Najpovoljniji pristup kablovskoj /internetu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dzenana88

#1 Najpovoljniji pristup kablovskoj /internetu

Post by Dzenana88 »

Molim vas ,trebam pomoć.
Zanima me pored HSkablovske TV ,koju trenutno koristim,i ne žalim se, ima li pored ovog skupog telemacha neki drugi povoljniji operater...Selim se,i ne znam koji je operater zadužen za tu zgradu....
ne bih da plaćam skuplje no plaćam sada.

Može li se ADSL priključiti,ako nemam telefonskog priključka?
lajkujMe

#2 Re: Najpovoljniji pristup kablovskoj /internetu

Post by lajkujMe »

Osim Telemacha i HS'a imas jos tu Logosoft koji je isto jak i ima vrlo jake tv kanale a internet mu je dobar takodjer.
E problem je sto nije dostupan kao ova druga dva nisu pokrili grad dobro. (ps. zaboravio sam reci da oni imaju bezicni internet i koliko sam upoznat ne treba ti tv prikljucak za to a prilicno je dobro pokriven grad, problem je sto varira kvalitet i brzina neta o ovisnosti dijela grada gdje zivis.)
Za ADSL moras imati telefonski prikljucak nemoze bez toga a nisam ljubitelj telekomskog interneta nisam sreo osobu koja nije imala problem snjim.

Imas jos opcije europronet i jos neke druge manje firmice s veoma sumnjivom kvalitetom i cijenom.
mayab

#3 Re: Najpovoljniji pristup kablovskoj /internetu

Post by mayab »

Dzenana88 wrote:Molim vas ,trebam pomoć.
Zanima me pored HSkablovske TV ,koju trenutno koristim,i ne žalim se, ima li pored ovog skupog telemacha neki drugi povoljniji operater...Selim se,i ne znam koji je operater zadužen za tu zgradu....
ne bih da plaćam skuplje no plaćam sada.

Može li se ADSL priključiti,ako nemam telefonskog priključka?
A gdje ti ja ta zgrada?? :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#4 Re: Najpovoljniji pristup kablovskoj /internetu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Imaš sada ADSL pristup i preko europroNET-a ali mislim samo u opštini Novi Grad pa provjeri i sa njima ako ti je tamo zgrada.
no comment

#5 Re: Najpovoljniji pristup kablovskoj /internetu

Post by no comment »

Poz

Zivim na Stupu i treb'o bi mi kakav povoljan internet...
imam opremu za wireless i fatam dosta dobrih signala...ali nazalost privatnih...
ofirno mi da se kacim na tudji signal...
zna li neko je li i signal "innawox" privatni ili od nekog wireless operatera?

Znaci, svaki prijedlog za povoljan net, bez obaveznog TV i telefonskog prikljucka je dobrodosao :)

sto rek'o svabo: unaprijed zahvalan :)
Post Reply