Iz tvog komentara se vide tri stvari:
1. Da smatras da je Twilight "bljak"...
2. Da ti ne gledas filmove kao sto je Twilight...
3. Da je tvoj izbor puno "profinjeniji"
1. da, ocigledno
2. takodje ocigledno
3. to je tvoja procjena, sto ustvari govori nesto o tebi: da ti mislis da je tvajlajt film koji je za inferiorne ljude
Ti si recimo rekla da je "District 9" odlican film, a milion se ljudi nece sloziti s tobom.
pa i ne mora se sloziti, jesam rekla da mora?
Meni nijedan film nije bljak, samo sam skloniji nekom zanru ili manje sklon drugom, a svaki film ima nesto svoje, barem ako je u njega ulozen ikakav trud...
blago tebi, meni je mnogo filmova bljak, pocevsi od plavusa s harvarda pa do tvajlajta, ima ih jos koliko hoces.eto, ja ne vidim poentu filma kao sto je plavuse s harvarda, sta je cilj, da me zasmije? to je tuzno zaista.
Mogu ja i objasniti zasto mi se neki vise, a neki manje svidja, ali Twilight je "teen flick" koji bi uz neke dorade bio jako solidna ideja za neku osnovu... ( Sve bi trebalo biti malo mračnije - Tim Burton bi to dobro razradio...

)
Ma moze tvajlajt biti remek djelo, meni je film odron odrona i tacka.
Helem, samo sam htio reci da nema potrebe da nekome indirektno govoris da je "bljak"...
Kao sto rekoh, to sto si ti shvatio da ja nekog indirektno vrijedjam, to je tvoja stvar. Nema potrebe da paranoises jer sam rekla da je neki film bljak. Mislim, neki ljudi vole death metal koji je meni bez komentara, pa to ne znaci da se ne druzim s ljudima koji to slusaju. Jedino ako si dibidus zatucan imas takve poglede.