nixon69 wrote:Pridjes i kazes,mala skidaj gace.
Najkulturniji nacin
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
skylineGTR
#51 Re: Najkulturniji nacin
- Logovan
#52 Re: Najkulturniji nacin
Ma ovo neki trol garant.
- Edin H.
#53 Re: Najkulturniji nacin
Dobro je islo do rijeci dok...Njanjavi wrote:Najkulturniji nacin ti je u danasnje vrjeme postao popularan preko reality emisija.
Bitan je fazon u pogledu i ocima, u facijalnoj expresiji, kontas.
Napravis umiljatu facu, mjesavinu hafiza bugarija, zmaja od sipova i gladnog labradora.
Dok je gledas tako desnom rukom polako moras stiskat racku i gestikulirat joj ocima prema prvoj mrakaci neofirno oblizujuci usne u pauzama izmedju namigivanja i mahanja glavom u pravcu mjesta gdje bi je oplodio![]()
Nadam se da sam pomogao, isprobaj pa javi rezultat
-
Nadzorna_ploca
#54 Re: Najkulturniji nacin
Nemoj joj prici. Uciniti ces joj uslugu.
- sheilak
#55 Re: Najkulturniji nacin
e ako je ono bas jbg, onda je to ozbiljno.skylineGTR wrote:izvinite ljudi stvarno,bilo je dosta cura dosada u mom zivotu,al ova mi je bas pamet pomutila,prvi put mi se to desava i nije mi svjedno kao dosad,jbg al bas
prisao si, nije ti glavu otkinula, dakle samo nastavi tim tempom/taktikom sto god. samo nemoj glumit frajera, al nemoj ni bit previse emotivan i peglativan.
-
prog321
#56 Re: Najkulturniji nacin
Pridjes joj i kazes: danas sam ugovorio tri za kresanje, ti bi mogla biti cetvrta ako se potrudis. Zato nemoj cile-mile nego govori kad ga hoces?
Uvijek pali.
Uvijek pali.
- sheilak
#57 Re: Najkulturniji nacin
bas me zanima kako zene reagiraju na prog-a. i da li uopce reagiraju... 
-
prog321
#58 Re: Najkulturniji nacin
Kod mene stopostotni ucinak.
Ali moras podignut kragnu i skiljit na jedno oko sa onim macho pogledom.
Ali moras podignut kragnu i skiljit na jedno oko sa onim macho pogledom.
- sheilak
#59 Re: Najkulturniji nacin
100%tni ucinak kod pobiranja batina? ili ignoriranja
?
-
skylineGTR
#60 Re: Najkulturniji nacin
hvala punosheilak wrote:e ako je ono bas jbg, onda je to ozbiljno.skylineGTR wrote:izvinite ljudi stvarno,bilo je dosta cura dosada u mom zivotu,al ova mi je bas pamet pomutila,prvi put mi se to desava i nije mi svjedno kao dosad,jbg al bas
prisao si, nije ti glavu otkinula, dakle samo nastavi tim tempom/taktikom sto god. samo nemoj glumit frajera, al nemoj ni bit previse emotivan i peglativan.nemoj trcat previse za njom, al nemoj glumit ni da ti nije stalo. i nemoj ju gledat sa onim puppy pogledom
. i nemoj pisati stihove, sto god da se desi.
-
prog321
#61 Re: Najkulturniji nacin
Tebi krivo sto se nisi sjetila ovog stopostotnog prolaza. 
- medvjed23
#62 Re: Najkulturniji nacin
Budi ono što jesi. Ako si emotivac, budi emotivac. Ako si sirovina, budi sirovina. Samo nemoj pred njom i zbog nje glumiti da si nešto što nisi, jer to ne može potrajati i, dugoročno gledano, osuđeno je na propast. Al opet... ako ti je glede nje cilj neki kratkoročni uspjeh, onda je to druga priča 
-
skylineGTR
#63 Re: Najkulturniji nacin
ma kakav kratkorocnimedvjed23 wrote:Budi ono što jesi. Ako si emotivac, budi emotivac. Ako si sirovina, budi sirovina. Samo nemoj pred njom i zbog nje glumiti da si nešto što nisi, jer to ne može potrajati i, dugoročno gledano, osuđeno je na propast. Al opet... ako ti je glede nje cilj neki kratkoročni uspjeh, onda je to druga priča
- medvjed23
#64 Re: Najkulturniji nacin
pa super.. ako prema njoj imaš lijepe emocije i dobre namjere, budi u tome iskren i dosljedan sebi.. budi što jesi i dopusti njoj da bude što jeste.. mislim da je to najviše što možeš napraviti..
- Euridika
- Globalna šefica
#65 Re: Najkulturniji nacin
@medvjed23
Odlični savjeti!
Odlični savjeti!
-
skylineGTR
#66 Re: Najkulturniji nacin
hvalamedvjed23 wrote:pa super.. ako prema njoj imaš lijepe emocije i dobre namjere, budi u tome iskren i dosljedan sebi.. budi što jesi i dopusti njoj da bude što jeste.. mislim da je to najviše što možeš napraviti..
