napast bivsih partnera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:
SaraLe wrote:
pitt wrote:nit sam napadao nit me napadaju.........primirje na zapadnom frontu :D:D
Mislila sam nesto reci, ali necu :D
ti sto me napadas to se ne broji ::D
Nit sam ti bivsa, niti sadasnja, niti buduca :D
A mislila sam reci skroz, nesto drugo, ali necu :P
pitt

Post by pitt »

lani slobodno......ne ljutim se ja :D
Saian

Post by Saian »

SaraLe wrote: A mislila sam reci skroz, nesto drugo, ali necu :P
SaraLe Barale rece mi lisac da te pozdravim :D :D :D
Last edited by Saian on 26/01/2007 18:12, edited 1 time in total.
SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:lani slobodno......ne ljutim se ja :D
Nisam ja vulgarna, ko ti :razz:
SaraLe

Post by SaraLe »

Saian wrote:
SaraLe wrote: A mislila sam reci skroz, nesto drugo, ali necu :P
SaraLe Barale rece mi lisac da te pozdravim :D :D :D
A sto bas mene :shock:
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:nit sam napadao nit me napadaju.........primirje na zapadnom frontu :D:D
Zbogom oruzhje i na tom planu jel pitt

:D :D :D
pitt

Post by pitt »

Saian wrote:
Zbogom oruzhje i na tom planu jel pitt

:D :D :D
u rehabu sam trenutno.....dok ne skontam kamo dalje rodjace :D
lara b.

Post by lara b. »

evo meni se moj bivsi javlja vec duze vrijeme...
salje porukice sms tipa -sta radis, sta ima, kako si- tako svakih 5dana vec nekoliko mjeseci... :roll:
ja se njemu uglavnom ne javim mozda jednom mjesecno odgovorim da nema nista novo, nemam vremena i to je to...
on sada ima djevojku sa kojom planira brak i u drustvu se hvali kako mu je prelijepo... :-)

meni nije jasno Zasto se meni jos uvijek javlja, zasto me redovno poziva na kafu iako vidi da necu i ponekad pita zasto se ja ne javim, zasto sam takva, nismo se poubijali...
a rekla sam mu vec puno puta da nemam zelje da ga vidim
da je zavrseno i ne zelim biti prijatelj jer to ocito nije moguce...

i evo i juce me zvao sa posla neki broj, ja se javim i poceo pricu...
danas mi opet salje sms zasto se ja ne sjetim javiti...
SADA ne znam da li da odem da tu kafu i pohvalim se i ja kako mi je extra s novim momkom bla...bla... pa da ga povrijedim kao i on mene... :shock:
ili da mu se i dalje ne javljam...
Zanima me zasto inace zovete Bivse djevojke, jel to da ih povrijedite jos vise ili onako ili sta vec... :?
zlata

Post by zlata »

Vecinom....da nas povrijede JOS VISE. :x U rijetkim slucajevima...se kaju...i VIDE da su pojeli *ovno...al' biva prekasno. :sad:
sabanss

Post by sabanss »

lara b. wrote: Zanima me zasto inace zovete Bivse djevojke, jel to da ih povrijedite jos vise ili onako ili sta vec... :?
Cuj zasto? Mozda bude nekog usputnog sexa :lol:
Cary Grant

Post by Cary Grant »

Ejssss al ste zapele... Kao ona postavlja pitanje zasto joj salje poruke iz dana u dan. A ne pita sebe zasto mu ne odgovara na svaku poruku njegovu. Nemoj mi reci da nisi skontala da mu dajes jos vise povoda tako sto ne odgovaras i onda LAZES kako nisi imala vremena, kredita itd... Zar ti nije lakse na svaku njegovu, ili jos bolje, prvu njegovu, jednostavno reci, "molim te nemoj mi slati poruke vise, ja sam s tobom zavrsila i ne zelim uopste da te vidim ni da razgovaram s tobom." A neeee, normalno da neces, jer ti onda ne bi imao ko dizati rep. Neces priznati i opet ces reci da ti to smeeeetaaa ali u dubini srca svoga zenskoga prefriganoga ces biti zadovoljna svaki put kad ti se kovertica pojavi na displayu jer to je potvrda da je nekome ipak stalo do tebe, pa makar to bio i neki bivsi kojeg ne zelis vidjeti. To je tako od pamtivijeka, zene trebaju potvrde da su zeljene, bio to firaun ili komsija ili glumac... posve nebitno, ali ostaje cinjenica da vi ne mozete bez toga.

