Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

kokuz_sa

#1 Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by kokuz_sa »

eh sta ste uradli najgore zeni, djevojci, muzu, prijatelju itd itd..

evo od mene par primjera pa vi nastavite

1.
objavio na Pik.ba da jaranica trazi momka
znaci stavio njenih par slika, zaveo je pod kategoriju automobili..napisao da nije puno presla..da trazi momka i tako
poruka, zahtjevaa i ponuda je bilo oko 1000 u nekih 30 min
uglavnom jaranica je bila ljuta na mene dok nije nasla momka :mrgreen:

2.
imao jarana kome je sve stalno pocinjalo sa
"ja i moja djevojka" to nas bilo izludilo jedno vrijeme..
hajd prekinu oni..i ona njega ganjala, slala mu poruke, zeljela da se vrati i tako..
i nakon nekog vremena prestala
i on napokon odahnuo
i onda se docepamo mi njegovog moba i posaljemo njoj sms
nadjemo br u imeniku i ode sms tipa
"ja tebe jos volim, sjecam se jos naseg sexa i puno sam te pozelio"

i nakon slanja sms cakali mi sta ce ona odg (vratii mu mob)
kad nista
i hajd doli mi kuci kad on zove
psuje nema nista ne ostaje
hoce da nas bije
uglavnom ta cura zaboravila mob kod kuce..stigla poruka i njena mama mahalusa je procitala..vidjela ono SEX i poludila zvala odmah njenog oca
tako da je njen babo htjeo da lincuje jarana sto mu je obescastio kcerku :mrgreen:

3.

prijateljica jedna je emotivno vezana za svoj autic
i jedan dan taj autic ona dadne nekom svome da nesto uradi
i s nama na kafi bila i svako malo
"joj valjda ga nece ogrebat ili udarit"
i kad je kasnije dosla kuci..meni nije mrsko bilo uzet novu telekomovu karticu i nazvati je
predstaviti se kao policajac
i kazati joj da je auto bilo ukradeno jer je neko u njemu zaboravio kljuceve..te da je s autom uccinjeno razbojnistvo
tj pljacka benzinske pumpe i nakon tog je na medjuentitetskog granici napusteno i zapaljeno"
eh nakon ovog zadnjeg vise nije bilo odg s druge strane
cura je pala u nesvijest :-D
kasnije kad je dola sebi i kad joj je receno da je sve sala bila..jedva sam izbjegao da ne dobijem kisobranom po ledjima :mrgreen:

4.
onom jaranu iz primjera br2 opet uzeli mob
i tada u imeniku zamjenio ime svoje i njegove djevojke
i znaci ja slao mu sms sa svog broja a on jadnik kontao da je ona..
pa je bilo
"ja cu te cekat na Malti u 1h hajd pozirui"
dosao lik tu i dobio novi sms
"ja sam hitno morala do Grbavice da nesto uradim pa me cekaj tu"
ode momak do grbavice pa dobije sms
"evo mene na Malti..vidjela jarana koji me autom vratio..nadam se da nisi krenuo ka Grbavici"
pa se lik vrati dole
i onda dobije sms da dodje u kafic u blizini..gdje smo sjedili mi i slali sms mu :mrgreen:

eh da cujem sad vas
Last edited by kokuz_sa on 11/01/2013 13:02, edited 1 time in total.
madtv

#2 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by madtv »

:mrgreen: :mrgreen:
visocicaguy

#3 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by visocicaguy »

kolega koji je vrlo alergican na diranje i pomicanje njegovih stvari na poslu, tipa stolica, radni sto itd. je kupio i donio na radno mjesto svoj monitor, jer mu se nije svidjao firmin - bolile ga oci od njega. taj njegov monitor je neki poseban, poskup, veliki, uglavnom dobro ga je pazio.

doslo vrijeme popisa imovine, on bio na godisnjem odmoru. u photoshopu napravim inventurnu listu sa stavkom njegovog monitora, taj i taj serijski broj, ta i ta sifra i nalijepimo mu inventurni tag na monitor.

dosao sa odmora, pita sta je ovo - kazemo da je bila neka naknadna eksterna popisna komisija i da ne znamo ni ko je to bio ni sta, samo da su rekli da se to treba potpisati... ja njegovih muka :lol:
respo

#4 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by respo »

ja pricam al me forum ne cuej pa cu probat napisati :D

svojevremeno kad je mirc bio popularan skontam ja komsiju
i sad prica ja sam azra sa socijalnog fazoni plava ovakva onakva grudi 5 i sta ti ja znam
i sad on imam pravni fax (sto i ima) uglavnom nije slagao nista
i prica ide kao ja sam "napaljena" a on sve fino kultura polako ja sam tradicionalan ovako onako
i ajde doslo je do toga da se nadjemo i govorim ja ajde ispred pio mio one klupe kad on ma bolje u nekom haustoru :D

ajd nekako ja njega nagovorim za ovo pio mio
a usput mora proci kraj jedne trafike gdje smo se to ljeto skupljali kad je dosadno
zovem ja prijatelja gdje ste kaze kod trafike ajd dodji
ma reko necu mrsko mi se dizati a i kisa neka padala
al eto x ce sad krenuti na dejt
kad kasnije oni pricaju prolazi on sa kisobranom sredio se ovo ono kad poslije sat vremena vraca se :D

