pa sto ne bi bili? pa nisu u zatvoru jebote..underwater wrote:Sta diplomate rade u shoping mall?
ovo je ocigledno neki dobar i popularan mall, a cim su izraelci suvlasnici nije ni cudo.
pa i u nasem bbi u svakom trenutku ima stranaca
pa sto ne bi bili? pa nisu u zatvoru jebote..underwater wrote:Sta diplomate rade u shoping mall?
Ko se maca laca, od maca i gine...fakat, kakve slucajnosti ....lShabaab is posting updates on twitter.: @HSM_PRESS2
"earlier tweet from our suspended account: this is not terrorist attack, its payback from the attrocities you commited in our country."
"our mujahideen are all under 25 years old. 7 of them having completed training in black water facility in north california! #Westgate"
Previse nevjerovatno ... bas kao 11/09Al Shabaab new account @HSM_PRESS2 has been put down again..suspended! Some latest tweets:
2nd attacker's name released "@HSM_PRESS2: abdifatah osman keenadiid. 24 y.o from minneapolis. #westgate #alshabaab #names
3rd attacker's name released "@HSM_PRESS2: gen mustafe noorudiin. 27 y.o from kansas city. MO. #westgate
4th attacker's name released "@HSM_PRESS2: qasim said mussa 22 y.o garissa KE. #westgate #AlShabaab
SEARCH on hastags: #AlShabaab #westgate #kenyaunderattack
Waiting on @HSM_PRESS3
Neki su pokusali preseliti i muslimane i ezan negdje tamo daleko, pa su se oni morali preseliti "tamo daleko" kako kaze jedna pesma, ako to smeta ezan a ti pali traktor pa vozi tamo gdje ga nema..Black111 wrote:A mogao bi se i ezan preseliti. Stavi ga sebi pored kreveta pa nek ti u 3 ujutro hodja pjeva.Havatar wrote:Kome smetaju ezani neka ide tamo gdje ezana nemaBilly Ben Dover wrote:građani sarajeva i drugih gradova u FBiH su igru sa saudijskom arabijom izgubili u ratu i neposredno nakon rata kada se dozvolilo da odvrću ezane do apsurdne bespotrebne glasnosti u svrhu zapišavanja teritorija. kladim se da ima ljudi koji klanjaju i koji bi rekli da je ezan preglasan, al ne smiju, a posebno ne smiju ovi koji ne klanjaju da im neko ne bi priljepio etiketu islamofoba.
ova, naoko banalna stvar, je poslala jednu snažnu, implicirajuću poruku - mi smo ovde glavni, svako nek se prilagodi nama. i tako, kad se niko nije pobunio, malo po malo, cijelo društvo se pomjera udesno jer su građani sarajeva pristali na neprihvatljivi vjerski mainstream. time je pobjedu odnio niko drugi nego radovan karadžić, građanska liberalna ljevica u svojoj narcisističkoj učahurenosti duboko ga je pofanflala jer je samo zainteresovana za ostavljanje utiska na cnn-u: crvene stolice i tepihe i da od zapada dobije pečat žrtve urbicida i islamofobije. a sve to dok im pred nosom prave sve teokratskiju državu.
A kako bi ti htio? 24 satni live prenos ispred hotela u Najrobiju na Bh tv stanicama?! Nesto sumnjam da su se i u Keniji zanimali za rat u Bosni, koga briga za Keniju...Tragos wrote:Zašto BiH mediji ne izvještavaju o ovom događaju ili ako već izvještavaju to rade vrlo diskretno, pa takvu strašnu vijest šibnu na nevidljivo mjesto u svojim portalima?
Hodza ne pjeva nego kaze dodji na namaz dodji na spas a kom se ne svidja nek ide tamo gdje dzamija nemaBlack111 wrote:A mogao bi se i ezan preseliti. Stavi ga sebi pored kreveta pa nek ti u 3 ujutro hodja pjeva.Havatar wrote:Kome smetaju ezani neka ide tamo gdje ezana nemaBilly Ben Dover wrote:građani sarajeva i drugih gradova u FBiH su igru sa saudijskom arabijom izgubili u ratu i neposredno nakon rata kada se dozvolilo da odvrću ezane do apsurdne bespotrebne glasnosti u svrhu zapišavanja teritorija. kladim se da ima ljudi koji klanjaju i koji bi rekli da je ezan preglasan, al ne smiju, a posebno ne smiju ovi koji ne klanjaju da im neko ne bi priljepio etiketu islamofoba.
