Narcos

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
karanana

#326 Re: Narcos

Post by karanana »

evo svrsih trecu sezonu mexica.
na nivou kao i sve ostale, veoma dobra i kvalitetna serija. steta sto kaze da nece vise snimati, mogu komotno jos dvije sezone do danasnjice snimiti. chapo se tek zagrijava. i kad neko padne uvijek ima neko ko popuni vakum.
imala je serija nekih malo neobjasnjenih rupa ali nista strasno. svidio mi se i onaj subplot onog meksikanca koji trazi ubicu zena. haman pa je to serija sama za sebe mogla biti.
bez da googlam, znamo li danas sta se desilo sa amadom? da li je ikad trazen, pronadjen, uhapsen ili je zadnja stvar bila da je umro na operativnom stolu i to je to? niko nije ni tijelo gledao ni ekhumaciju radio? serija kaze da je ziv.
cassius

#327 Re: Narcos

Post by cassius »

Pa postoje teorije zavjere da je pobjegao Amado, nakon operacije estetske. Tijelo nije pronadeno jer je ekshumiran a doktori pobijeni.
Fossil

#328 Re: Narcos

Post by Fossil »

Fantasticna serija, poceo sam opet od prve sezone.
Da se podsjetim. Amado najjaci lik u seriji.
beni-bu-man

#329 Re: Narcos

Post by beni-bu-man »

karanana wrote: 23/11/2021 19:31 evo svrsih trecu sezonu mexica.
na nivou kao i sve ostale, veoma dobra i kvalitetna serija. steta sto kaze da nece vise snimati, mogu komotno jos dvije sezone do danasnjice snimiti. chapo se tek zagrijava. i kad neko padne uvijek ima neko ko popuni vakum.
imala je serija nekih malo neobjasnjenih rupa ali nista strasno. svidio mi se i onaj subplot onog meksikanca koji trazi ubicu zena. haman pa je to serija sama za sebe mogla biti.
bez da googlam, znamo li danas sta se desilo sa amadom? da li je ikad trazen, pronadjen, uhapsen ili je zadnja stvar bila da je umro na operativnom stolu i to je to? niko nije ni tijelo gledao ni ekhumaciju radio? serija kaze da je ziv.
O Chapu imas posebnu seriju isto na netflixu volio bi da naprave seriju o Griseldi Blanco
karanana

#330 Re: Narcos

Post by karanana »

beni-bu-man wrote: 23/11/2021 20:28
karanana wrote: 23/11/2021 19:31 evo svrsih trecu sezonu mexica.
O Chapu imas posebnu seriju isto na netflixu volio bi da naprave seriju o Griseldi Blanco
da li je kvalitetna produkcija ove o chapu? nekako sam imao osjecaj da je jeftina u poredjenju sa narcos serijalom, ne znam ni zasto
bob_1921

#331 Re: Narcos

Post by bob_1921 »

karanana wrote: 23/11/2021 22:10
beni-bu-man wrote: 23/11/2021 20:28

da li je kvalitetna produkcija ove o chapu? nekako sam imao osjecaj da je jeftina u poredjenju sa narcos serijalom, ne znam ni zasto
meni je na startu produkcija bila kao na nivou onih sapunica al nakon 3,4 epizode popravilo se nije losa tamam da zaokruzis pricu :-D
Post Reply