Najgluplja situacija

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

manijak1

Post by manijak1 »

koji mi je uvijek bio neobicno drag jer nam je uvijek donosio skupe, u sfrj nedostupne igracke, pokoj mu dusi)
samo zbog poklona ?
:D
A zbog čega stid :? :? :D :D Misliš da je trzo od 14 :D :?
havetinja

Post by havetinja »

manijak1 wrote:samo zbog poklona ?
:D
A zbog čega stid :? :? :D :D Misliš da je trzo od 14 :D :?
pokloni...valjda, bio je stariji od nas nekih 55-60 godina, pa se nismo nesto druzili...

stid...pa ciko je bio jedan stari, kulturni, ozbiljni zagrepcanec...kojeg sam vidjao puno rjedje...od njegovih poklona :oops:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ma dobro , stid te priznati da te je u 18-oj sačekala :D :D gejša :D :D
havetinja

Post by havetinja »

kaki gejsa...samoupravljacica...:D
manijak1

Post by manijak1 »

Eno sad :oops: za sve kriva Partija :D :D
novalic

Post by novalic »

havetinja wrote:16 mi godina, ulazim u kucu, kad u gostima jedan stari ocev kolega (koji mi je uvijek bio neobicno drag jer nam je uvijek donosio skupe, u sfrj nedostupne igracke, pokoj mu dusi)

>o vidi malog, sto je narasto...
>>dobro vece
> je li, decec, trzas li ti kaj?
>> :oops: :oops: :shock:
>>pa, ovaj...slabo , pomalo :oops:
>mislim, sviras li sta..., gitaru il nesto, vidim malo si kosu zapustio.. 8-)
>> a to.... :cry: ...ma jok...:oops:

i trk u svoju sobu ...na stidjenje, do kraja veceri
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

joj, pa ovo je vec obecavalo...

izgleda da ti uvijek u pogresnim vodama lovis..

jedan moj prijatelj.. jorge... zivio odugo sam.. onako cist i pedantan, i jedan dan kaze on u drustvu.. cini mi se da sam sreo zenu svog zivota. i upozna nas s njom, ona fina, vesela, prijatna, i sto je najbolje, izgleda zaljubljena u ovoga djuvegiju, koga smo mi svi smatrali, vise ili manje, manijakom.. cistoce...

bili su ti oni vec zajedno 2-3 mjeseca, med i mlijeko.. sve ok, mi vec kontali, eto, nece ostati nezenja..

kad jedan dan, ide on crven ko skampa.. ljut..

pitamo ga, gdje je ona.. kaze on, otjero je iz stana.. pa sto pobogu...

kaze on, isla se ona kupati, i koja je to koza, otkinula mu onaj lancic sto drzi cep od kade...

on se razljutio i potjerao je...

( i dan danas zivi sam )
Stari

Post by Stari »

Jah ...isto ko da su spandjali na ...partijskom sastanku. Cuj samoupravljacica....jel previse citala S. Suvara, M.Planinc i tako tu vrstu erotskog stiva?
havetinja

Post by havetinja »

Stari wrote:Jah ...isto ko da su spandjali na ...partijskom sastanku. Cuj samoupravljacica....jel previse citala S. Suvara, M.Planinc i tako tu vrstu erotskog stiva?
ma jok..stari, sta ti je danas... :oops:

mozda sam se pogresnio odrazio...rukovodilac je valjda..precizniji opis :D
Stari

Post by Stari »

Ahaa ...to li je ono....dominantna ....ono : ona okom <> ti skokom ....i ti fazoni. Znam ja to ... i previse dobro 8)
manijak1

Post by manijak1 »

Skrećete s teme :D
( i dan danas zivi sam )
ali zato kada ima lanac i čep :D :D
Stari

Post by Stari »

Nego Novo; ne objasni ti nama (manijaku1 i meni) sta ti dodje ona nedorecena rijec od maloprije. I onako usput kakve veze ima onaj havetinjin komentar (kojeg citiras) sa ostatkom tvog komentara ispod citata.

