Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#126 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Admir_1984 »

Jel ono Jasmin Memisevic? :D :-)
felipe kajetano

#127 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by felipe kajetano »

Piksi Stojkovic iz CZ u Olimpik Marsej.....ipak je za mene ostao najbolji igrac ikad SFRJ-a :D
2407

#128 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by 2407 »

fletcher wrote:@Admir1984
said husejinović iz čelika u werder.
Iz slobode u werder, al nebitno. Valjda je on dosavsi u werder bio upitan kakvo auto zeli, a on je odgovorio:" Ko u Diega!" :lol: :lol: :lol:
adisio

#129 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by adisio »

samo malo wrote:sve hocu da se sjetim, a ne mogu,,, kako se zvao onaj cupo iz Celika, glavni igrac Celika poslije rata kad su uzeli titulu, pa presao u Zelju i propao, udebljo se ko svinja, sjecam se naslova iz Avaza, slika on stoji u nekoj sobi a pored njega dvojica-trojica navijaca Zelje krece mu stan :D
Memisevic?
Edin H.

#130 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Edin H. »

Patrik Doqi iz KF Vellaznimi-a u Sarajevo :oops:
rado_vidjen

#131 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by rado_vidjen »

Geremi, del Horno, Ferreira, Deco... sve u svemu, Ćelsi rula :D
vaučer

#132 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by vaučer »

Liverpool FC:
Cisse, Keane
samo malo

#133 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by samo malo »

Jeste, Memisevic :thumbup:

Cisse nije promasaj vec je covjek polomio nogu.

Image

Prije ovog je bio strava od igraca, kakve je on golove zabijao u dresu Auxerra, sjest i divit se.
El_Di@blo

#134 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by El_Di@blo »

Ne znam jel neko spomenuo Farinosa presao iz Valencije u Inter i nikada se vise nije culo za njega :D. Kezman u Chelsea,Mido u Romu,Salif Diao u Liverpool...
Oi

#135 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Oi »

samo malo wrote:sve hocu da se sjetim, a ne mogu,,, kako se zvao onaj cupo iz Celika, glavni igrac Celika poslije rata kad su uzeli titulu, pa presao u Zelju i propao, udebljo se ko svinja, sjecam se naslova iz Avaza, slika on stoji u nekoj sobi a pored njega dvojica-trojica navijaca Zelje krece mu stan :D
Jasmin Memisevic, trenutno radi u RMU Breza
Image

celiku je valjao... :D
michio

#136 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by michio »

Bordolini wrote:
Murat Sabanovic wrote:PREDRAG SPASIC U REAL

hahaha gdje se ovog sjeti. Kad je to bilo, mozda nekad 89?? Sjecam se da je "Tempo" na naslovnoj izbacio nesto u smislu "Ja u Realu, nevjerovatno", nije se levat ni sam mogao nacuditi da su za njega bili zainteresovani.
A onda, cim je tamo otisho zabio je par strasnih auto-golova, sto glavom sto nogom :lol:, kakav je to promasaj bio.
Ne znam koliko su ga platili ali sta god da su mu dali-previse je. :D
A u ruci mu knjiga Spanski u sto lekcija :lol:
ja.neron

#137 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by ja.neron »

samo malo wrote:Jeste, Memisevic :thumbup:

Cisse nije promasaj vec je covjek polomio nogu.

Image

Prije ovog je bio strava od igraca, kakve je on golove zabijao u dresu Auxerra, sjest i divit se.

ne jednom već je dvaputa imao otvoreni lom obje noge

Image

:cry:
jethro

#138 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by jethro »

Najveci fudbalski promasaj(transfer) u zadnjih 15godina (..ili koju godinu vise ovom slucaju) je prelazak Darka Panceva iz CZ u Inter 1992. :D

Image
udrch

#139 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by udrch »

Mendieta..
vozač

#140 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by vozač »

Edin H. wrote:

:lol: :lol: :lol: - joj nasih fudbalera :-)
memišević
vozač

#141 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by vozač »

a sjeća li se neko onog kretena iz partizana, zvao se ćirić ili ćirković, idiot je svojevremeno stigao do barcelone, šta je on tamo igrao sami bog zna
ODVRATAN_i_GADAN

#142 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

felipe kajetano wrote:Piksi Stojkovic iz CZ u Olimpik Marsej.....ipak je za mene ostao najbolji igrac ikad SFRJ-a :D
Pa onda u Veronu... :cry: :cry:
burek_in_space

