Najljepsi poklon
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kenanz
#51 Re: Najljepsi poklon
no comment
-
kenanz
#52 Re: Najljepsi poklon
halilova vila wrote:Najvise ikad u zivotu sam se obradovala kad sam kao mala curica za Novu godinu dobila paketic koji je bio veci od mene. Da ste vidjeli taj osmijeh:)
Najljepsi poklon jos uvijek nisam dobila, sarenu laz:)
Kad sam bila mala to je bila najveca navlakusa mojih roditelja, to da ce mi kupiti sarenu laz, a nisu nikad.
Ja sam stvarno mislila da to postoji, bila sam mala, 4-5 godina, mislila sam da je sarena laz ogroman sareni balon pun bombona![]()
![]()
![]()
Nijedan me momak dosad nije ozbiljno shvatio, a svakom sam ispricala za taj moj poklon iz djetinjstva koji nikad nisam dobila![]()
Cekam da se pojavi pravi, sa lebdecom sarenom vrecom bombona na vratima
imao sam istu situaciju u otprilike istim godinama
par sati kasnije sam skonto o cemu se zapravo radi...malo sam se pobunio...a onda sam poceo da sutim...i ni od koga vise ne ocekujem NISTA...
-
nuKlearnA shizikA
#53 Re: Najljepsi poklon
imala sam 21,22 godine - (ne sjecam se tacno) i blizila se nova godina. ne znam zasto, ali poprilicno sam se 'razmazila' tada, bila sam valjda premlada i prezaljubljena - praznici su se priblizavali, napolju su 'vejale pahulje', a i mraz bi ponekad zasarao stakla... ja sam pricala o djetinjstvu, djed mrazu, ... - o tome kako je nova godina nekad za djecu bila glavni godisnji dogadjaj (barem u mom slucaju). i tako. dosao 31., dernek se desava u jednom kaficu, priblizava se ponoc, vec od 22 h ne znam bas najbolje za sebe
, a onda 'moja muska osoba' odlazi od mene, ulazi u shank i s neke police skida nekakvu vrecicu - mracno je u kaficu, ne vidim bas najbolje ... - i donosi mi pravi pravcati paketic za djecu
sklonim sa stola 6,7 svojih heinekena i istresem cijeli paketic - cokoladice, sokice, zvake, smokije i ostala cuda i naravno - igracku (plasticni crveni auto)
moja muska osoba mi je poklonila paketic za DJECAKE
dobro je pa sam bila svjesna svojih godina - inace bih se naljutila i preplakala... sve dok ne zaspim - pa kako djed mraz ne zna da sam ja djevojcica 
-
gtamoding
#54 Re: Najljepsi poklon
e narode..nisam htio da otvaram bezveze novu temu a bgm boli me glava da search do kraja pogledam i nadjem odgovarajucu temu....
djevojka mi uskoro ima rodjendan pa nemam bas neku ideju sta da joj poklonim. djevojka je kako da se izrazim, veteran sto se tice pive, rokerka u dusi (ne voli cajke i te kukumavke)...znaci jedna od raje koja jos voli da se zabavi na stari nacin.
mislio sam mozda neki parfem i buket cvijeca ali nisam nesto s parama bas u ovoj godini. da imam kupio bi joj buket ruza sa brojem istih kao i njene godine ali...nisu bas marka
cuo sam da na markalama imaju buketi po 10tak maraka ali da li je to prevelik kic da joj poklonim parfem i citav cvijetni arazman sa travkama i zezancijama kao da sam dosao u goste na svadbu ili da joj uz taj neki parfem poklonim jednu ruzu po motu "jedna ali vrijedna"?
eto dajte mi neki prijedlog dame moje drage da nije skupo ali efektivno kao neki manji znak paznje. zahvaljujem unaprijed
djevojka mi uskoro ima rodjendan pa nemam bas neku ideju sta da joj poklonim. djevojka je kako da se izrazim, veteran sto se tice pive, rokerka u dusi (ne voli cajke i te kukumavke)...znaci jedna od raje koja jos voli da se zabavi na stari nacin.
