samo zbog poklona ?koji mi je uvijek bio neobicno drag jer nam je uvijek donosio skupe, u sfrj nedostupne igracke, pokoj mu dusi)
A zbog čega stid
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
samo zbog poklona ?koji mi je uvijek bio neobicno drag jer nam je uvijek donosio skupe, u sfrj nedostupne igracke, pokoj mu dusi)
pokloni...valjda, bio je stariji od nas nekih 55-60 godina, pa se nismo nesto druzili...manijak1 wrote:samo zbog poklona ?
![]()
A zbog čega stid![]()
![]()
![]()
Misliš da je trzo od 14
![]()
havetinja wrote:16 mi godina, ulazim u kucu, kad u gostima jedan stari ocev kolega (koji mi je uvijek bio neobicno drag jer nam je uvijek donosio skupe, u sfrj nedostupne igracke, pokoj mu dusi)
>o vidi malog, sto je narasto...
>>dobro vece
> je li, decec, trzas li ti kaj?
>>![]()
![]()
![]()
>>pa, ovaj...slabo , pomalo![]()
>mislim, sviras li sta..., gitaru il nesto, vidim malo si kosu zapustio..
>> a to.......ma jok...
i trk u svoju sobu ...na stidjenje, do kraja veceri
ma jok..stari, sta ti je danas...Stari wrote:Jah ...isto ko da su spandjali na ...partijskom sastanku. Cuj samoupravljacica....jel previse citala S. Suvara, M.Planinc i tako tu vrstu erotskog stiva?
ali zato kada ima lanac i čep( i dan danas zivi sam )
Upalilo je NovoI onako usput kakve veze ima onaj havetinjin komentar (kojeg citiras) sa ostatkom tvog komentara ispod citata.
sjoo teme moČne, aL slabo damu na forumu da se šepi.by Stari »
Eh ovako.
Podavno je to bilo ....mislim jos jesenas ili ljetos....neko je bio zametnuo temu u kojoj se radilo o tome ...u kakvim smo se sve glupim (smijesnim) ljubavnim situacijama znali naci u zivotu.