Bolesnik jeste , ali proračunat i čak organizovan, od 2012 je on na vlasti. Ali prije svega voli pare i moć još više. Ko je čitao Mešu Selimovića lako provaljuje ovakve mentalne sklopove .SmokingMan wrote: ↑18/04/2026 23:32 Đurić je svakako crvić bez karaktera kakve Vučić prezire. On je u tolikoj mjeri mentalno obolio da ga prezir prema drugima održava u životu i daje mu smisla da je svijet prožet zlobom i haosom jedino mjesto u kojem može biti funkcionalan.
Narod i Pravda (Konakovic)
- I naravno Dzej
#41126 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- muha_sa
#41127 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Elmedin Dino Konakovic
Imam ja Marko jednog takvog kući u Sarajevu koji se buni kad se problemi javno iznose.
On kaže: “ako je dobro recite svima, a ako nije recite samo nama”.
Isto kao ti.
Ako ste imali primjedbe trebali ste ostati i reći šta imate.
I vi ste odabrali kamere, al’ tamo gdje nas nema da odgovorimo ili još neka pitanja postavimo.
Na ključna vi niste odgovorili.
Šta je radio presudjeni kriminalac Dodik na Vučićevoj press konferenciji na kojoj najavljujete najsnažniju vojsku u regionu?
Šta je tamo radila Željka Cvijanović?
Zašto stalno govorite o teritorijalnom integritetu, a nikad o suverenitetu Bosne i Hercegovine?
I nisu Marko problem regiona oni koji su stali pred kamere nego oni koji su stali iza mitraljeza, topova, minobacača i pucali u civile, žene, djecu.
Oni koje čuvate u Srbiji i često se njima ponosite.
Mi smo opet, nakon svega, spremni na saradnju.
Bez emocija i ljubavi.
Ne pristajemo na ponižavanje i laž.
Na to se navikavajte.
Imam ja Marko jednog takvog kući u Sarajevu koji se buni kad se problemi javno iznose.
Isto kao ti.
I vi ste odabrali kamere, al’ tamo gdje nas nema da odgovorimo ili još neka pitanja postavimo.
Šta je radio presudjeni kriminalac Dodik na Vučićevoj press konferenciji na kojoj najavljujete najsnažniju vojsku u regionu?
Zašto stalno govorite o teritorijalnom integritetu, a nikad o suverenitetu Bosne i Hercegovine?
I nisu Marko problem regiona oni koji su stali pred kamere nego oni koji su stali iza mitraljeza, topova, minobacača i pucali u civile, žene, djecu.
Bez emocija i ljubavi.
Na to se navikavajte.
- Rejhana
#41128 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
muha_sa wrote: ↑19/04/2026 08:08 Elmedin Dino Konakovic
Isto kao ti.
Bez emocija i ljubavi.
Na to se navikavajte.
BiH nema suverenitet od 1992. godine...
- Prpa.ba
#41129 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Je li ovo po prstima i po nosu za sirotinju sa viber grupa?

- Haris.ba
- Adriatic
#41131 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sad će Dino ovo isto uputiti i u Zagreb. 
-
putokaz1
#41132 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pola SD stranke prelazi u NIP jesu se usrecili 
- Novi_Nick
#41133 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Gledam sinoc u Face to Face kod Senada Hadzifejzovice intervju sa gosp. Radoncicem. Najvise kivan na Konakovica i Becirovica, kaze da nista ni oni ni njihova trojka nisu uradili i izgradili za 4 g. njihovog mandata za Bosnjake u entitetu FBiH. Razmisljam i ne mogu da vjerujem. Niko od bosnjackih stranaka za 30 g. vlasti nije izgradio nista za kolektivitet osim privatnih nebodera, privatnih zgrada za prodaju i privatnih firmi. Trojka izgradi za samo 4 g. mandata i na lokalnom i medjunarodnom planu jedan dobar dio projekata. Jos da ih nije sabotirala u predsjednistvu Zeljka Cvijanovic, SNSD, HDZ i neke druge bosnjacke stranke uradili bi i mnogo vise. I sada bi te neke bosnjacke stranke da je trojka uradila i izgradila sve ono sto druge bosnjacke stranke nisu za proteklih 30 g.