2.
na poslu uzeli bezveze neku mobitel karticu i napali oglase
sad nadjemo jedan oglas muskarac trazi djevojku bla bla
prvo mi sms-om pa onda ovu kolegicu uvalimo da se javi
i uglavnom dogovorimo mi s njim kod parkuse tu sam tada radio pa smo mogli vidjeti sve sta se desava ispred parkuse
kako cemo se raspoznati kazemo mi njemu imaj ruzu u reveru i buket ruza
dosao on ceka ceka a mi od njega mozda 15-20 metara on otprilike kod semafora a mi kod onog prolaza
ceka on i koj a god krene u njegovom pravcu on konta e to je ta
i neka je dosla i stala da saceka prijateljicu
fino sredjena ono bas bas
kad eto ti ovog naseg heroja
pridje on njoj nesto joj rece ona prvo odgovori valjda kulturno a on jos nesto rece
kad samo vidis tras samarcinu mu odvali da ga je bukvalno oborila s nogu
mi umrli od smijeha i nikad kasnije nije odgovorio na poruke koje smo mu slali :D

kad se prisjetim jos njih pisem
Ironman1921

#5 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Ironman1921 »

@respo Drug,vi stvarno imate muda za te stvari,meni to nikad na pamet ne bi palo,nit bi smio nesto tako..
WildRedRose

#6 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by WildRedRose »

:lol: :lol: :lol: kokuze, sto me nasmija :D
kombajn

#7 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by kombajn »

Samo da se pritefterim
kokuz_sa

#8 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by kokuz_sa »

WildRedRose wrote::lol: :lol: :lol: kokuze, sto me nasmija :D
:skoljka:
pukotina

#9 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by pukotina »

bili na moru nas cetvorica, jaran se tek poceo zabavljat, i pravo zaljubio. stalno se sms-ao s curom, na plazi,navece, stalno...konacno mu se docepamo mobitela, u imeniku pod imenom njegove cure ubacimo moj broj, i onda lagano pustimo poruku tipa "dragi moj, ohladila sam se malo, ja bi da ostanemo prijatelji"...joooooj kad su pocele tegobe, samo nestade u WC, zovemo ga, kaze ima proliv, ne moze izaci, a vamo nam salje sms-ove,moli za pomirenje,,,valjali smo se
FrozenCastle

#10 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by FrozenCastle »

Ružne stvari za doživjeti :sad:
Eborg

#11 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Eborg »

Također kada je legendarni mIRC bio aktuelan, jedan jaran se smuntao s nekakvom curom no kako su živjeli u različitim gradovima često su komunicirali na taj način. Elem, vazda je glumio da je nekakav zeznut lik koji upravlja vezom, nema kod njega zezancija i papučarenja, njegova je zadnja, on je muškarčina i to.

I skontam ja nick njegove hanume, prijavim se kao ona i počnem ga ložiti. Istovremeno, sa mnom paralelan razgovor vodi i kao: "Ma evo, javila mi se treba". I sve vrijeme on nešto meni kao glumi, kao reći će joj da dođe jer mu se prohtjelo, on će to još samo malo dok ne nađe drugu i slični idiotizmi. A u tom "razgovoru sa djevojkom" mi je sve vrijeme tepao, ma bio manji od makova zrna, rastopi se živ čovjek. Ja nešto kao: "Ma nemoj tako pisati, gdje su ti velika i mala slova?" a odgovor: "Ma evo ljubavi, mediću moj, slatkice moja, za tebe ću sve pisati kako treba. Za tebe bih i bukvar pojeo medo moj medeni, požejio sam te, bubim te u obraščiće! Jojim te bona najvice." :lol: :lol: :lol:

Uglavnom, kada sam mu rekao istinu nije govorio sa mnom 10-tak dana i nikad više nije prosipao "tough guy" priču. :mrgreen:
johnny_blazze

#12 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by johnny_blazze »

jos u srednjoj ispricali razredniku da nam se drug kocka (covjek veze nema sa kockom 2 puta usao u kladionicu) ali jbg posto je vazda kasnio na nastavu i ako smo bili 2 smjena i bio zacupan neuredan mi ispricali kako spava na ulici mi mu kupujemo da jede sve prokocka, da je jaknu prodao itd.... na sljedecem roditeljskom pred svim roditeljima razrednik to fino isprica stari od tog druga pobudali zamalo iz kuce da ga istjera nije mu mjesecima dao ni marke xD meni stari dolazi sa roditeljskog kaze ko vam je onaj sto se kocka :D
Ugljesa_