Govorim ti iz iskustva i odgovoricu i na pitanje - da, ja sam svojoj bivsoj radio razna cuda i radim ih i danas samo da bi se ona osjecala sto je losije moguce. Zasto? Zato sto je to zasluzila. Kada sam ja glumio budalu i dizao njezin rep svakodnevno, misleci da je to obostrani flert koji prethodi zdravoj vezi, ona je blistala. Kao dragi kamen. Cvjetala. Nikad joj ljepse u zivotu nije bilo. Nakon sto smo se poceli zabavljati i cina koji je pokazao kako plitak karakter ima i gdje je mene izlevatila (da, priznajem), odlucio sam ne ostati joj duzan. Hej, tome ima dvije godine, a ja jos uvijek cinim, ponavljam i smisljam nove pakosti kako bi njen zivot i osjecaje priblizio onom stadiju u kojem sam se nalazio ja. I to nece prestati dok meni ne bude dosta. Ali samo zato sto je to zasluzila, ne zbog mog hira ili neke urodjene pakosti u mome umu. Oko za oko. I sada ona vise ne blista, svaki put manje kada god neka moja pakost uspije. Ali zato blistam ja. :D

I zato se ne cudi zasto ti bivsi salje stalno poruke. Bolje promisli kakav stav ti imas prema tome. Da ti ne maris za to, odgovorila bi iskreno i direktno na jednu od njegovih poruka i izbrisala njegov broj. I bila bi rahat. Ali...
maccarona

Post by maccarona »

vidi kerija :oops: ko li njemu jepic ovako nisko spusti :oops:
Cary Grant

Post by Cary Grant »

Pa nije bitno ko je, ali eto ja sam barem priznao. Uvijek neko nekome spusta, bilo rep (kulturniji nacin) ili svjetonazore prijevarom (mnogo manje kulturan nacin). Reci macci dear nisam li u pravu... Ili ces se i dalje kriti iza smajlija i petty-talka, 'a? :-D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Cary Grant wrote:Ejssss al ste zapele... Kao ona postavlja pitanje zasto joj salje poruke iz dana u dan. A ne pita sebe zasto mu ne odgovara na svaku poruku njegovu. Nemoj mi reci da nisi skontala da mu dajes jos vise povoda tako sto ne odgovaras i onda LAZES kako nisi imala vremena, kredita itd... Zar ti nije lakse na svaku njegovu, ili jos bolje, prvu njegovu, jednostavno reci, "molim te nemoj mi slati poruke vise, ja sam s tobom zavrsila i ne zelim uopste da te vidim ni da razgovaram s tobom." A neeee, normalno da neces, jer ti onda ne bi imao ko dizati rep. Neces priznati i opet ces reci da ti to smeeeetaaa ali u dubini srca svoga zenskoga prefriganoga ces biti zadovoljna svaki put kad ti se kovertica pojavi na displayu jer to je potvrda da je nekome ipak stalo do tebe, pa makar to bio i neki bivsi kojeg ne zelis vidjeti. To je tako od pamtivijeka, zene trebaju potvrde da su zeljene, bio to firaun ili komsija ili glumac... posve nebitno, ali ostaje cinjenica da vi ne mozete bez toga.

Govorim ti iz iskustva i odgovoricu i na pitanje - da, ja sam svojoj bivsoj radio razna cuda i radim ih i danas samo da bi se ona osjecala sto je losije moguce. Zasto? Zato sto je to zasluzila. Kada sam ja glumio budalu i dizao njezin rep svakodnevno, misleci da je to obostrani flert koji prethodi zdravoj vezi, ona je blistala. Kao dragi kamen. Cvjetala. Nikad joj ljepse u zivotu nije bilo. Nakon sto smo se poceli zabavljati i cina koji je pokazao kako plitak karakter ima i gdje je mene izlevatila (da, priznajem), odlucio sam ne ostati joj duzan. Hej, tome ima dvije godine, a ja jos uvijek cinim, ponavljam i smisljam nove pakosti kako bi njen zivot i osjecaje priblizio onom stadiju u kojem sam se nalazio ja. I to nece prestati dok meni ne bude dosta. Ali samo zato sto je to zasluzila, ne zbog mog hira ili neke urodjene pakosti u mome umu. Oko za oko. I sada ona vise ne blista, svaki put manje kada god neka moja pakost uspije. Ali zato blistam ja. :D

I zato se ne cudi zasto ti bivsi salje stalno poruke. Bolje promisli kakav stav ti imas prema tome. Da ti ne maris za to, odgovorila bi iskreno i direktno na jednu od njegovih poruka i izbrisala njegov broj. I bila bi rahat. Ali...
uh, sto ti nagrabusi :D ali, nisi joj ostao duzan :D nego, ako smijem priupitat, kakve pakosti joj pravis :oops:
Cary Grant

Post by Cary Grant »

Flertujem sa njenom seficom dok je ona prisutna... Potrosim dobrih tridesetak poruka kako bih je navukao da misli da me jos interesuje i kad ona mene zovne na kafu... ja se pojavim sa prijateljicom kako bi joj priopcio da sam sprijecen... among other thingz... anyway... whatever works. I nikad mi nece dodijat mescini.

