NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

LBVIEW

#51 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Sace vama puskomitraljez objasniti kako stoje stvari
Po njemu su vjerovatno provocirali,kao i oni momci u Prijedoru proslog ljeta.
Blek Stena

#52 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Blek Stena »

Budala i krivih drva nikad nece nestat......srecom u Cajnicu nema ovakvih incidenata
A za ove sto sa udaljenosti od vise hiljada km znaju kako je u Cajnicu bolje od ljudi koji tamo i u blizini zive evo malo stiva ......

http://www.gorazde.ba/index.php?option= ... &Itemid=34
KB9

#53 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by KB9 »

malo bacali petarde, nebeske sale i posalice :izet:
L u c i f e r

#54 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by L u c i f e r »

Ceterum censeo RS esse delendam
LBVIEW

#55 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote:Budala i krivih drva nikad nece nestat......srecom u Cajnicu nema ovakvih incidenata
A za ove sto sa udaljenosti od vise hiljada km znaju kako je u Cajnicu bolje od ljudi koji tamo i u blizini zive evo malo stiva ......

Ma ja,bolje ti znas.
Eno ti u komsiluku pijani pop s drugom u dzamijskom dvoristu s nozem u ruci peijeti klanjem.
vješalica

#56 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by vješalica »

što ne mogu forumskih dušebrižnika koji se brinu sam kad izbije kakav incident u mikronskom entitetu
do tada niko niti zna za ljude tamo ni ništa
tipična bošnjačka politika
Blek Stena

#57 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Blek Stena »

LBVIEW wrote:
Blek Stena wrote:Budala i krivih drva nikad nece nestat......srecom u Cajnicu nema ovakvih incidenata

Ma ja,bolje ti znas.
Eno ti u komsiluku pijani pop s drugom u dzamijskom dvoristu s nozem u ruci peijeti klanjem.
:zzzz:
LBVIEW

#58 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by LBVIEW »

vješalica wrote:što ne mogu forumskih dušebrižnika koji se brinu sam kad izbije kakav incident u mikronskom entitetu
Ma ne bi trebalo ni pisati o incidentima,je li tako?
A pitanje je da li se uopce radi o incidentima,ako je vjerovati Bleku i
ostatku salonske ekipe u cosku.
Last edited by LBVIEW on 25/06/2016 12:19, edited 1 time in total.
LBVIEW

#59 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote:
LBVIEW wrote:

Ma ja,bolje ti znas.
:zzzz:
Sta,Vrbanja ti nije u komsiluku?
Ili smo pogresno protumacili namjere pijanog pope,da nije covjek
krenuo na iftar,a noz ponijeo kako bi sjekao lubenicu?
Blek Stena

#60 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Blek Stena »

Ne patetisi ziv bio.
Nisam komentarisao dogadjaj u BL jer tamo ne zivim. Odgovarao sam na dogadjaj u Cajnicu u koje idem cesto i znam kako povratnici zive, za razliku od tebe i ostalih lovaca na salonce i djikane.
Onaj tekst iz Gorazda ne komentarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan :zzzz:
LBVIEW

#61 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote:Ne patetisi ziv bio.
Nisam komentarisao dogadjaj u BL jer tamo ne zivim. Odgovarao sam na dogadjaj u Cajnicu u koje idem cesto i znam kako povratnici zive, za razliku od tebe i ostalih lovaca na salonce i djikane.
Onaj tekst iz Gorazda ne kometarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan :zzzz:
A sad nisi iz Banja Luke? :D
Cuj,moj sablon,to je druskane vas sablon ponasanja,nemoj se praviti
fin i naivan k'o francuska sobarica,nema dana da se u sumskoj ne desi neki ispad.
Sve naravno izgladi sumski MUP ,kao u slucaju onog pijanog pope s nozem u ruci.
Blek Stena

#62 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Blek Stena »

LBVIEW wrote:
Onaj tekst iz Gorazda ne kometarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan :zzzz:
fin i naivan k'o francuska sobarica,nema dana da se u sumskoj ne desi neki ispad.
Gorazde tekst??? Ili samo znas da ponavljas svoje kao papagaj?
vozdra
ps: nisam iz BL ni sad a ni prije :-)
vješalica

#63 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by vješalica »