ova, naoko banalna stvar, je poslala jednu snažnu, implicirajuću poruku - mi smo ovde glavni, svako nek se prilagodi nama. i tako, kad se niko nije pobunio, malo po malo, cijelo društvo se pomjera udesno jer su građani sarajeva pristali na neprihvatljivi vjerski mainstream. time je pobjedu odnio niko drugi nego radovan karadžić, građanska liberalna ljevica u svojoj narcisističkoj učahurenosti duboko ga je pofanflala jer je samo zainteresovana za ostavljanje utiska na cnn-u: crvene stolice i tepihe i da od zapada dobije pečat žrtve urbicida i islamofobije. a sve to dok im pred nosom prave sve teokratskiju državu.
bosn.om wrote:Preglasni su, tacka. Ostali dio rasprave tipa "kome se ne svidja, nek ide gdje ih nema" me ne zanima, ja nisam branio grad da mi kojekakvi pametnjakovici odredjuju gdje cu zivjeti, a da ne govorim gdje su ti ezanovci bili kad je gusto sranje bilo, dok su kolege katolici i pravoslavci bili uz mene. I sad ih treba zaboraviti i pisati se po njima i njihovim obicajima? 20-30% Armije BIH su bili nemuslimani u etnickom smislu '92.-'96., kako se ponasamo prema njima s takvim argumentima, iduci put im niko nece moci zamjeriti ako svi odu s fasistickim govnima. E moja Bosno, ode ti zestoko u neku stvar!
Ni nas ne zanima sto ti mislis da su preglasni...bosn.om wrote:Preglasni su, tacka. Ostali dio rasprave tipa "kome se ne svidja, nek ide gdje ih nema" me ne zanima,
Netacno....20-30% Armije BIH su bili nemuslimani u etnickom smislu '92.-'96.,
Idi i ti... imaces prilike da sa cetama srusis koju dzamiju.iduci put im niko nece moci zamjeriti ako svi odu s fasistickim govnima.
E nek si mi reko.bosn.om wrote:Bla bla bla, nemoj mi ti samo reci, pogotovo sta je tacno a sta nije, vjerovatno si ti to bolje od nas vidio iz nekog svog brloga u inostranstvu. Drzi se dalje od rasprava koje niti razumijes niti imas mozga da argumentujes![]()
Sve stoji sto rekoh a tvoje misljenje je bezvrijedno. I ne brini se, ja znam gdje cu ici, a znam gdje ces i ti, opet vani najvjerovatnje.
Ma jaro da je to 92-96. To je bilo 92-93, poslije su poceli marsirati ovi Alijini dzihad ratnici u bijelim uniformama, sa zelenim trakama oko glave i novim vojnickim cizmama dok se raja borila u starkama i adidaskama na vlasicu!bosn.om wrote:Preglasni su, tacka. Ostali dio rasprave tipa "kome se ne svidja, nek ide gdje ih nema" me ne zanima, ja nisam branio grad da mi kojekakvi pametnjakovici odredjuju gdje cu zivjeti, a da ne govorim gdje su ti ezanovci bili kad je gusto sranje bilo, dok su kolege katolici i pravoslavci bili uz mene. I sad ih treba zaboraviti i pisati se po njima i njihovim obicajima? 20-30% Armije BIH su bili nemuslimani u etnickom smislu '92.-'96., kako se ponasamo prema njima s takvim argumentima, iduci put im niko nece moci zamjeriti ako svi odu s fasistickim govnima. E moja Bosno, ode ti zestoko u neku stvar!
a fakat ti je rek'o.ulciscorr wrote:E nek si mi reko.bosn.om wrote:Bla bla bla, nemoj mi ti samo reci, pogotovo sta je tacno a sta nije, vjerovatno si ti to bolje od nas vidio iz nekog svog brloga u inostranstvu. Drzi se dalje od rasprava koje niti razumijes niti imas mozga da argumentujes![]()
Sve stoji sto rekoh a tvoje misljenje je bezvrijedno. I ne brini se, ja znam gdje cu ici, a znam gdje ces i ti, opet vani najvjerovatnje.
