Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#126 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Jel ono Jasmin Memisevic?

- felipe kajetano
#127 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Piksi Stojkovic iz CZ u Olimpik Marsej.....ipak je za mene ostao najbolji igrac ikad SFRJ-a 
- 2407
#128 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Iz slobode u werder, al nebitno. Valjda je on dosavsi u werder bio upitan kakvo auto zeli, a on je odgovorio:" Ko u Diega!"fletcher wrote:@Admir1984
said husejinović iz čelika u werder.
-
adisio
#129 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Memisevic?samo malo wrote:sve hocu da se sjetim, a ne mogu,,, kako se zvao onaj cupo iz Celika, glavni igrac Celika poslije rata kad su uzeli titulu, pa presao u Zelju i propao, udebljo se ko svinja, sjecam se naslova iz Avaza, slika on stoji u nekoj sobi a pored njega dvojica-trojica navijaca Zelje krece mu stan
- Edin H.
#130 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Patrik Doqi iz KF Vellaznimi-a u Sarajevo 
- rado_vidjen
#131 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Geremi, del Horno, Ferreira, Deco... sve u svemu, Ćelsi rula 
- vaučer
#132 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Liverpool FC:
Cisse, Keane
Cisse, Keane
-
samo malo
#133 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Jeste, Memisevic
Cisse nije promasaj vec je covjek polomio nogu.

Prije ovog je bio strava od igraca, kakve je on golove zabijao u dresu Auxerra, sjest i divit se.

Prije ovog je bio strava od igraca, kakve je on golove zabijao u dresu Auxerra, sjest i divit se.
- El_Di@blo
#134 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Ne znam jel neko spomenuo Farinosa presao iz Valencije u Inter i nikada se vise nije culo za njega
. Kezman u Chelsea,Mido u Romu,Salif Diao u Liverpool...
- Oi
#135 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Jasmin Memisevic, trenutno radi u RMU Brezasamo malo wrote:sve hocu da se sjetim, a ne mogu,,, kako se zvao onaj cupo iz Celika, glavni igrac Celika poslije rata kad su uzeli titulu, pa presao u Zelju i propao, udebljo se ko svinja, sjecam se naslova iz Avaza, slika on stoji u nekoj sobi a pored njega dvojica-trojica navijaca Zelje krece mu stan

celiku je valjao...
-
michio
#136 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
A u ruci mu knjiga Spanski u sto lekcijaBordolini wrote:Murat Sabanovic wrote:PREDRAG SPASIC U REAL
hahaha gdje se ovog sjeti. Kad je to bilo, mozda nekad 89?? Sjecam se da je "Tempo" na naslovnoj izbacio nesto u smislu "Ja u Realu, nevjerovatno", nije se levat ni sam mogao nacuditi da su za njega bili zainteresovani.
A onda, cim je tamo otisho zabio je par strasnih auto-golova, sto glavom sto nogom, kakav je to promasaj bio.
Ne znam koliko su ga platili ali sta god da su mu dali-previse je.
- ja.neron
#137 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
samo malo wrote:Jeste, Memisevic![]()
ne jednom već je dvaputa imao otvoreni lom obje noge

- jethro
#138 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Najveci fudbalski promasaj(transfer) u zadnjih 15godina (..ili koju godinu vise ovom slucaju) je prelazak Darka Panceva iz CZ u Inter 1992.

