Po njemu su vjerovatno provocirali,kao i oni momci u Prijedoru proslog ljeta.insomnia78 wrote:Sace vama puskomitraljez objasniti kako stoje stvari
NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
- LBVIEW
#51 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-
- Blek Stena
#52 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Budala i krivih drva nikad nece nestat......srecom u Cajnicu nema ovakvih incidenata
A za ove sto sa udaljenosti od vise hiljada km znaju kako je u Cajnicu bolje od ljudi koji tamo i u blizini zive evo malo stiva ......
http://www.gorazde.ba/index.php?option= ... &Itemid=34
A za ove sto sa udaljenosti od vise hiljada km znaju kako je u Cajnicu bolje od ljudi koji tamo i u blizini zive evo malo stiva ......
- KB9
#53 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
malo bacali petarde, nebeske sale i posalice 
-
L u c i f e r
#54 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Ceterum censeo RS esse delendam
- LBVIEW
#55 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Ma ja,bolje ti znas.Blek Stena wrote:Budala i krivih drva nikad nece nestat......srecom u Cajnicu nema ovakvih incidenata
Eno ti u komsiluku pijani pop s drugom u dzamijskom dvoristu s nozem u ruci peijeti klanjem.
- vješalica
#56 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
što ne mogu forumskih dušebrižnika koji se brinu sam kad izbije kakav incident u mikronskom entitetu
do tada niko niti zna za ljude tamo ni ništa
tipična bošnjačka politika
- Blek Stena
#57 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
LBVIEW wrote:Ma ja,bolje ti znas.Blek Stena wrote:Budala i krivih drva nikad nece nestat......srecom u Cajnicu nema ovakvih incidenata
Eno ti u komsiluku pijani pop s drugom u dzamijskom dvoristu s nozem u ruci peijeti klanjem.
- LBVIEW
#58 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Ma ne bi trebalo ni pisati o incidentima,je li tako?vješalica wrote:što ne mogu forumskih dušebrižnika koji se brinu sam kad izbije kakav incident u mikronskom entitetu
A pitanje je da li se uopce radi o incidentima,ako je vjerovati Bleku i
ostatku salonske ekipe u cosku.
Last edited by LBVIEW on 25/06/2016 12:19, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#59 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Sta,Vrbanja ti nije u komsiluku?Blek Stena wrote:LBVIEW wrote:Ma ja,bolje ti znas.Blek Stena wrote:Budala i krivih drva nikad nece nestat......srecom u Cajnicu nema ovakvih incidenata
Ili smo pogresno protumacili namjere pijanog pope,da nije covjek
krenuo na iftar,a noz ponijeo kako bi sjekao lubenicu?
- Blek Stena
#60 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Ne patetisi ziv bio.
Nisam komentarisao dogadjaj u BL jer tamo ne zivim. Odgovarao sam na dogadjaj u Cajnicu u koje idem cesto i znam kako povratnici zive, za razliku od tebe i ostalih lovaca na salonce i djikane.
Onaj tekst iz Gorazda ne komentarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan
Nisam komentarisao dogadjaj u BL jer tamo ne zivim. Odgovarao sam na dogadjaj u Cajnicu u koje idem cesto i znam kako povratnici zive, za razliku od tebe i ostalih lovaca na salonce i djikane.
Onaj tekst iz Gorazda ne komentarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan
- LBVIEW
#61 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
A sad nisi iz Banja Luke?Blek Stena wrote:Ne patetisi ziv bio.
Onaj tekst iz Gorazda ne kometarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan
Cuj,moj sablon,to je druskane vas sablon ponasanja,nemoj se praviti
fin i naivan k'o francuska sobarica,nema dana da se u sumskoj ne desi neki ispad.
Sve naravno izgladi sumski MUP ,kao u slucaju onog pijanog pope s nozem u ruci.
- Blek Stena
#62 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Gorazde tekst??? Ili samo znas da ponavljas svoje kao papagaj?LBVIEW wrote:A sad nisi iz Banja Luke?Blek Stena wrote:Ne patetisi ziv bio.
Onaj tekst iz Gorazda ne kometarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan![]()
fin i naivan k'o francuska sobarica,nema dana da se u sumskoj ne desi neki ispad.
vozdra
ps: nisam iz BL ni sad a ni prije
- vješalica
#63 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
glupo shvatašLBVIEW wrote:Ma ne bi trebalo ni pisati o incidentima,je li tako?vješalica wrote:što ne mogu forumskih dušebrižnika koji se brinu sam kad izbije kakav incident u mikronskom entitetu
suština je u tome, što zaboravih napisati
da bošnjaci mnogo pljuju po mikronskom entitetu,bez obzira na saznanja o tome koliko je upravo muslimanske zemlje ostalo pod četničkom,oteto i pusto,a baška što bošnjački vrh nikada ništa CILJANO nije učinio da se svi vrate na svoje i tako razbije i taj mikronski dio kojeg pojedinci svojataju kao svoju prćijicu i polažu nekakva izmišljena prava i još uz to da je nazivaju "srpskom"....
