Najgori načelnik
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#26 Re: Najgori načelnik
koldžo nedžad definitvno. čovjek za 4 godine nije uradio apsolutno ništa u novom sarajevu, a redovno daje populističke izjave na tvsa.
vjerovali ili ne, ali jedno veliko ništa.
- zubi
#27 Re: Najgori načelnik
Koldzo je mala maca u odnosu na Memica...
-
putokaz1
#28 Re: Najgori načelnik
Problem je što će svi najgori ostat na funkciji.
Jedini Centar i Lukavac te Bihać mijenjaju
Jedini Centar i Lukavac te Bihać mijenjaju
- Bradafilozof
#29 Re: Najgori načelnik
barem ništa nije uništio. za naše prilike i to je uspjeh.malakh wrote:koldžo nedžad definitvno. čovjek za 4 godine nije uradio apsolutno ništa u novom sarajevu, a redovno daje populističke izjave na tvsa.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#30 Re: Najgori načelnik
nije uništio ali je posredovao pri uništavanju jer ništa nije poduzeo da spriječi uništavanje - što je za mene gore nego da je uništio. pogledaj samo u kakvom je stanju spomen park vraca, a koldžo nije u stanju intervenisati da radnici parka to očiste, a kamoli da obezbjedi redovno patroliranje policijskih službenika i kažnjavanje vandala.Bradafilozof wrote:barem ništa nije uništio. za naše prilike i to je uspjeh.malakh wrote:koldžo nedžad definitvno. čovjek za 4 godine nije uradio apsolutno ništa u novom sarajevu, a redovno daje populističke izjave na tvsa.
to nije sitnica i tu se vidi nerad dotičnog gospodina, kojem je bitnije da nizijske mjesne zajednice imaju sve rasvjete na broju, nego jedan historijski spomenik, na kojem i on polaže cvijeće i svake godine gleda to katastrofalno stanje. i što je najgore u svojim dokumentima, hajmo ih nazvati projektima, sanacija spomen parka vraca mu je pod obavezno, ali za vrijeme njegovih mandata, a to je punih 10 godina, aspolutno ništa nije urađeno.
-
Innovation
#31 Re: Najgori načelnik
Zar bas nista?malakh wrote:vjerovali ili ne, ali jedno veliko ništa.
http://www.novosarajevo.ba/izdvojeno/kapitalni-projekti
itd.
-
lijepa u dusi
#32 Re: Najgori načelnik
Irfan Dzaltur je po meni najbolja opcija, kad vec pitas.klixo wrote: Samo kazem, relax...i ne radi tu vise![]()
Ja bih za nekog mladjeg glasao ala Efendic.
Kakva je ponuda ? Ko ce se uopste kandidovati ?
- fole13
#33 Re: Najgori načelnik
Koldzo, jer nije uradio nista u opcini novo Sarajevo. Pogledajte samo puteve u Pofalicima, Velesicima, Grbavici makadam je mila majka. O ostalom ne moram ni pricati, opstina novo Sarajevo je jako zapustena. Osim zgrade naravno sebi su oni obezbjedili fasadicu da im ne puse po guzovima.
-
kike-tike
#34 Re: Najgori načelnik
Dvorana na grb- 9 godina građena za 9-10 miliona - nije još niko ušao u nju - ovako velika i skupa dvorana nije potrebna jer nema ekipe koja bi igrala u njoj.Innovation wrote:Zar bas nista?malakh wrote:vjerovali ili ne, ali jedno veliko ništa.
itd.
Centri za zdravo starenje- rađeno u saradnji sa UNDP-om, nije ideja općine i većinu novc UNDP obezbjedio .
Boško Buha - nije još završen.
Memorijalni centar Trg Heroja- Table postavljene- KAPITALNO NEMA ŠTA!
Rekonstrukcija stadiona Grbavica - fulili su rijeć treba pisati OPSTRUKCIJA a ne rekonstrukcija !
Krečenje ambulante - Kapitalno nema šta !
- malakh
#35 Re: Najgori načelnik
i šta je od ovoga urađeno ili realizirano?Innovation wrote:Zar bas nista?malakh wrote:vjerovali ili ne, ali jedno veliko ništa.
itd.
upravo ovo što si objavila pokazuje kakav je populista i ublehaš koldžo. samo je bitno da se priča da će nešto uraditi a u suštini ništa nije urađeno. tolike pare skršene za dvoranu, otvaranje bilo 19. marta (koji je jako bitan datum za novo sarajevo) i od tada je dvorana zatvorena. zašto je zatvorena ako je svečano otvorena?
boško buha
željin stadion, o tome je sve rečeno.
samo mi nije jasno da ti, koja jako dobro poznaješ sve to, ovo objavljuješ i na ovakav način braniš koldžu.
kratko i jasno, općina novo sarajevo je po svim segmentima najgora općina u sarajevu, počev od kanalizacione mreže, puteva, zelenih površina, uništenih spomenika... to je činjenica
Last edited by malakh on 22/08/2016 16:48, edited 1 time in total.