Ma kraj te ARBiH kakva je bila 1992, se desio na Kamberovica Polju u Zenici kada je dosao Alija pa sa patkovicem odrzao "smotru" tih budala i jos veci budala iz sela po srednjoj bosni koji su najdnom skontali da su im braca ti neki tipovi iz saudijske arabije, jemena i sl.bosn.om wrote:Al' su oni marsirali oko Predsjednistva i pred stranim televizijima nebil' nam jos vece sranje navukli. A tih nekoliko stotina "mudzosa" sto bi po ratistu, gorih, strasljivijih i beskorisnijih budala nikad nisam ni mogao zamisliti. I rad tog sranja sad moram trpiti srpske urbane legende kako ih je bilo 300,000, dosli da ih sve pokolju.
@uskrela: Nisam ja nista tebi rekao, ne petljaj se gdje ti nije mjesto i nece biti frke. Lako je srat kad se svojim ledjima ceh ne placa, jebo to
Mora da je to u pitanju.smijesni_ste wrote:Pa u početku je sigurno bilo 20-30%...ali skontali onda neki čemu sve to vodi i vidjeli takve poput tebe da im kroje politiku i naravno da se taj procenat smanjio....
Dobro je da si se ti jaro skrasio u Americi gdje ne moras vise slusat ove glasne ezane. Pusti Aliju i njegove mudzahedine.jefferson wrote:Ma jaro da je to 92-96. To je bilo 92-93, poslije su poceli marsirati ovi Alijini dzihad ratnici u bijelim uniformama, sa zelenim trakama oko glave i novim vojnickim cizmama dok se raja borila u starkama i adidaskama na vlasicu!
Problem je sto se nisam na vrijeme skrasio nego daleko kasnije nego je to bilo pozeljno!ulciscorr wrote:Mora da je to u pitanju.smijesni_ste wrote:Pa u početku je sigurno bilo 20-30%...ali skontali onda neki čemu sve to vodi i vidjeli takve poput tebe da im kroje politiku i naravno da se taj procenat smanjio....
Dobro je da si se ti jaro skrasio u Americi gdje ne moras vise slusat ove glasne ezane. Pusti Aliju i njegove mudzahedine.jefferson wrote:Ma jaro da je to 92-96. To je bilo 92-93, poslije su poceli marsirati ovi Alijini dzihad ratnici u bijelim uniformama, sa zelenim trakama oko glave i novim vojnickim cizmama dok se raja borila u starkama i adidaskama na vlasicu!
Hajde, pročitaj ovaj twitt, još jednom, pažljivo:cetmi wrote:Zar ti ne bi sad trebao biti na strani Somalijaca koji brane svoju zemlju od okupatora sličnih ovim gore pobrojanim?Challenger__ wrote:Sarkazam na stranu, želim reći da Vašington, Tel Aviv i Rijad nisu dio rješenja ovog problema, nego njegov tvorac, Frankenštajnov kolektivni babo.
Kako Najrobi ima pravo da pošalje trupe u Somaliju, a Vašington nema?
Nadam se da će tvoj odgovor biti da normalni svijet treba u svakoj prilici braniti civile od onih koji koriste oružje protiv svog naroda.
lShabaab is posting updates on twitter.: @HSM_PRESS2
"earlier tweet from our suspended account: this is not terrorist attack, its payback from the attrocities you commited in our country."
"our mujahideen are all under 25 years old. 7 of them having completed training in black water facility in north california! #Westgate"
Zato sto je svijet otisao dalje a nije nam javio u medjuvremenu.gnjev wrote:Odakle onoliko turista u vukojebini imena Nairobi ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
koji je tebi klinac sinko-popij apaurin dobro bi ti dosao-kakve veze ima prica o keniji i mudzahedinima sa tobom osim ako nisi u toj prici-kada malo prodjes evropom shvatices nadam se ali teskobosn.om wrote:Bla bla bla, nemoj mi ti samo reci, pogotovo sta je tacno a sta nije, vjerovatno si ti to bolje od nas vidio iz nekog svog brloga u inostranstvu. Drzi se dalje od rasprava koje niti razumijes niti imas mozga da argumentujes![]()
Normalno da je vukojebina kad policiji treba 2 dana da razriješi talacku krizu a i kako će sa onim naoružanjem iz Vijetnamskog ratajefferson wrote:Zato sto je svijet otisao dalje a nije nam javio u medjuvremenu.gnjev wrote:Odakle onoliko turista u vukojebini imena Nairobi ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
Cuj vukojebina Nairobi![]()
![]()
![]()