narod je, u stvari, stoka

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

FrankSlade

#26 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by FrankSlade »

Bellica wrote:Pa mora neko biti pametan, kulturan, lijepo odgojen i cist, inace ne bi mogli prepoznati one koji nemaju navedene karakteristike.
Nesto vas ne vidim u realnom zivotu.
Creasy

#27 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Creasy »

ultima_palabra wrote:
Creasy wrote:Zaboravio si dodati navijace kad protivnicki golman ispucava loptu:

"p... ga p.... j.... ti mater!"

Dno dna! :skoljka:
Bujrum, natrpaj ih sve u maricu :skoljka:

Vjerovatno su kulturniji oni što pjevaju Ratku i Radovanu.

Ako ti podrzavas to gnusno lajanje, onda se vjerovatno mozes pronaci u uvodnom postu. Mislim da je protivnickom golmanu dovoljno zvizdati kad ispucava loptu, ali eto... samo vi nastavite svoj repertoar. :roll:
Visoki napon

#28 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Visoki napon »

Sve je ovo jad i cemer :run:
Bellica

#29 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Bellica »

FrankSlade wrote:
Bellica wrote:Pa mora neko biti pametan, kulturan, lijepo odgojen i cist, inace ne bi mogli prepoznati one koji nemaju navedene karakteristike.
Nesto vas ne vidim u realnom zivotu.
Ne gledas na pravim mjestima, toliko je malo dobro odgojenih gradjana da ih se moze naci samo na posebnim mjestima, ali nazalost, tamo nije dozvoljen ulaz bas svakome, samo onima koji imaju iste ili bar slicne karakteristike.
ultima_palabra

#30 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by ultima_palabra »

Creasy wrote:
ultima_palabra wrote:
Creasy wrote:Zaboravio si dodati navijace kad protivnicki golman ispucava loptu:

"p... ga p.... j.... ti mater!"

Dno dna! :skoljka:
Bujrum, natrpaj ih sve u maricu :skoljka:

Vjerovatno su kulturniji oni što pjevaju Ratku i Radovanu.

Ako ti podrzavas to gnusno lajanje, onda se vjerovatno mozes pronaci u uvodnom postu. Mislim da je protivnickom golmanu dovoljno zvizdati kad ispucava loptu, ali eto... samo vi nastavite svoj repertoar. :roll:
Nek drot meni govori o kulturi :run:

A navijači ko navijači... nije KUD niti literarna sekcija. Makar se ne pjeva ratnim zločincima, niti se poziva na istrebljenje čitavih naroda kao neki kojima se diviš.
Henry Chinaski

#31 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Henry Chinaski »

Navijača nema na stadionima. Oni gledaju utakmice sa sigurne udaljenosti, a stadione su zauzele nekakve životinje, još im se istražuje porijeklo. :skoljka:
FrankSlade

#32 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by FrankSlade »

Henry Chinaski wrote:Navijača nema na stadionima. Oni gledaju utakmice sa sigurne udaljenosti, a stadione su zauzele nekakve životinje, još im se istražuje porijeklo. :skoljka:
A navijaci, na ovim prostorima kao u Evropi, su inace uvijek bili olicenje kulture :lol:

Image

Image

Image
Henry Chinaski

#33 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Henry Chinaski »

Smijem odvesti dijete na utakmicu u Njemačkoj, a ovdje ne smijem. Valjda je to dovoljno.
Qler

#34 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Qler »

Sto ovdje ne smijes? Kada god odem na Grbavicu na sjever, bude bruka djecice, sve sa tatama, i to pravo puno i curica bude. Samo treba znati, kao i na svim utakmicama, gdje je tribina za "mirne" navijace...
Henry Chinaski

#35 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Henry Chinaski »

Odustajem. Sve je med i mlijeko. Igramo bez gostujućih navijača zbog masonske zavjere...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#36 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by PipiDugaDevetka »

hamalalija wrote:Kamo srece da se danas moze prezivjeti od rada na zemlji i od stoke, sutra bi sve raspordao dao otkaz i otisao u neku vukojebinu da zivim, eto vam grad hebo vas grad.
E, ne mere!
Moraš biti blizu grada, ali u svom toru da redovno glasaš za Stranku.

Kao da staviš metalnu piljevinu na papir, a ispod stalni magnet, pa se komadići metalne piljevine poredaju i usprave na polovima magneta. Šef stranke sa donje strane papira k-duje i povlači poteze, a piljevina hoda po papiru prateći poteze šefa Stranke.

Vukosexine služe za divlju apartmanizaciju, divlju vikendizaciju itd. Ulaganje u ruralna područja, infrastruktura, ovo-ono, to nećeš doživjeti. Sada je poljoprivreda takva da se sve proizvodi pod staklenicima od plastike, krompir sjeme ne možeš ostaviti od ove godine, pa za narednu da imaš. Tako je proizvedeno to sjeme - ima u sebi ''neku bajku'', pa je jalovo ako plod ostaviš za sjeme za narednu godinu. Moraš u poljoprivrednu apoteku (obično, slovenačku) da KUPIŠ sjeme krompirovo iz drage nam Holandije.

