Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris033 wrote:Preporuka svima koji hoće probati dobru hranu, pogotovo morske delicije, Konak u Srednjem. Vlasnik je ex rukometas Haris Džafić iz Visokog. Restoran je nedavno otvoren, a prije mjesec dana nas 5 otišli (po preporuci) i prijatno se iznenadili onim što nam je čovjek napravio..
Hladna plata, čorbica, lignje, orada, mušule, tuna steak,...
Svi smo se složili da nikada prije nismo bolje riblje specijalitete probali, a jeli smo ih na raznim mjestima.
Koštalo nas je sve 150 KM, s tim da smo popili 2 boce vina, 2 boce min. vode, nesto sokova, a i bila je i torta za desert.
Mislim da će u proljeće raditi još bolje, obzirom da objekat ima lijepu baštu uz riječicu.
Ima li kakva stranica ili nesto?
Kad guglam izbacuje mi samo Motel Konak
Haris033 wrote:Preporuka svima koji hoće probati dobru hranu, pogotovo morske delicije, Konak u Srednjem. Vlasnik je ex rukometas Haris Džafić iz Visokog. Restoran je nedavno otvoren, a prije mjesec dana nas 5 otišli (po preporuci) i prijatno se iznenadili onim što nam je čovjek napravio..
Hladna plata, čorbica, lignje, orada, mušule, tuna steak,...
Svi smo se složili da nikada prije nismo bolje riblje specijalitete probali, a jeli smo ih na raznim mjestima.
Koštalo nas je sve 150 KM, s tim da smo popili 2 boce vina, 2 boce min. vode, nesto sokova, a i bila je i torta za desert.
Mislim da će u proljeće raditi još bolje, obzirom da objekat ima lijepu baštu uz riječicu.
Ima li kakva stranica ili nesto?
Kad guglam izbacuje mi samo Motel Konak
To je taj objekat. Tek je čovjek počeo sa radom, tako da, za sada, nema nikakvih online informacija.
Gratinirane mušule su im vrh
Last edited by Haris033 on 27/02/2019 12:10, edited 1 time in total.
Zatekao sam se u cijelome svome životu možda deset puta negdje na kebabu, uvijek iza ponoći, kad nikakva druga hrana više nije bila dostupna, i uvijek je bilo jednako, u Splitu, Beogradu, Münchenu, Amsterdamu ili Parizu. Mladići sjajnih, geliranih frizura, u strukiranim košuljama, i njihove pratilje koje su potezale niz bedra rubove haljinica iz Zare i umjetnim noktima nespretno hvatale komadiće kiselog krastavca. Težak užegli miris i hrana masna i zasitna. Kebab iza ponoći pravi je turbo folk obrok, pretjerano začinjen, jeftin, predstavlja se mlađim nego što jest.