????????????? sta rade?????????????????????zasto ih nije bilo na protestima? Nemoj supljirat jer sam bila na svakom protestu i vidjela. Zivio!
Neka se i ti javi.....!!!anakadabra wrote:i Jope neštA zakuhavašvjesticanametli wrote: pa gdje su onda ti siromasi????????????????????????????????????? sta rade?????????????????????zasto ih nije bilo na protestima? Nemoj supljirat jer sam bila na svakom protestu i vidjela. Zivio!
uvjek dobar gost wrote:Neka se i ti javi.....!!!anakadabra wrote:i Jope neštA zakuhavašvjesticanametli wrote: pa gdje su onda ti siromasi????????????????????????????????????? sta rade?????????????????????zasto ih nije bilo na protestima? Nemoj supljirat jer sam bila na svakom protestu i vidjela. Zivio!
počeli smo se pozdravljat sa dobro jutro kad dođemo na posao i laku noć kad odlazimo s poslaHer Flick wrote:potpisujem ovaj post imam svoje radno odijelo i pidjamicuvjesticanametli wrote:onaj ko najavi je odgovoran za eventualna sranja ................ o tome se pricalo kad su bili aktuelni oni protesti.............kao sto rece herr fick kad bude konkreVEtno dolazim............. ne znam zasto se bunimo mi koji imamo plate, aute, internet itd.itd..............a pred narodnom kuhinjom ih bude vise nego sto je bilo na protestima................nek crkaju hajvani
i hvala bogu nista mi ne fali mogu ovako do vijeka
odo opet na bc i lj&s
To jeste izgovor za nedolazak na proteste ali nije za uvijek isto glasanje.....VjecitiStudent wrote:Eh, uvijek jadna sirotinja za sve kriva.
Nije tesko shvatiti razloge njihovog straha i nedolaska na proteste. Sirotinja od vlasti dobiva mrvice, bez kojih bi bila na rubu potpune gladi. Puno je lakse protestovati punog stomaka, bez straha da neki Tajo taj stomak moze u potpunosti isprazniti.
"stežemo remen" samo imamo doručak i večeruanakadabra wrote:počeli smo se pozdravljat sa dobro jutro kad dođemo na posao i laku noć kad odlazimo s poslaHer Flick wrote:potpisujem ovaj post imam svoje radno odijelo i pidjamicuvjesticanametli wrote:onaj ko najavi je odgovoran za eventualna sranja ................ o tome se pricalo kad su bili aktuelni oni protesti.............kao sto rece herr fick kad bude konkreVEtno dolazim............. ne znam zasto se bunimo mi koji imamo plate, aute, internet itd.itd..............a pred narodnom kuhinjom ih bude vise nego sto je bilo na protestima................nek crkaju hajvani
i hvala bogu nista mi ne fali mogu ovako do vijeka
odo opet na bc i lj&s
Da te citiram da ne budeš sam....no opet putem foruma možemo se mi pozivati međusobno jedino na po kilu janjetine... il šta već, naši pozivi sa ovog mjesta ne vrijede onoliko koliko mi mislimo, ali ne vrijede ni onoliko koliko zaista vrijede jer su iz srceta.Her Flick wrote:vjesticanametli wrote:nisam pozivala i ne pozivam na to...................necu ni doci na protest jer je onima pred nar. kuhinjom dobro
EVO JA POZIVAM DA SE KAMENUJU POLITICARI, DA IM SE UNISTI IMOVINA, POKRETNA I NEPOKRETNA
zna da krsim pravila foruma, svjestan sam i spreman sam na sankcije
kad se samo sjetim s koliko smo srceTa organizovali one prve protesteuvjek dobar gost wrote:Da te citiram da ne budeš sam....no opet putem foruma možemo se mi pozivati međusobno jedino na po kilu janjetine... il šta već, naši pozivi sa ovog mjesta ne vrijede onoliko koliko mi mislimo, ali ne vrijede ni onoliko koliko zaista vrijede jer su iz srceta.Her Flick wrote:vjesticanametli wrote:nisam pozivala i ne pozivam na to...................necu ni doci na protest jer je onima pred nar. kuhinjom dobro
EVO JA POZIVAM DA SE KAMENUJU POLITICARI, DA IM SE UNISTI IMOVINA, POKRETNA I NEPOKRETNA
Samim tim jesu li kao takvi vrijedni sankcije...?