-
udrch
- vozač
#140 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
memiševićEdin H. wrote:samo malo wrote:sve hocu da se sjetim, a ne mogu,,, kako se zvao onaj cupo iz Celika, glavni igrac Celika poslije rata kad su uzeli titulu, pa presao u Zelju i propao, udebljo se ko svinja, sjecam se naslova iz Avaza, slika on stoji u nekoj sobi a pored njega dvojica-trojica navijaca Zelje krece mu stan
![]()
![]()
- joj nasih fudbalera
- vozač
#141 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
a sjeća li se neko onog kretena iz partizana, zvao se ćirić ili ćirković, idiot je svojevremeno stigao do barcelone, šta je on tamo igrao sami bog zna
- ODVRATAN_i_GADAN
#142 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Pa onda u Veronu...felipe kajetano wrote:Piksi Stojkovic iz CZ u Olimpik Marsej.....ipak je za mene ostao najbolji igrac ikad SFRJ-a
- burek_in_space
#143 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Dragan Ciricvozač wrote:a sjeća li se neko onog kretena iz partizana, zvao se ćirić ili ćirković, idiot je svojevremeno stigao do barcelone, šta je on tamo igrao sami bog zna
Malo vishe pio, a malo manje igr'o u Barci.
Jedino se sjecam da je pogodio jednu stativu za te dvije godine koliko je bio tamo.
- Erzsebet
#144 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Čelikov i Željin igrač kojeg spominjete je Sergej Tica, a ne Memišević... Memišević je još i dobar bio, a Ticu smo platili 100.000 DEM, koje smo i danas dužni Metalurgu.
U našoj ligi je bilo masa promašaja, pogotovo onih obrnutih. Recimo, Mato Neretljak i Ivan Klasnić su svojevremeno došli na probu u Želju, ali je big boss Amar Osim, rekao da nije zainteresovan
. I pored toga, skidam kapu tom čovjeku!
U našoj ligi je bilo masa promašaja, pogotovo onih obrnutih. Recimo, Mato Neretljak i Ivan Klasnić su svojevremeno došli na probu u Želju, ali je big boss Amar Osim, rekao da nije zainteresovan
- abondanzieri
#145 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Čuj to,nisam znaoErzsebet wrote: U našoj ligi je bilo masa promašaja, pogotovo onih obrnutih. Recimo, Mato Neretljak i Ivan Klasnić su svojevremeno došli na probu u Želju, ali je big boss Amar Osim, rekao da nije zainteresovan. I pored toga, skidam kapu tom čovjeku!
- Meshtar
#146 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Ivan Klasnić nikada nije bio na probi u Želji. Bili su Neretljak, i Ibričić. Za ovog posljednjeg i nisam siguran da je ikada stao na Grbavicu i da je bio na pravoj probi, nego da je samo izražavao želju da potpiše za plave jer je navijač Želje. Nudio se, ali stvari nisu dogovorene.
Klasnić je u to doba već bio dokazan igrač i igrao za ST.Pauli. 2001 je prešao u Werder.
A ako ćemo iskreno, više bih volio da je Željo uspio dogovoriti stvari sa Zecom, bilo je sve na korak od potpisa...i propalo.
Klasnić je u to doba već bio dokazan igrač i igrao za ST.Pauli. 2001 je prešao u Werder.
A ako ćemo iskreno, više bih volio da je Željo uspio dogovoriti stvari sa Zecom, bilo je sve na korak od potpisa...i propalo.
- Djokej
#147 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Moguce da je covjek mislio na Luku Modrica, jer je on bio na probi pa nije zadovoljio struku i onda je otisao na posudbu u lišticu..Meshtar wrote:Ivan Klasnić nikada nije bio na probi u Želji. Bili su Neretljak, i Ibričić. Za ovog posljednjeg i nisam siguran da je ikada stao na Grbavicu i da je bio na pravoj probi, nego da je samo izražavao želju da potpiše za plave jer je navijač Želje. Nudio se, ali stvari nisu dogovorene.
- Neelix
#148 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Za Modrica sam i ja cuo da je bio na probi u zelji, a za Klasnica evo prvi put vidim.
- Point.
#149 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Zar nije Luka igro za onaj kvaziklub Zrinjski a ne za Listicu?Djokej wrote:Moguce da je covjek mislio na Luku Modrica, jer je on bio na probi pa nije zadovoljio struku i onda je otisao na posudbu u lišticu..Meshtar wrote:Ivan Klasnić nikada nije bio na probi u Želji. Bili su Neretljak, i Ibričić. Za ovog posljednjeg i nisam siguran da je ikada stao na Grbavicu i da je bio na pravoj probi, nego da je samo izražavao želju da potpiše za plave jer je navijač Želje. Nudio se, ali stvari nisu dogovorene.
- 0038733
#150 Re: Najveći fudbalski promašaji(transferi) zadnjih 15 godina
Ne lupajte gluposti...Luka Modric je bio u Zrinjskom, kao posuđeni igrac iz Dinama...Cini mi se odigrao jednu (ili 2, nisam siguran) sezone, pokazao se, i lagano nazad u modre....kakve probe kakvi "baklaći"...
P.S. A po meni je isto smijesan Maxi (onaj plavi sminker sto sada igra u Cataniji), kada je dosao u Barsu, ala David Beckham
Kako su ga najavljivali...
komican lik!
P.S. A po meni je isto smijesan Maxi (onaj plavi sminker sto sada igra u Cataniji), kada je dosao u Barsu, ala David Beckham