A wrote:OK, sve imate pravo. A sad vas molim da zamislite:
1 - Kako se ponasa osoba koja se sprema da svrsi sa zivotom? Zamislite nekoga koga znate, sebe, bilo koga. Meni prvo na pamet pada da osoba mora da bude pod jezivim stresom i da skuplja hrabrost za svoj cin; da se moli bogu
2 - Sta biste vi preporucili policiji? Znajuci da su ti kriminalci spremni da umru, znaci prijetnje oruzjem ne pale, svakako idu u smrt. Pokusajte ozbiljno zamisliti da vas pitaju, sta biste im rekli?
Ne kazem da se slazem sa tim uputama, ali ne znam ni da li imaju alternative.
E zamisli sada da tebi neko kaže ".... eto, ja se ne slažem sa terorističkim napadima na civile, ali da li recimo Iračani, Palestinci, Čečeni itd....imaju neku alternativu ...." .... i btw, ja bih se fakat do jaja znojio i nervozio da se opašem eksplozivom i uputim se u npr. željezničku stanicu da tamo raznesem hem sebe hem još što više svijeta .... međutim ti se ljudi ne znoje .... fakat se ne znoje .... a i ovi što su blizance srokali nisu garant nosili zimske kapute, a i nebitno je jesu li se i koliko znojili ....helem ja ne znam šta je poraznije po logiku i razum, terorizam ili ovakav način borbe protiv istog....