mislio sam mozda neki parfem i buket cvijeca ali nisam nesto s parama bas u ovoj godini. da imam kupio bi joj buket ruza sa brojem istih kao i njene godine ali...nisu bas marka
cuo sam da na markalama imaju buketi po 10tak maraka ali da li je to prevelik kic da joj poklonim parfem i citav cvijetni arazman sa travkama i zezancijama kao da sam dosao u goste na svadbu ili da joj uz taj neki parfem poklonim jednu ruzu po motu "jedna ali vrijedna"?
eto dajte mi neki prijedlog dame moje drage da nije skupo ali efektivno kao neki manji znak paznje. zahvaljujem unaprijed
- Mis mekinjas
#55 Re: Najljepsi poklon
Umotaj sebe u mašnu..... "JEDAN, ALI VRIJEDAN...."gtamoding wrote:e narode..nisam htio da otvaram bezveze novu temu a bgm boli me glava da search do kraja pogledam i nadjem odgovarajucu temu....
mislio sam mozda neki parfem i buket cvijeca ali nisam nesto s parama bas u ovoj godini. da imam kupio bi joj buket ruza sa brojem istih kao i njene godine ali...nisu bas marka![]()
- JThomas
#56 Re: Najljepsi poklon
ako je old school rokerka, a ima gramofon negdje u podrumu, kupi joj neku birvaktile rock ploču, to će je oduševiti. bude ih po buvljacima. umotaj lijepo i napiši neku posvetu tipa za stara dobra vremena...
ja nisam dama, ali ovo mi je odmah palo na pamet kad si pomenuo da je rokerka...
ja nisam dama, ali ovo mi je odmah palo na pamet kad si pomenuo da je rokerka...
-
Njanjo
#57 Re: Najljepsi poklon
.....a meni na pamet pade vino
Dobro je jthomas rekao ploca bi bila bash beton.....ili joj naprave neku vecericu ono romantika fazon, koliko ja znam te rokerke bash i nemaju puno takvih vecerica...ali mozda i grijesim
Kad smo kod teme, moj najbolji poklon koji sam dao jeste ,prije nekih 4-5 god, ogromni medo (sigurno je bio 160cm velik) za njen rodjendan. Nekako sam ga uspio dovuci iz Antwerpena vamo...skoro sam morao dodatnu kartu za autobus kupovat koliki je...ljudi kontali neki kinez
Dobro je jthomas rekao ploca bi bila bash beton.....ili joj naprave neku vecericu ono romantika fazon, koliko ja znam te rokerke bash i nemaju puno takvih vecerica...ali mozda i grijesim
Kad smo kod teme, moj najbolji poklon koji sam dao jeste ,prije nekih 4-5 god, ogromni medo (sigurno je bio 160cm velik) za njen rodjendan. Nekako sam ga uspio dovuci iz Antwerpena vamo...skoro sam morao dodatnu kartu za autobus kupovat koliki je...ljudi kontali neki kinez
-
gtamoding
#58 Re: Najljepsi poklon
hmmm dobra ideja sa plocom...da mi je naci neku ono bas koju voli....to moram malo prosnjufati po autopijaci mozda naletim...ah da...brat mi ima iron maiden i metallica polce..jeste da ih nebi dao ni za milion maraka ali ko zna...hehe 
vecerica bi mozda bila prerana jer smo tek poceli pa nekako izgleda nasilno i ako mi je ta ideja pala na pamet...
ima li slucajno kod nas u SA neka antikvarnica ili slicno koja bi mogla imati vinil ploca?
vecerica bi mozda bila prerana jer smo tek poceli pa nekako izgleda nasilno i ako mi je ta ideja pala na pamet...
ima li slucajno kod nas u SA neka antikvarnica ili slicno koja bi mogla imati vinil ploca?