Nema više bosanske čokolade. Čokoladara Zora namjerno uništena prilikom priHvatizacije. Kupuj Milku!
Nema više ni bh. mrkve! Kupuj talijansku, kiparsku,..tursku.

Eto, nije tema o poljoprivredi, ali ni makac ne možeš. Zarobljen si! Nazad u svoj tor, tamo ti je toplije. Jeste da užasno dismr, ali si barem pod zaštitom Stranke! Ne puca.
dezurni_ucenik

#37 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by dezurni_ucenik »

Ljetos u City Pubu ,sin jednog od lokalnih mocnika parkirao Porchea odmah pored stola gdje sjedi sa rajom.Nisam odavno prije toga nesto ofirnije i jadnije vidio....
Creasy

#38 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Creasy »

ultima_palabra wrote:
Creasy wrote:

Nek drot meni govori o kulturi :run:

A navijači ko navijači... nije KUD niti literarna sekcija. Makar se ne pjeva ratnim zločincima, niti se poziva na istrebljenje čitavih naroda kao neki kojima se diviš.
Ti znas kome se ja divim... :roll:

Prica ti je glupa, nemam sta polemisati sa tobom.

Wiedersehen!
cappy_tempo

#39 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by cappy_tempo »

CVIKERASH wrote:Ljetos u City Pubu ,sin jednog od lokalnih mocnika parkirao Porchea odmah pored stola gdje sjedi sa rajom.Nisam odavno prije toga nesto ofirnije i jadnije vidio....
mozda je kupio nove cipele pa da ih ne uprlja. pa mislim stavi se na njegovo mjesto, imas porse i kupio si nove cipele,a jos ako ima kakvih cura tu pa ono stvarno. eto ti bi kao isao negdje pa ga parkirao na oznaceno mjesto? :mrgreen:

o navijacima zavrsite ba jer ce opet kljucati,banovati i slicno. mojne se novinara drzati jer ti iste kupe informacije sa foruma i toliko o njihovim provjerenim informacijama.
Creasy

#40 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Creasy »

Henry Chinaski wrote:Navijača nema na stadionima. Oni gledaju utakmice sa sigurne udaljenosti, a stadione su zauzele nekakve životinje, još im se istražuje porijeklo. :skoljka:

Upravo tako.

Dodjes na jedan derbi i vidis danasnju omladinu Sarajeva, na sta to lici... :skoljka:
Creasy

#41 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Creasy »

cappy_tempo wrote:
CVIKERASH wrote:Ljetos u City Pubu ,sin jednog od lokalnih mocnika parkirao Porchea odmah pored stola gdje sjedi sa rajom.Nisam odavno prije toga nesto ofirnije i jadnije vidio....
mozda je kupio nove cipele pa da ih ne uprlja. pa mislim stavi se na njegovo mjesto, imas porse i kupio si nove cipele,a jos ako ima kakvih cura tu pa ono stvarno. eto ti bi kao isao negdje pa ga parkirao na oznaceno mjesto? :mrgreen:

o navijacima zavrsite ba jer ce opet kljucati,banovati i slicno. mojne se novinara drzati jer ti iste kupe informacije sa foruma i toliko o njihovim provjerenim informacijama.

Pa ne mogu se navijaci zaobici na ovoj temi kad su oni ogledalo grada. Odu negdje na gostovanje, ponasaju se ko stoka i zivotinje i ja sutra imam problema jer dolazim iz istog grada kao i oni...
The 51st State

#42 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by The 51st State »

Creasy wrote:
cappy_tempo wrote:

Pa ne mogu se navijaci zaobici na ovoj temi kad su oni ogledalo grada. Odu negdje na gostovanje, ponasaju se ko stoka i zivotinje i ja sutra imam problema jer dolazim iz istog grada kao i oni...
ti ne dolazis iz istog grada kao i "oni". ti se brini kakvo si ogledalo vojkovicima...
BlackPool

#43 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by BlackPool »

Ovo je dokaz da u Sarajevu nema ni S od pravog Sarajlije nego je 98% naseljenih cobana sa ogranicenim mozdanim sposobnostima i da oni ustvari vladaju gradom koji je nekada bio poznat po kulturi a sad ste olicenje dno dna nekulture i vala bas mi je drago radi vas :D

Mada, istini za volju ima toga i po drugim gradovima. :bih:
Creasy

#44 Re: narod je, u stvari, stoka

Post by Creasy »

The 51st State wrote:
Creasy wrote:
cappy_tempo wrote:

ti ne dolazis iz istog grada kao i "oni". ti se brini kakvo si ogledalo vojkovicima...

Ako ima ista jadnije nego kad doselis iz Istocne Bosne i smatras se vecim Sarajlijom od nekog ko je tu odrastao i danas zivi... :roll:
Locked