Najkulturniji nacin

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

skylineGTR

#51 Re: Najkulturniji nacin

Post by skylineGTR »

nixon69 wrote:Pridjes i kazes,mala skidaj gace. :babinsin:
:-) :mrgreen:
Logovan

#52 Re: Najkulturniji nacin

Post by Logovan »

Ma ovo neki trol garant.
Edin H.

#53 Re: Najkulturniji nacin

Post by Edin H. »

Njanjavi wrote:Najkulturniji nacin ti je u danasnje vrjeme postao popularan preko reality emisija.
Bitan je fazon u pogledu i ocima, u facijalnoj expresiji, kontas.
Napravis umiljatu facu, mjesavinu hafiza bugarija, zmaja od sipova i gladnog labradora.
Dok je gledas tako desnom rukom polako moras stiskat racku i gestikulirat joj ocima prema prvoj mrakaci neofirno oblizujuci usne u pauzama izmedju namigivanja i mahanja glavom u pravcu mjesta gdje bi je oplodio :roll:
Nadam se da sam pomogao, isprobaj pa javi rezultat :-D
Dobro je islo do rijeci dok... :lol: :lol: :lol:
Nadzorna_ploca

#54 Re: Najkulturniji nacin

Post by Nadzorna_ploca »

Nemoj joj prici. Uciniti ces joj uslugu.
sheilak

#55 Re: Najkulturniji nacin

Post by sheilak »

skylineGTR wrote:izvinite ljudi stvarno,bilo je dosta cura dosada u mom zivotu,al ova mi je bas pamet pomutila,prvi put mi se to desava i nije mi svjedno kao dosad,jbg al bas :-)
e ako je ono bas jbg, onda je to ozbiljno.

prisao si, nije ti glavu otkinula, dakle samo nastavi tim tempom/taktikom sto god. samo nemoj glumit frajera, al nemoj ni bit previse emotivan i peglativan. :D nemoj trcat previse za njom, al nemoj glumit ni da ti nije stalo. i nemoj ju gledat sa onim puppy pogledom :D. i nemoj pisati stihove, sto god da se desi.
prog321

#56 Re: Najkulturniji nacin

Post by prog321 »

Pridjes joj i kazes: danas sam ugovorio tri za kresanje, ti bi mogla biti cetvrta ako se potrudis. Zato nemoj cile-mile nego govori kad ga hoces?
:-D

Uvijek pali.
sheilak

#57 Re: Najkulturniji nacin

Post by sheilak »

bas me zanima kako zene reagiraju na prog-a. i da li uopce reagiraju... :D
prog321

#58 Re: Najkulturniji nacin

Post by prog321 »

Kod mene stopostotni ucinak.

Ali moras podignut kragnu i skiljit na jedno oko sa onim macho pogledom. :-D
sheilak

#59 Re: Najkulturniji nacin

Post by sheilak »

100%tni ucinak kod pobiranja batina? ili ignoriranja :D?
skylineGTR

#60 Re: Najkulturniji nacin

Post by skylineGTR »

sheilak wrote:
skylineGTR wrote:izvinite ljudi stvarno,bilo je dosta cura dosada u mom zivotu,al ova mi je bas pamet pomutila,prvi put mi se to desava i nije mi svjedno kao dosad,jbg al bas :-)

prisao si, nije ti glavu otkinula, dakle samo nastavi tim tempom/taktikom sto god. samo nemoj glumit frajera, al nemoj ni bit previse emotivan i peglativan. :D nemoj trcat previse za njom, al nemoj glumit ni da ti nije stalo. i nemoj ju gledat sa onim puppy pogledom :D. i nemoj pisati stihove, sto god da se desi.
hvala puno :wink:
prog321

#61 Re: Najkulturniji nacin

Post by prog321 »

Tebi krivo sto se nisi sjetila ovog stopostotnog prolaza. :-D
medvjed23

#62 Re: Najkulturniji nacin

Post by medvjed23 »

Budi ono što jesi. Ako si emotivac, budi emotivac. Ako si sirovina, budi sirovina. Samo nemoj pred njom i zbog nje glumiti da si nešto što nisi, jer to ne može potrajati i, dugoročno gledano, osuđeno je na propast. Al opet... ako ti je glede nje cilj neki kratkoročni uspjeh, onda je to druga priča :D
skylineGTR

#63 Re: Najkulturniji nacin

Post by skylineGTR »

medvjed23 wrote:Budi ono što jesi. Ako si emotivac, budi emotivac. Ako si sirovina, budi sirovina. Samo nemoj pred njom i zbog nje glumiti da si nešto što nisi, jer to ne može potrajati i, dugoročno gledano, osuđeno je na propast. Al opet... ako ti je glede nje cilj neki kratkoročni uspjeh, onda je to druga priča :D
ma kakav kratkorocni :D
medvjed23

#64 Re: Najkulturniji nacin

Post by medvjed23 »

pa super.. ako prema njoj imaš lijepe emocije i dobre namjere, budi u tome iskren i dosljedan sebi.. budi što jesi i dopusti njoj da bude što jeste.. mislim da je to najviše što možeš napraviti..
Euridika
Globalna šefica