-
mario001
#36 Re: Najgori načelnik
Ima li kakvih primjera za to??KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da bi ulazila u to bespravna gradnja, nereagoranje opcinslih inspekcija na prijave gradjana, vlafavina mafihe i reketasa, urbanisticki izgled novogradnji itd. Bar su meni to bili kriterijumi za ovu dvojicu sto napisah
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#37 Re: Najgori načelnik
naravno da ima. Nego kako si bot koji ce nestati nakon izbora, ne vrijedi. A ne vrijedi ni asocirati na vladtiti identitet crtanjem, slikama, primjerima.....mario001 wrote:Ima li kakvih primjera za to??KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da bi ulazila u to bespravna gradnja, nereagoranje opcinslih inspekcija na prijave gradjana, vlafavina mafihe i reketasa, urbanisticki izgled novogradnji itd. Bar su meni to bili kriterijumi za ovu dvojicu sto napisah
-
mario001
#38 Re: Najgori načelnik
Moze li neki primjer ovog sto tvrdis???KatarinaKosaca wrote:naravno da ima. Nego kako si bot koji ce nestati nakon izbora, ne vrijedi. A ne vrijedi ni asocirati na vladtiti identitet crtanjem, slikama, primjerima.....mario001 wrote:Ima li kakvih primjera za to??KatarinaKosaca wrote:Ja mislim da bi ulazila u to bespravna gradnja, nereagoranje opcinslih inspekcija na prijave gradjana, vlafavina mafihe i reketasa, urbanisticki izgled novogradnji itd. Bar su meni to bili kriterijumi za ovu dvojicu sto napisah
Last edited by mario001 on 22/08/2016 17:06, edited 1 time in total.
-
Fauja Singh
#39 Re: Najgori načelnik
Senaid Memic i Dzevad Becirevic.
-
mario001
#40 Re: Najgori načelnik
Prvi sve unisti, drugi skoro da ne postojiFauja Singh wrote:Senaid Memic i Dzevad Becirevic.
-
klixo
#41 Re: Najgori načelnik
Koldžo najgori , puca na glasove penzionera ...ne treba nista vise govoriti.
Efendic najbolji , glasove mahom od omladine dobio i dosta moje raje koji zive u njegovoj opštini zadovoljni su njegovim radom.
Takodjer i na facebooku je rijetko koji politicar popularan poput njega.
Efendic najbolji , glasove mahom od omladine dobio i dosta moje raje koji zive u njegovoj opštini zadovoljni su njegovim radom.
Takodjer i na facebooku je rijetko koji politicar popularan poput njega.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#42 Re: Najgori načelnik
Tebi i na ovom mjestu NE, ne meRe vec napisala zasto. Kome treba i gdje treba DA!!!!!
More li neki primjer ovog sto tvrdis???
-
VjecitiStudent
#43 Re: Najgori načelnik
+1Fauja Singh wrote:Senaid Memic i Dzevad Becirevic.
-
mario001
#44 Re: Najgori načelnik
Resocijalizacija je zapelaKatarinaKosaca wrote:Tebi i na ovom mjestu NE, ne meRe vec napisala zasto. Kome treba i gdje treba DA!!!!!
- Izlija
#45 Re: Najgori načelnik
Ma ljudi moji o čemu pričamo, teško se pronalazi pošten insan a ne pošten političar, što je funkcija veća to je političar gadniji i to shvatite pa možda doživite koji lijep dan u životu.
-
Trebam te
#46 Re: Najgori načelnik
Lista je duga...lakse bi najboljeg bilo naci!!
Svi su podredjeni licnim i samo licnim interesima... Opstinu tretiraju ako svoju licnu imovinu.
Ne znam gdje ih samo nadjemo i kako najgori uvijek dospiju na listu kandidata???
-
lijepa u dusi
#47 Re: Najgori načelnik
Ma nije bas tako, bar Ilidza je imala kakve takve alternative, svake godine pa evo i ove. Za druge opstine ne znam. Ali sve to dzaba kad SDA ima sto ima, sto nema kupi se.Trebam te wrote:![]()
![]()
![]()
Lista je duga...lakse bi najboljeg bilo naci!!
Svi su podredjeni licnim i samo licnim interesima... Opstinu tretiraju ako svoju licnu imovinu.![]()
Ne znam gdje ih samo nadjemo i kako najgori uvijek dospiju na listu kandidata???
-
dječak sa šibicama
#48 Re: Najgori načelnik
Kritike padaju, a Koldzo i Memic uzeli po dva tri mandata, ili i vise? a uzece i nove.
-
dječak sa šibicama
#49 Re: Najgori načelnik
U Starom Gradu SDA pred svake izbore dijeli kese sa nekim kucnim potrepstinama, to sve ide regularno ko da je sasvim normalno, donose na vrata uglavnom starijim gradjanima.lijepa u dusi wrote: Ma nije bas tako, bar Ilidza je imala kakve takve alternative, svake godine pa evo i ove. Za druge opstine ne znam. Ali sve to dzaba kad SDA ima sto ima, sto nema kupi se.
Meni se cini da je i Hadzibajric usvojio tu taktiku, ali ovo ne tvrdim samo sam cuo tako.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#50 Re: Najgori načelnik
nase palamudjenje nis ne pomaze
za mjesec cemo vjezbati demokraciju i nek pobijedi onaj koji dobije najviše glasova
za stare, nemocne koje kupuju s kesom i neglasace me nije briga
za mjesec cemo vjezbati demokraciju i nek pobijedi onaj koji dobije najviše glasova
za stare, nemocne koje kupuju s kesom i neglasace me nije briga