Zadnji put ga viđoh u Stambolu. Kontam "dal da ga klepim po ushima, bil ne bil, bil ne bil, ma jebesh taj sport, turci gadno tuku"pofalicki wrote:Pa zaboravili smo figuru iz crtanih filmova, Edhema Bicakcica, gdje je on nestao, izgleda da se dovoljno naklepo
Najmrzi bosnjacki politicar/ka
-
Eshek
-
bianconero
ja sam bošnjak i nikakav problem mi nije da to kažem. nije rat da boli.zoom66 wrote:e bash ti hvala na brizi...bianconero wrote:čemu ova tema ljudi? pa koji vam je? onda se čudite kad po drugim portalima izlaze članci o sa-x.
mnogi od ljudi koje ste nabrojali su zaslužni što bih danas postoji, kakva-takva...nego, reci ti chika zumu koji si ono ti? priznaj, ne bolii...
:D
a inače sam rod jednog od ljudi koje nabrajate, jednog od ljudi koji me je branio od vas.
-
Vingo
bianconero wrote:ja sam bošnjak i nikakav problem mi nije da to kažem. nije rat da boli.zoom66 wrote:e bash ti hvala na brizi...bianconero wrote:čemu ova tema ljudi? pa koji vam je? onda se čudite kad po drugim portalima izlaze članci o sa-x.
mnogi od ljudi koje ste nabrojali su zaslužni što bih danas postoji, kakva-takva...nego, reci ti chika zumu koji si ono ti? priznaj, ne bolii...
a inače sam rod jednog od ljudi koje nabrajate, jednog od ljudi koji me je branio od vas.
sad smo ga nayebali...
(takve samo rodbina voli...)
-
bianconero
ako si tako pametan zašto samo pišeš ovde, poduzmi ti nešto.Vingo wrote:bianconero wrote:ja sam bošnjak i nikakav problem mi nije da to kažem. nije rat da boli.zoom66 wrote: e bash ti hvala na brizi.....nego, reci ti chika zumu koji si ono ti? priznaj, ne bolii...
a inače sam rod jednog od ljudi koje nabrajate, jednog od ljudi koji me je branio od vas.![]()
sad smo ga nayebali...
ti tebi slični
- seln
A sta da (pod)uzmemo, jadan, kad ti je rodjo vec sve (pod)uzeo sto nije bilobianconero wrote:ako si tako pametan zašto samo pišeš ovde, poduzmi ti nešto.Vingo wrote:bianconero wrote: ja sam bošnjak i nikakav problem mi nije da to kažem. nije rat da boli.
a inače sam rod jednog od ljudi koje nabrajate, jednog od ljudi koji me je branio od vas.![]()
sad smo ga nayebali...
ti tebi slični
prikovano il' za nebo privezano.
-
Vingo
Nisam pametan, al' poduzimam, evo godinama....no u vecini ste....yebi ga.bianconero wrote:ako si tako pametan zašto samo pišeš ovde, poduzmi ti nešto.Vingo wrote:bianconero wrote: ja sam bošnjak i nikakav problem mi nije da to kažem. nije rat da boli.
sad smo ga nayebali...
ti tebi slični
- GandalfSivi
Legendaran odgovor, najjacikub lajkan wrote:Zato sto nije ponudjena kategorija "ocajno losi".Panasonic wrote:Neka mi neko objasni zasto je svrstao Silajdzica , Mirnesa Ajanovica i Sejfudina Tokica u lose politicare?
- GandalfSivi
Ali se sve to pocelo i razvijati nakon sto je on otisao. I Energoinvest sklapa milionske poslove i zeljeznice se napokon obnavljaju. Tako da cim on napusti mjesto premijera FBiH, eto nas na zelenoj grani...Santos wrote:Ovaj Brankovic gdje je on bio propalo je sve.Neznam sta je sad ali sta je god neide na dobro.
-
haris ubleha
GandalfSivi wrote:Ali se sve to pocelo i razvijati nakon sto je on otisao. I Energoinvest sklapa milionske poslove i zeljeznice se napokon obnavljaju. Tako da cim on napusti mjesto premijera FBiH, eto nas na zelenoj grani...Santos wrote:Ovaj Brankovic gdje je on bio propalo je sve.Neznam sta je sad ali sta je god neide na dobro.
I Sanela Prasovic se skrasila otkako je sa njim prekinula.