#65 Re: Najkulturniji nacin

Post by Euridika »

@medvjed23

:thumbup:
Odlični savjeti!
skylineGTR

#66 Re: Najkulturniji nacin

Post by skylineGTR »

medvjed23 wrote:pa super.. ako prema njoj imaš lijepe emocije i dobre namjere, budi u tome iskren i dosljedan sebi.. budi što jesi i dopusti njoj da bude što jeste.. mislim da je to najviše što možeš napraviti..
hvala :wink:
Bianconeri1988

#67 Re: Najkulturniji nacin

Post by Bianconeri1988 »

"Cao, ja bih volio da te upoznam, preuzmi rizik, reci da i osjeti srecu."

To je moj fazon. Haha :D
ho oponopono

#68 Re: Najkulturniji nacin

Post by ho oponopono »

Tirkiz wrote:
ho oponopono wrote:...sad djeva gricka nokte i zaviruje u telefon po stotinu puta da vidi to pisamce na displeju...i duma ako ne javi se hmmm ono pravilo 3 dana i nisam mu nesto garant...

...nego, skrati muke i zovi ju vanka ...kakav radostan dan ptice pjevaju aleluja... :pusi2:
ne fura to kod ove mladje raje...pogotovo djevojaka...to je nekad islo u proslom stoljecu u nasoj mladosti. :-D
...ma ko ju jebe onda...bicarka ce da vice audire audire...dok ce njen lafcina da kara najbolju frendicu, i to mora da je ljubav iz muvija...a doticni moze biti srecan sto se skota rijesio na vrijeme...kineski macak... :pusi2:
sunceKOtepsija

#69 Re: Najkulturniji nacin

Post by sunceKOtepsija »

sheilak wrote:

cuj nemoj ptat sithiove, :-)
moamak napisi na velko platno "voljet cu te cijeloga zivota ocarala me tvoja ljepota" dodas jedno veeeeeeliko srce i oko njih puno malih i onda jos manjih i tvoje i njeno ime i okaci na most il negdje gdje ona prolazi (posto mozda nemas para da zakupis reklamni pano ili prostor u medijima) :thumbup:
:lol:
Matzan

#70 Re: Najkulturniji nacin

Post by Matzan »

medvjed23 wrote:Budi ono što jesi. Ako si emotivac, budi emotivac. Ako si sirovina, budi sirovina. Samo nemoj pred njom i zbog nje glumiti da si nešto što nisi, jer to ne može potrajati i, dugoročno gledano, osuđeno je na propast. Al opet... ako ti je glede nje cilj neki kratkoročni uspjeh, onda je to druga priča :D
prog321

#71 Re: Najkulturniji nacin

Post by prog321 »

Ovo sa iskrenosti nikad ne upali, pogotovo ako si tek 21 god.
Mlade djevojke zive na oblacima. One hoce da im se fantazija proda. Da ih lazes kako si veci, jaci,bolji nego u realnosti.
Iskrenost je za amatere. :-D
skylineGTR

#72 Re: Najkulturniji nacin

Post by skylineGTR »

prog321 wrote:Ovo sa iskrenosti nikad ne upali, pogotovo ako si tek 21 god.
Mlade djevojke zive na oblacima. One hoce da im se fantazija proda. Da ih lazes kako si veci, jaci,bolji nego u realnosti.
Iskrenost je za amatere. :-D
i njoj je 21 god.,meni se cini ozbiljnija nego ja :mrgreen:
prog321

#73 Re: Najkulturniji nacin

Post by prog321 »

Nista onda.
Probaj sa iskrenosti pa nam javi kako si prosao da se dobrano nasmijemo ovdje. :-D
medvjed23

#74 Re: Najkulturniji nacin

Post by medvjed23 »

moguće je, između ostalog, da će doživjeti debakl, ali to će, siguran sam, biti puno manje zlo od onoga koje nastaje iz građenja veze na lažima
skylineGTR wrote:
medvjed23 wrote:pa super.. ako prema njoj imaš lijepe emocije i dobre namjere, budi u tome iskren i dosljedan sebi.. budi što jesi i dopusti njoj da bude što jeste.. mislim da je to najviše što možeš napraviti..
hvala :wink:
nema na čemu. sretno :)
sheilak

#75 Re: Najkulturniji nacin

Post by sheilak »

sunceKOtepsija wrote: cuj nemoj ptat sithiove, :-)
moamak napisi na velko platno "voljet cu te cijeloga zivota ocarala me tvoja ljepota" dodas jedno veeeeeeliko srce i oko njih puno malih i onda jos manjih i tvoje i njeno ime i okaci na most il negdje gdje ona prolazi (posto mozda nemas para da zakupis reklamni pano ili prostor u medijima) :thumbup:
:lol:
da, da...i izblamiraj i nju i sebe za citav zivot :D plus stavi neke slika poput onog uplakanog lika sa natpisom "svetlana, ljubavi..." :D

a mozes i stih dodat kakav, sto da ne fakat?
Post Reply