Fakat veze nejam sta mi je danas ....i inace slabo/sporo kontam ....al ovo danas je bozesacuvaj.
manijak1

Post by manijak1 »

I onako usput kakve veze ima onaj havetinjin komentar (kojeg citiras) sa ostatkom tvog komentara ispod citata.
Upalilo je Novo :D ljubomoran je :D
novalic

Post by novalic »

:-) na sta je ljubomoran, na cep ili na lanac 8-)

nikakve veze nema, samo me nasmijao, stari moj.. i napisah, vec je obecavalo.. da ce havetinja, jos malo, pa uspjeti.. skontati.. sta se oko njega desava..

jebo ga ti, kako ne znas sta je nado********....

mani, objasni covjeku starijem, ja ne mogu... 8-)
Stari

Post by Stari »

Ne kontam... evo ne pomakeo se sa ove stolice. A sto mora manijak1 objasnjavati... jel neka psovka? pa to kao manijak1 bolje radi. A ti opet isto kao milostiva "A" ne 'sujes (pogotovu uoci petka) ....jer te to rastuzuje i gadi ti se od psovanja. :roll: Ako je to u pitanju ...onda nemoj.
havetinja

Post by havetinja »

novalic wrote: i napisah, vec je obecavalo.. da ce havetinja, jos malo, pa uspjeti.. skontati.. sta se oko njega desava..
al me utjesi... :roll: ..svaka joj cast :oops:
novalic

Post by novalic »

ma havi, nije to ni tako lose, kako je bilo, samo je na bolje moglo krenuti 8-)

sta mislis da te sada neko upita kresas li sta, bila bi jos gluplja situacija, zar ne...

stari,

dobro znas da je samo milostiva - milostiva....

ako andja ne 'suje, ja cuko bila 8-)

al' ne 'suje namjerno, smisljeno, nego je sigurno instinktivna osoba, temperamentna...

a ovaj glagol gore, to ti je kada vise ne mozes, a hoces... iz petnih zila :P
Stari

Post by Stari »

Kad malo bolje razmislim ....
nadovezivati, nadoknadjivati, nadokusuravati, nadoprdjavati, nadokuhavati, nadomuzti (to je ono kad muzes kravu, pa prestanes , pa onda jos malo.... :-? nadomuzes), nadoplasirati (ovo ne postoji al eto).....I kako god okrenem ne pada mi na pamet ama cak ni podvarijanta ikakve psovke...koja bi pocinjala sa nado....A inace me smatraju za rasnog psovaca ko god me je imao (ne)priliku sresti.
Stari

Post by Stari »

Nesto se ne javljate....jesam li ubo pravo znacenje?
havetinja

Post by havetinja »

Stari wrote:Nesto se ne javljate....jesam li ubo pravo znacenje?
nisam siguran da si ...nadošo :D
Stari

Post by Stari »

E pa ...onda stvarno, mislim bez sve zezancije, ...nemam blage veze sta bi to moglo biti. Al hajd sad vidim tema se obajetila izgleda da nema vise interesa za daljnju raspravu.

A fakat mi je krivo ako je vec to slucaj da su obrisali jednu takvu temu....dobro sad bilo je malo zachatavanja al ybm-liga ...kad nije. Mislim nije fer ...bar po meni.
manijak1

Post by manijak1 »

E sTari samo sam pročitao nije fer po tebi :D slažem se a u duhu teme da kažem petkom se dešavaju sve pametne stvari :D .
A ovaj Havi ne zna o čemu je riječ :D jer tada glede onoga nad************* iako si nadošo u tom trenutku se ne pika jer nema više važnosti .
irfan2

Post by irfan2 »

znas li kako se zvala tema...
bar otprilike...
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

kao da se zvala "Najneugodnija ljubavna iskustva"... :?
Stari

Post by Stari »

Samog naslova teme se ne mogu sjetiti pa da se na obrvu nasadim...a vrlo je moguce da se zvala bas ovako kao sto macak u cizmama veli: "najneugodnija ljubavna iskustva" ....ili tako nekako...u svakom slucaju to je to o cemu se radilo...Sjecam se recimo dopisnik sa nickom havetinja je imao briljantnih zapisa na toj temi (anekdota sa lilly....i , kako da kazem, zabuna kod prepoznavanja nosilaca glavne uloge i ostalih protagonista :D ), dopisnica Novalic nas je, sjecam se, sviju odusevila sa svojom ...turban-novelom...svoje priloge su u toj temi postavljali i mnogi drugi....ja sam recimo dao svoj skromni doprinos u obliku (donekle autobiografske mada modifikovane) epopeje o Vehbiji, Bajri, Murizu i drazesnoj i odvec stidljivoj Stefici.

Eto toliko se sjecam, bilo je toga puno vise. Pa ako je moguce da temu vratite sa ...spiska nestalih bio bih vam neizmjerno zahvalan.
radostan dan

#75 Re: Najgluplja situacija

Post by radostan dan »

by Stari »

Eh ovako.

Podavno je to bilo ....mislim jos jesenas ili ljetos....neko je bio zametnuo temu u kojoj se radilo o tome ...u kakvim smo se sve glupim (smijesnim) ljubavnim situacijama znali naci u zivotu.
sjoo teme moČne, aL slabo damu na forumu da se šepi.
aj da vidimo jesu li obziri i moralne stege popustili za ovo vrijeme...
Post Reply