Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Najgori u zadnje vrijeme mi je onaj Counsellor ili tako nešto... stvarno je umijeće sa toliko dobrih glumaca napraviti toliko imbecilan film
tacno. bez obzira na m. fassbendera ...nema smisla film nikako.
Sestra me nagovori da gledamo, a imao sam osjećaj da ne valja...
Paperboy je još jedan užasan film sa dobrom postavom.
ultima_palabra wrote:Najgori u zadnje vrijeme mi je onaj Counsellor ili tako nešto... stvarno je umijeće sa toliko dobrih glumaca napraviti toliko imbecilan film
Bas sam neki dan gledo taj film i htjeo ga ne-preporuciti. Jedva sam ceko da izadje da pogledam, jer mi je izgledao kao jak film sa jakom postavom, a ono velika karina, neznam sta je moglo nagovoriti onakve glumce da glume u ovom jako dosadnom filmu.
IRON LADY je jedan od najdosadnih koje sam gledao, usput Marlyn Strip je zasluzila oskara jer je nevjerovatno dobro odglumila Margaret Tacer. Gotovo da ne znas jel Marlyn ili Margaret.
Ipak film je predosadan.
Ovaj Counsolier i jeste na dijelove dosadan, pogotovo dugi bespotrebni dijalozi.
Al daleko najgluplji je 200 days with summer - to nemojte gledati ni pod razno
gamer121 wrote:1. Zodiac (2007)
2. Le fils (2002)
3. The Curious Case of Benjamin Button (2008)
4. Gran Torino
ni slucajno ih nemnojte pogledati
3 od 4 filma sto si naveo sam gledao, i daleko od toga da su najgori i najdosadniji. Druga je prica to sto tebi ne leze klasicne drame, ubuduce ih nemoj nikako ni gledati.
spree wrote:Ovaj novi 300 je kita. Ni sjena prvog djela. Otisao radi 3d-a i scena borbe i uprkos tome totalno glup film. Ne moze bez price. + me glava zabolila
spree wrote:Ovaj novi 300 je kita. Ni sjena prvog djela. Otisao radi 3d-a i scena borbe i uprkos tome totalno glup film. Ne moze bez price. + me glava zabolila
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Nije ni prvi bio bolji. Prica na nivou predskolskog uzrasta, kezhenje zuba i nasminkani manekeni koji se sa glumom ni na putu nisu sreli.
Nije ni prvi bio bolji. Prica na nivou predskolskog uzrasta, kezhenje zuba i nasminkani manekeni koji se sa glumom ni na putu nisu sreli.
Pa ja ovo zaboravio skroz Bez obzira na negativnu kritiku, to treba pogledat. Red je