gavrilo wrote:
fejk.
da, da... jer ako puste bradu pomislice da su cetniciumro je mostar wrote:sad ozbiljno: zar nije jednostavnije da svim muslimanima stave zute trake oko ruke. meni bi to bilo mnogo jednostavnije
ej vas dvoje...danas wrote:ma nije avdo tamnoput, avdo je "foreign looking"pitt wrote: kod koga....hamde ili abdulaha?:D
Vidi gavre rasiste....samo zasto sto je avdo tamnoput smeta mu odmah:D
![]()
![]()
![]()
gavro se pridrzava uputstva iz metroa...![]()
![]()
Još ako se usput pomoliš Bogu.Zadig wrote:citam opala cijena bluetooth hands free setova za mobilne telefone...
da nebude ono, pricas tiho sa sekretaricom na telefon o sredjivanju...hotela, hodas u metrou, imas mantil jer pada kisa, imam mali ruksak jer si zeni reko da ides na put, izgledas malo nervozno jer si u aferi sa sekretaricom, i bojis se da te neko od poznatih ne prepozna.....
prodjes par koraka...i potrcis za metroom i gotovo...upucan si
Zadig wrote:citam opala cijena bluetooth hands free setova za mobilne telefone...
da nebude ono, pricas tiho sa sekretaricom na telefon o sredjivanju...hotela, hodas u metrou, imas mantil jer pada kisa, imam mali ruksak jer si zeni reko da ides na put, izgledas malo nervozno jer si u aferi sa sekretaricom, i bojis se da te neko od poznatih ne prepozna.....
prodjes par koraka...i potrcis za metroom i gotovo...upucan si
Ne divim im se. Hocu reci da nema sanse da su Muhamed Ata i Zijad Dzara kontali kako ce im cuna bit sprzena. Kako ce izgorjeti. U djelicu sekunde.pitt wrote:jel im se to divis matere ti?![]()
Sta su ti ljudi osjecali niko ne zna (a boli me i cuna za idiote). Zamisli kako je bilo neduznim putnicima