ti zakuhaš na temi ivjesticanametli wrote:gdje ste stara rajaabrakadabraka
i hoš ti uzet ono il neš
ceka te spremno
![]()
herr flick
NE SANKCIONISATI!uvjek dobar gost wrote:Da te citiram da ne budeš sam....no opet putem foruma možemo se mi pozivati međusobno jedino na po kilu janjetine... il šta već, naši pozivi sa ovog mjesta ne vrijede onoliko koliko mi mislimo, ali ne vrijede ni onoliko koliko zaista vrijede jer su iz srceta.Her Flick wrote:vjesticanametli wrote:nisam pozivala i ne pozivam na to...................necu ni doci na protest jer je onima pred nar. kuhinjom dobro
Samim tim jesu li kao takvi vrijedni sankcije...?
nije mi cilj kuhanje na temi samo sam im rekla a i gost zna s cim smo se mi susretali .................... a mirni protesti nece promijeniti nista .................. to smo vec gledalianakadabra wrote:ti zakuhaš na temi ivjesticanametli wrote:gdje ste stara rajaabrakadabraka
i hoš ti uzet ono il neš
ceka te spremno
![]()
herr flick![]()
i ja tebe![]()
joooooooooooj učim i sve mi se u glavi
ma znam draga da ti to nije ciljvjesticanametli wrote:nije mi cilj kuhanje na temi samo sam im rekla a i gost zna s cim smo se mi susretali .................... a mirni protesti nece promijeniti nista .................. to smo vec gledalianakadabra wrote:ti zakuhaš na temi ivjesticanametli wrote:gdje ste stara rajaabrakadabraka
i hoš ti uzet ono il neš
ceka te spremno
![]()
herr flick![]()
i ja tebe![]()
joooooooooooj učim i sve mi se u glavizanci ostaje samo da se prihvati poziv herr flicka i prosiri dalje
I?Stolac92 wrote:Samo vas gledam!!!
Pusti se likova kao što su neki forumaši i njihovih sujeta, ego tripova i akademskih visina, ja lično mislim da je vrijeme da se svi ujedinimo i stanemo na jednu stranu barikade.... sve ostalo je prdimahovina .... to do sada smo već vidjeli....Stolac92 wrote:I ništa! Sve što kažem neće valjati. Iako u meni sve ključa da nešto uradim ne želim da nekome smetam, jer očigledno da svaki put kad "ja" nešto uradim niko ne dođe. Sujetno zvuči, ali je u suštini više odraz ličnog bola. Volio bih da pomognem, ali ne bih želio da svojim učešćem nekoga odbijam. Imate moju podršku... ako to uopšte nešto znači.
Baš to! Pametno, mudro, masovno jer sve ostalo je ništa. S papirima il s kamenjem, svejedno je.uvjek dobar gost wrote:Pusti se likova kao što su neki forumaši i njihovih sujeta, ego tripova i akademskih visina, ja lično mislim da je vrijeme da se svi ujedinimo i stanemo na jednu stranu barikade.... sve ostalo je prdimahovina .... to do sada smo već vidjeli....Stolac92 wrote:I ništa! Sve što kažem neće valjati. Iako u meni sve ključa da nešto uradim ne želim da nekome smetam, jer očigledno da svaki put kad "ja" nešto uradim niko ne dođe. Sujetno zvuči, ali je u suštini više odraz ličnog bola. Volio bih da pomognem, ali ne bih želio da svojim učešćem nekoga odbijam. Imate moju podršku... ako to uopšte nešto znači.
Znači ujedinimo se i svi stanimo na barikadu skupa.
Svi formalni, neformalni, pojedinci, grupe... svi skupa jer svima nam ovaj sistem radi o glavi !sarajevo63 wrote:Baš to! Pametno, mudro, masovno jer sve ostalo je ništa. S papirima il s kamenjem, svejedno je.uvjek dobar gost wrote:Pusti se likova kao što su neki forumaši i njihovih sujeta, ego tripova i akademskih visina, ja lično mislim da je vrijeme da se svi ujedinimo i stanemo na jednu stranu barikade.... sve ostalo je prdimahovina .... to do sada smo već vidjeli....Stolac92 wrote:I ništa! Sve što kažem neće valjati. Iako u meni sve ključa da nešto uradim ne želim da nekome smetam, jer očigledno da svaki put kad "ja" nešto uradim niko ne dođe. Sujetno zvuči, ali je u suštini više odraz ličnog bola. Volio bih da pomognem, ali ne bih želio da svojim učešćem nekoga odbijam. Imate moju podršku... ako to uopšte nešto znači.
Znači ujedinimo se i svi stanimo na barikadu skupa.