čak i ova borba oko popisa je dokaz koliko je sve očišćeno od muslimana u mikronskom entitetu
inače ne mogu lažnih patriota, boraca i sličnih uhljebaša ili spinera po forumima i ostalim vrstama medija u ovoj državi
pa tako i ovih pojedinaca "žarko zabrinutih" oko incidenata na muslimane u mikronskom entitetu,sve pred izbore inače,da nam dobro utuve u glavu da nam je jedini ishod života sadašnja lopovska bošnjačka politika u kojoj je normalno raditi da bi imao toliko da se održavaš u životu da bi dalje služio "bogobojaznim" biznismenima koji pune prve saffove i da dalje ne nabrajam
ili je to opet cilj podjela države i pravljenje koridora kojekakvih iz devedesetih?
-
channel10
#64 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
O cemu ti? Nadrobi ti svega, ali bez ikakvog smisla. Ako sam dobro shvatio, tebi se gade ljudi koji uopste pisu o ovakvim stvarima jer se toboze "brinu" iz svojih sigurnih domova, a ne gade ti se ljudi koji "stvaraju" ovakve vijesti?! Najbolje da se uopste ni ne spominje ovo zagrijavanje pred 11.Juli (kao i svake godine), Bajram.....
- Connaisseur Karlin
#65 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Povratnici u RS su ugrozeni svaki dan,ali to nije nikoga briga!
- LBVIEW
#66 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
I kakve veze ima objavljivanje vijesti o sikaniranju Bosnjaka u manjem entitetu sa ovim o cemu ti pises?vješalica wrote:glupo shvatašLBVIEW wrote:Ma ne bi trebalo ni pisati o incidentima,je li tako?vješalica wrote:što ne mogu forumskih dušebrižnika koji se brinu sam kad izbije kakav incident u mikronskom entitetu
suština je u tome, što zaboravih napisati
da bošnjaci mnogo pljuju po mikronskom entitetu,bez obzira na saznanja o tome koliko je upravo muslimanske zemlje ostalo pod četničkom,oteto i pusto,a baška što bošnjački vrh nikada ništa CILJANO nije učinio da se svi vrate na svoje i tako razbije i taj mikronski dio kojeg pojedinci svojataju kao svoju prćijicu i polažu nekakva izmišljena prava i još uz to da je nazivaju "srpskom"....
čak i ova borba oko popisa je dokaz koliko je sve očišćeno od muslimana u mikronskom entitetu
inače ne mogu lažnih patriota, boraca i sličnih uhljebaša ili spinera po forumima i ostalim vrstama medija u ovoj državi
pa tako i ovih pojedinaca "žarko zabrinutih" oko incidenata na muslimane u mikronskom entitetu,sve pred izbore inače,da nam dobro utuve u glavu da nam je jedini ishod života sadašnja lopovska bošnjačka politika u kojoj je normalno raditi da bi imao toliko da se održavaš u životu da bi dalje služio "bogobojaznim" biznismenima koji pune prve saffove i da dalje ne nabrajam
ili je to opet cilj podjela države i pravljenje koridora kojekakvih iz devedesetih?
Toliko o gluposti.
- LBVIEW
#67 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Ti na konkretne slucajeve skaniranja Bosnjaka postiras tekst o tome kako opcina Gorazde pomaze povratak u Cajnice,te kako nacelnici te dvije opcine suraduju.Sta mislis, kad sutra nekom Bosnjaku u,sta ja znam Sanskom Mostu,padne napamet cestitati pravoslavni Bozic s nozem u ruci psujuci "vlasku" majku kao onaj pijani pop na iftaru u Vrbanji juce,ja postiram tekst o suradnji opcina Sanski Most i Banja Luke? Naravno,nakon sto MUP u Sanskom Mostu izgrednika pusti uslijed nedostatka dokaza.Blek Stena wrote:Gorazde tekst??? Ili samo znas da ponavljas svoje kao papagaj?LBVIEW wrote:A sad nisi iz Banja Luke?Blek Stena wrote:Ne patetisi ziv bio.
Onaj tekst iz Gorazda ne kometarises jer ti se ne uklapa u sablon. Zato, evo ti jos jedan![]()
vozdra
ps: nisam iz BL ni sad a ni prije
-
Frankyee
#68 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Moglo bi poslije referenduma o danu RS da bude mnogo vise incidenata.
Dodik pocinje novi talas galame i sirenja straha.
- Danguba
#69 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
kakvog ba referenduma...Frankyee wrote:Moglo bi poslije referenduma o danu RS da bude mnogo vise incidenata.
i ti poceo vjerovati u bajke a odrast'o co'jk.
-
Frankyee
#70 Re: NAPAD NA POVRATNIKE U RS-u
Povratnici i svi drugi koji nisu Srbi uvjek osjete na svojoj kozi kad se digne bilo koja galama. Nije vazno da li stvarno bude referendum.
Dodiku je potrebna meta
Dodiku je potrebna meta