Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sta svi vidite u anne hathaway?
meni je uvijek imala cudnu facu
kao da joj neko konstantno pred licem drzi lupu, sve nekako neprirodno uvecano
edit
da dam i ja svoj doprinos:
adele exarchopoulos
mozda nije holivudski tip ljepote, ali je prirodna i jednostavna i ima simpaticne uvijek otvorene usnice
Last edited by _Gea_ on 09/12/2014 10:23, edited 1 time in total.
_Gea_ wrote:sta svi vidite u anne hathaway?
Ja vala nista, kao sto ne kontam kako ljudi vide Scarlett Johansson kao ljepoticu. Da su ruzne nisu, lijepe su, ali da su bas toliko lijepe da ih smatramo medju najljepsim, ni blizu.
Ja vala nista, kao sto ne kontam kako ljudi vide Scarlett Johansson kao ljepoticu. Da su ruzne nisu, lijepe su, ali da su bas toliko lijepe da ih smatramo medju najljepsim, ni blizu.
Ni meni ne paše taj tip zene tipa anne hattaway, natalie portman, hillary swank. Ali kad me neko pita jesu li lijepe, naravno da jesu.
Ljepota je zaista u oku posmatraca, koliko god neko smatrao isfuranom tu frazu. Evo meni licno Scarlett Jonhanson tako prsti seksipilom da je to cudo jedno. Pogotovu kad cujem onaj njen promukli glas
Douse i lici mi na jednu malu sa kojom sam imao stravstvenu avanturu, ali to nije glavni razlog
ne vjerujem da ima jos neko ko dijeli moje misljenje o scarlett oko nje je opet tolika pomama da nikad nisam smjela ni progovoriti da mi je precijenjena
Ni meni ne paše taj tip zene tipa anne hattaway, natalie portman, hillary swank. Ali kad me neko pita jesu li lijepe, naravno da jesu.
Ljepota je zaista u oku posmatraca, koliko god neko smatrao isfuranom tu frazu. Evo meni licno Scarlett Jonhanson tako prsti seksipilom da je to cudo jedno. Pogotovu kad cujem onaj njen promukli glas
Douse i lici mi na jednu malu sa kojom sam imao stravstvenu avanturu, ali to nije glavni razlog
Ljepota je u oku posmatraca i o ukusima se ne raspravlja, naravno. Samo sto ne bih izjednacavao ljepotu i seksipil. Neke djevojke su veoma seksipilne, a da uopste nisu ni lijepe ni zgodne...
Leo_alfa wrote:
Ljepota je u oku posmatraca i o ukusima se ne raspravlja, naravno. Samo sto ne bih izjednacavao ljepotu i seksipil. Neke djevojke su veoma seksipilne, a da uopste nisu ni lijepe ni zgodne...
Da, mogu se sloziti, samo sto je u mom slucaju seksipil opredjeljujuci faktor. Kada se na njega nadoda jos i ljepota, onda je to win win
edit
da dam i ja svoj doprinos:
adele exarchopoulos
mozda nije holivudski tip ljepote, ali je prirodna i jednostavna i ima simpaticne uvijek otvorene usnice
uh mala je slatkis odlican joj je onaj lezbejski film plava je najtoplija boja