#13 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Ugljesa_ »

Vala meni to bezveze, sugavo nekako, smjestit nekom nesto bezveze al hajd da ne moralisem i proseravam se imo sam ja jednog druga koji je volio takve stvari, nismo vise drugovi :D
Retro_Eskobar

#14 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Retro_Eskobar »

Vjerovali ili ne, probusio sam rupu u hlacama,"malca" proturio u dzep a u rukama sam nosio 2 povece kutije.Zamolio slucajnu prolaznicu da mi izvadi kljuceve iz dzepa.
JazzNote

#15 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by JazzNote »

Sve super, al otkud ova tema pod ovom rubrikom? :lol: :lol:
WildRedRose

#16 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by WildRedRose »

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Lakat Jebić

#17 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Lakat Jebić »

treba pratiti :D

mi smo ubjedili curu da joj je najbolja jaranica trudna. kupovala joj one testove za trudnocu, snebivala se kako je neodgovorna :D
WildRedRose

#18 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by WildRedRose »

jednu djevojku (jos u srednjoj skoli) su ubjedili da ce joj od vode narasti (.)(.). moram li napisati da je bukvalno bar pola godine nosila flasu jane od 2l sa sobom, i pila SAMO vodu i nista osim vode ?? :lol:
Kontas?!

#19 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Kontas?! »

Poslali broj sa jaranovog mobitela sms na DM sat, tipa: Studentica, 22 god, trazi nekoga za intimno druzenje :D Javljali su se i nakon 5 dana :lol:
sema911

#20 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by sema911 »

mi i nasi pasjalucii

nikada necu zaboravit sanjin izraz lica koja u kadi pune vode lezi a ja fen ubacujem u vodu ,.,

prijatelju koji je nako malo stidan nadjemo prodavacicu ljubavi platimo joj da na jedan dernek dodje i kresne se sa njim al da ono citavu vece oko njega ko eto svidja joj se,. em sto je tu vece nekih 20+ ljudi bilo ljubomorno na njega em sto ga je ona izblamirala na kraju,. ovaj sav mokar" rijeci koje ce pamtit dugo dugo,., i ako sada ovo cita
emirov izraz lica kada smo mu se sakrili u gepek auta a on na stojcevcu sa nekom nesto radi,.

sanjin izraz lica kada sa sadasnjim suprugom sama u sobi a nas dvoje goli prodjemo pored njih (tada me nikola nije ni znao ko sam) al faca ko je on i sta radi u tvome stanu a ona jadnica nezna kako da objasni

a laksativi to su mi bili specijalitetii samo u daljini cujes" semaaaa jebacu i maa.... ajjjjj"

prijatelj kupio golfa 2 ima tome 7-8 god i golf ko golf otkljucas ga viljuskom i preparkiramo ga al taj auto nije bio njemu u posjedu ni nekih sat njegovih muka izaso vani da ga pogleda vraca se u kucu pobjelio kaze "nema ga"
al najbolje sale nazovi tako kada kazes puko kondom prvo pogled udarac u dragulje guranje i uvjeravanje

prije par god. na dobrinji poznanicima na auta zakacimo po uplatnicu za parkiranje,. svi su znalli gdje radim sta radim i kako su mi iste bile dostupne cak smo i rukom popunili ono sto treba bit odstampano al dzaba daju pare i uplatnic proknjizi nam ovo i pravimo neki dernek kroz malo vremena i oni daju pare a mi ma dali ste nebrini te,., hebavanje i sll da nepisem
prijateljica izasla sa nekim tipom kaze pravo ozbiljno mada se meni tip nije nesto djasvi i skuzimm ih u jedan lokal i ja onako ono jaranski pred njim joj jezicinu, a ovaj nekonta a ona sta to radiss pravdala se dugo dugo a ja se samo pravio budala
covjekizsjene

#21 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by covjekizsjene »

Retro_Eskobar wrote:Vjerovali ili ne, probusio sam rupu u hlacama,"malca" proturio u dzep a u rukama sam nosio 2 povece kutije.Zamolio slucajnu prolaznicu da mi izvadi kljuceve iz dzepa.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ironman1921

#23 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Ironman1921 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Lafo.Mamone

#24 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Lafo.Mamone »

.
Last edited by Lafo.Mamone on 10/10/2016 18:37, edited 1 time in total.
Joker88

#25 Re: Najgore zajebancije/sale/psihe/smicalice

Post by Joker88 »

Retro_Eskobar wrote:Vjerovali ili ne, probusio sam rupu u hlacama,"malca" proturio u dzep a u rukama sam nosio 2 povece kutije.Zamolio slucajnu prolaznicu da mi izvadi kljuceve iz dzepa.
ojjj

:lol: :lol:
Post Reply