#143 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by burek_in_space »

vozač wrote:a sjeća li se neko onog kretena iz partizana, zvao se ćirić ili ćirković, idiot je svojevremeno stigao do barcelone, šta je on tamo igrao sami bog zna
Dragan Ciric

Malo vishe pio, a malo manje igr'o u Barci.
Jedino se sjecam da je pogodio jednu stativu za te dvije godine koliko je bio tamo. :D
Erzsebet

#144 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Erzsebet »

Čelikov i Željin igrač kojeg spominjete je Sergej Tica, a ne Memišević... Memišević je još i dobar bio, a Ticu smo platili 100.000 DEM, koje smo i danas dužni Metalurgu.

U našoj ligi je bilo masa promašaja, pogotovo onih obrnutih. Recimo, Mato Neretljak i Ivan Klasnić su svojevremeno došli na probu u Želju, ali je big boss Amar Osim, rekao da nije zainteresovan :). I pored toga, skidam kapu tom čovjeku!
abondanzieri

#145 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by abondanzieri »

Erzsebet wrote: U našoj ligi je bilo masa promašaja, pogotovo onih obrnutih. Recimo, Mato Neretljak i Ivan Klasnić su svojevremeno došli na probu u Želju, ali je big boss Amar Osim, rekao da nije zainteresovan :). I pored toga, skidam kapu tom čovjeku!
Čuj to,nisam znao :shock:
Meshtar

#146 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Meshtar »

Ivan Klasnić nikada nije bio na probi u Želji. Bili su Neretljak, i Ibričić. Za ovog posljednjeg i nisam siguran da je ikada stao na Grbavicu i da je bio na pravoj probi, nego da je samo izražavao želju da potpiše za plave jer je navijač Želje. Nudio se, ali stvari nisu dogovorene.

Klasnić je u to doba već bio dokazan igrač i igrao za ST.Pauli. 2001 je prešao u Werder.

A ako ćemo iskreno, više bih volio da je Željo uspio dogovoriti stvari sa Zecom, bilo je sve na korak od potpisa...i propalo.
Djokej

#147 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Djokej »

Meshtar wrote:Ivan Klasnić nikada nije bio na probi u Želji. Bili su Neretljak, i Ibričić. Za ovog posljednjeg i nisam siguran da je ikada stao na Grbavicu i da je bio na pravoj probi, nego da je samo izražavao želju da potpiše za plave jer je navijač Želje. Nudio se, ali stvari nisu dogovorene.

Klasnić je u to doba već bio dokazan igrač i igrao za ST.Pauli. 2001 je prešao u Werder.

A ako ćemo iskreno, više bih volio da je Željo uspio dogovoriti stvari sa Zecom, bilo je sve na korak od potpisa...i propalo.
Moguce da je covjek mislio na Luku Modrica, jer je on bio na probi pa nije zadovoljio struku i onda je otisao na posudbu u lišticu..
Neelix

#148 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Neelix »

Za Modrica sam i ja cuo da je bio na probi u zelji, a za Klasnica evo prvi put vidim.
Point.

#149 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by Point. »

Djokej wrote:
Meshtar wrote:Ivan Klasnić nikada nije bio na probi u Želji. Bili su Neretljak, i Ibričić. Za ovog posljednjeg i nisam siguran da je ikada stao na Grbavicu i da je bio na pravoj probi, nego da je samo izražavao želju da potpiše za plave jer je navijač Želje. Nudio se, ali stvari nisu dogovorene.

Moguce da je covjek mislio na Luku Modrica, jer je on bio na probi pa nije zadovoljio struku i onda je otisao na posudbu u lišticu..
Zar nije Luka igro za onaj kvaziklub Zrinjski a ne za Listicu?
0038733

#150 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina

Post by 0038733 »

Ne lupajte gluposti...Luka Modric je bio u Zrinjskom, kao posuđeni igrac iz Dinama...Cini mi se odigrao jednu (ili 2, nisam siguran) sezone, pokazao se, i lagano nazad u modre....kakve probe kakvi "baklaći"... :skoljka:

P.S. A po meni je isto smijesan Maxi (onaj plavi sminker sto sada igra u Cataniji), kada je dosao u Barsu, ala David Beckham :lol: Kako su ga najavljivali... :lol: komican lik!
Post Reply