LBVIEW wrote:
vješalica wrote:što ne mogu forumskih dušebrižnika koji se brinu sam kad izbije kakav incident u mikronskom entitetu
glupo shvataš
suština je u tome, što zaboravih napisati
da bošnjaci mnogo pljuju po mikronskom entitetu,bez obzira na saznanja o tome koliko je upravo muslimanske zemlje ostalo pod četničkom,oteto i pusto,a baška što bošnjački vrh nikada ništa CILJANO nije učinio da se svi vrate na svoje i tako razbije i taj mikronski dio kojeg pojedinci svojataju kao svoju prćijicu i polažu nekakva izmišljena prava i još uz to da je nazivaju "srpskom"....
čak i ova borba oko popisa je dokaz koliko je sve očišćeno od muslimana u mikronskom entitetu
inače ne mogu lažnih patriota, boraca i sličnih uhljebaša ili spinera po forumima i ostalim vrstama medija u ovoj državi

pa tako i ovih pojedinaca "žarko zabrinutih" oko incidenata na muslimane u mikronskom entitetu,sve pred izbore inače,da nam dobro utuve u glavu da nam je jedini ishod života sadašnja lopovska bošnjačka politika u kojoj je normalno raditi da bi imao toliko da se održavaš u životu da bi dalje služio "bogobojaznim" biznismenima koji pune prve saffove i da dalje ne nabrajam

ili je to opet cilj podjela države i pravljenje koridora kojekakvih iz devedesetih?
channel10

#64 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by channel10 »

O cemu ti? Nadrobi ti svega, ali bez ikakvog smisla. Ako sam dobro shvatio, tebi se gade ljudi koji uopste pisu o ovakvim stvarima jer se toboze "brinu" iz svojih sigurnih domova, a ne gade ti se ljudi koji "stvaraju" ovakve vijesti?! Najbolje da se uopste ni ne spominje ovo zagrijavanje pred 11.Juli (kao i svake godine), Bajram.....
Connaisseur Karlin

#65 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Connaisseur Karlin »

Povratnici u RS su ugrozeni svaki dan,ali to nije nikoga briga!
LBVIEW

#66 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by LBVIEW »

vješalica wrote:
LBVIEW wrote:
glupo shvataš
suština je u tome, što zaboravih napisati
da bošnjaci mnogo pljuju po mikronskom entitetu,bez obzira na saznanja o tome koliko je upravo muslimanske zemlje ostalo pod četničkom,oteto i pusto,a baška što bošnjački vrh nikada ništa CILJANO nije učinio da se svi vrate na svoje i tako razbije i taj mikronski dio kojeg pojedinci svojataju kao svoju prćijicu i polažu nekakva izmišljena prava i još uz to da je nazivaju "srpskom"....
čak i ova borba oko popisa je dokaz koliko je sve očišćeno od muslimana u mikronskom entitetu
inače ne mogu lažnih patriota, boraca i sličnih uhljebaša ili spinera po forumima i ostalim vrstama medija u ovoj državi

pa tako i ovih pojedinaca "žarko zabrinutih" oko incidenata na muslimane u mikronskom entitetu,sve pred izbore inače,da nam dobro utuve u glavu da nam je jedini ishod života sadašnja lopovska bošnjačka politika u kojoj je normalno raditi da bi imao toliko da se održavaš u životu da bi dalje služio "bogobojaznim" biznismenima koji pune prve saffove i da dalje ne nabrajam

ili je to opet cilj podjela države i pravljenje koridora kojekakvih iz devedesetih?
I kakve veze ima objavljivanje vijesti o sikaniranju Bosnjaka u manjem entitetu sa ovim o cemu ti pises?
Toliko o gluposti. :izet:
LBVIEW

#67 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote:
LBVIEW wrote:
Gorazde tekst??? Ili samo znas da ponavljas svoje kao papagaj?
vozdra
ps: nisam iz BL ni sad a ni prije :-)
Ti na konkretne slucajeve skaniranja Bosnjaka postiras tekst o tome kako opcina Gorazde pomaze povratak u Cajnice,te kako nacelnici te dvije opcine suraduju.Sta mislis, kad sutra nekom Bosnjaku u,sta ja znam Sanskom Mostu,padne napamet cestitati pravoslavni Bozic s nozem u ruci psujuci "vlasku" majku kao onaj pijani pop na iftaru u Vrbanji juce,ja postiram tekst o suradnji opcina Sanski Most i Banja Luke? Naravno,nakon sto MUP u Sanskom Mostu izgrednika pusti uslijed nedostatka dokaza.
Frankyee

#68 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Frankyee »

Moglo bi poslije referenduma o danu RS da bude mnogo vise incidenata.
Dodik pocinje novi talas galame i sirenja straha.
Danguba

#69 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Danguba »

Frankyee wrote:Moglo bi poslije referenduma o danu RS da bude mnogo vise incidenata.
Dodik pocinje novi talas galame i sirenja straha.
kakvog ba referenduma... :D

i ti poceo vjerovati u bajke a odrast'o co'jk. :-)
Frankyee

#70 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u

Post by Frankyee »

Povratnici i svi drugi koji nisu Srbi uvjek osjete na svojoj kozi kad se digne bilo koja galama. Nije vazno da li stvarno bude referendum.

Dodiku je potrebna meta
Post Reply