- Bianconeri1988
#67 Re: Najkulturniji nacin
"Cao, ja bih volio da te upoznam, preuzmi rizik, reci da i osjeti srecu."
To je moj fazon. Haha
To je moj fazon. Haha
- ho oponopono
#68 Re: Najkulturniji nacin
...ma ko ju jebe onda...bicarka ce da vice audire audire...dok ce njen lafcina da kara najbolju frendicu, i to mora da je ljubav iz muvija...a doticni moze biti srecan sto se skota rijesio na vrijeme...kineski macak...Tirkiz wrote:ne fura to kod ove mladje raje...pogotovo djevojaka...to je nekad islo u proslom stoljecu u nasoj mladosti.ho oponopono wrote:...sad djeva gricka nokte i zaviruje u telefon po stotinu puta da vidi to pisamce na displeju...i duma ako ne javi se hmmm ono pravilo 3 dana i nisam mu nesto garant...
...nego, skrati muke i zovi ju vanka ...kakav radostan dan ptice pjevaju aleluja...
- sunceKOtepsija
#69 Re: Najkulturniji nacin
cuj nemoj ptat sithiove,sheilak wrote:e ako je ono bas jbg, onda je to ozbiljno.skylineGTR wrote:izvinite ljudi stvarno,bilo je dosta cura dosada u mom zivotu,al ova mi je bas pamet pomutila,prvi put mi se to desava i nije mi svjedno kao dosad,jbg al bas
prisao si, nije ti glavu otkinula, dakle samo nastavi tim tempom/taktikom sto god. samo nemoj glumit frajera, al nemoj ni bit previse emotivan i peglativan.nemoj trcat previse za njom, al nemoj glumit ni da ti nije stalo. i nemoj ju gledat sa onim puppy pogledom
. i nemoj pisati stihove, sto god da se desi.
moamak napisi na velko platno "voljet cu te cijeloga zivota ocarala me tvoja ljepota" dodas jedno veeeeeeliko srce i oko njih puno malih i onda jos manjih i tvoje i njeno ime i okaci na most il negdje gdje ona prolazi (posto mozda nemas para da zakupis reklamni pano ili prostor u medijima)
- Matzan
#70 Re: Najkulturniji nacin
medvjed23 wrote:Budi ono što jesi. Ako si emotivac, budi emotivac. Ako si sirovina, budi sirovina. Samo nemoj pred njom i zbog nje glumiti da si nešto što nisi, jer to ne može potrajati i, dugoročno gledano, osuđeno je na propast. Al opet... ako ti je glede nje cilj neki kratkoročni uspjeh, onda je to druga priča
-
prog321
#71 Re: Najkulturniji nacin
Ovo sa iskrenosti nikad ne upali, pogotovo ako si tek 21 god.
Mlade djevojke zive na oblacima. One hoce da im se fantazija proda. Da ih lazes kako si veci, jaci,bolji nego u realnosti.
Iskrenost je za amatere.
Mlade djevojke zive na oblacima. One hoce da im se fantazija proda. Da ih lazes kako si veci, jaci,bolji nego u realnosti.
Iskrenost je za amatere.
-
skylineGTR
#72 Re: Najkulturniji nacin
i njoj je 21 god.,meni se cini ozbiljnija nego japrog321 wrote:Ovo sa iskrenosti nikad ne upali, pogotovo ako si tek 21 god.
Iskrenost je za amatere.
-
prog321
#73 Re: Najkulturniji nacin
Nista onda.
Probaj sa iskrenosti pa nam javi kako si prosao da se dobrano nasmijemo ovdje.
Probaj sa iskrenosti pa nam javi kako si prosao da se dobrano nasmijemo ovdje.
- medvjed23
#74 Re: Najkulturniji nacin
moguće je, između ostalog, da će doživjeti debakl, ali to će, siguran sam, biti puno manje zlo od onoga koje nastaje iz građenja veze na lažima

nema na čemu. sretnoskylineGTR wrote:hvalamedvjed23 wrote:pa super.. ako prema njoj imaš lijepe emocije i dobre namjere, budi u tome iskren i dosljedan sebi.. budi što jesi i dopusti njoj da bude što jeste.. mislim da je to najviše što možeš napraviti..
- sheilak
#75 Re: Najkulturniji nacin
da, da...i izblamiraj i nju i sebe za citav zivotsunceKOtepsija wrote: cuj nemoj ptat sithiove,![]()
moamak napisi na velko platno "voljet cu te cijeloga zivota ocarala me tvoja ljepota" dodas jedno veeeeeeliko srce i oko njih puno malih i onda jos manjih i tvoje i njeno ime i okaci na most il negdje gdje ona prolazi (posto mozda nemas para da zakupis reklamni pano ili prostor u medijima)
a mozes i stih dodat kakav, sto da ne fakat?