La vita e bella. :)
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

:shock: jest tebi dosadno u zivotu :roll:
debela

Post by debela »

ma, mescini da on ima problem u zivotu :D i to golem..
prleitihi

Post by prleitihi »

sve je to samo zbog metka.. :-) :-) ..nista drugo..eto sad mi recite da sam muška svinja.. :D :D :D
pitt

Post by pitt »

prleitihi wrote:sve je to samo zbog metka.. :-) :-) ..nista drugo..eto sad mi recite da sam muška svinja.. :D :D :D
malo je reci..... :D:D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Cary Grant wrote:Flertujem sa njenom seficom dok je ona prisutna... Potrosim dobrih tridesetak poruka kako bih je navukao da misli da me jos interesuje i kad ona mene zovne na kafu... ja se pojavim sa prijateljicom kako bi joj priopcio da sam sprijecen... among other thingz... anyway... whatever works. I nikad mi nece dodijat mescini.

nemoj se ljutit, ali ti moram nesto reci :D :D :D

Ti si jos zaljubljen u nju :)
izblajhana

Post by izblajhana »

mamica 31 wrote:
Cary Grant wrote:Flertujem sa njenom seficom dok je ona prisutna... Potrosim dobrih tridesetak poruka kako bih je navukao da misli da me jos interesuje i kad ona mene zovne na kafu... ja se pojavim sa prijateljicom kako bi joj priopcio da sam sprijecen... among other thingz... anyway... whatever works. I nikad mi nece dodijat mescini.

nemoj se ljutit, ali ti moram nesto reci :D :D :D

Ti si jos zaljubljen u nju :)

i meni se cini :-) :D :D
maccarona

Post by maccarona »

Cary Grant wrote:Pa nije bitno ko je, ali eto ja sam barem priznao. Uvijek neko nekome spusta, bilo rep (kulturniji nacin) ili svjetonazore prijevarom (mnogo manje kulturan nacin). Reci macci dear nisam li u pravu... Ili ces se i dalje kriti iza smajlija i petty-talka, 'a? :-D
pa keri sreco :oops: :D meni forum i jeste nesto kao petty talk :oops: a ne savjetnik i vodic kroz zivot :D

ti si meni i bez smaja sve rekao :D samo nije ti ona kriva sto si ti :oops: odlucio :oops: da se pravis budalom da bi njoj rep dizao :oops: :D
pa se osvecujes :oops: a kroz to sve samo sebi sam bol nanosis :D
budi prvo iskren prema sebi, pa onda prema drugima...testiraj granice....vidi prvo koliko mozes dati :oops:
ko ti daje pravo nekom zivot da zagorcavas :oops: zbog tvoje sopstvene greske? :D niko!!! :oops: budi spreman na jos vise gubitaka u tvom zivotu, nije ti ovo zadnji...i nauci da se snosis s tim :oops:

takav je zivot :oops: zderi ili ces biti pozderan :D
pitt

Post by pitt »

agent provocateur :D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

to ti meni? :D
Cary Grant

Post by Cary Grant »

Vjerovala ili ne vjerovala, ja nemam metode niti namjere da te uvjeravam ni u što. Razmišljao sam mnogo o tome da li je još uvijek volim i da li zato pokušavam da je učinim mizernom. Možda. Možda ne. Ali znam da uživam svaki put kada vidim da se ona osjeća loše zbog nečega što sam ja učinio. Ako je to ljubav, onda jeste, još je volim.

A upravo to što si rekla, da si voljela mučitelja dok nisi skontala koliko je besmisleno, upravo tu sam bio. I onda sam shvatio kao i ti da je to besmisleno, i da postoje stvari koje me mogu učiniti sretnim a nju nesretnom. I to mi je postalo smisleno. Možda nećete shvatiti, ali eto... jebiga tako je.

Valjda sam ja postao mučitelj sada... a ona se bavi mazohizmom bezbeli, jer i dalje je u svakom slučaju mogu natjerati na sudden rush of blood to the head, što bi reko Chris Martin u svom predivnom falsettu...
Post Reply