najbolji komentari foruma
-
Aristokrata
sto bih tebe zezao?missA wrote:zezat?!Aristokrata wrote:ma nemoj da se dzaba svadjamo i zbog cega?margareta wrote:Zasto Aristokrato ? Ti mozda nisi COVJEK ako si Srbin ? Da li to znaci da Srpstvo iskljucuje ljudstvo ? Za mene NE !
ako sam autorici ove teme pokvario topic ja se evo javno izvinjavam!
nijemi to bila namjera jer sam mislio da se mogu i ovdje malo zezat...![]()
temu?!
mene?!
Ti i MODERATOR st. germain, lijepa (ali na zalost nekim stvarima) opterecena druzba!
Prijavila sam ga administratoru!
Ipak je bolje od otvaranja teme!
nisam imao namjeru kunem se...
i nisam nicim opterecen, a ovog momka ne poznajem al mi djeluje sasvim ok!
ne znam zbog cega si toliko ljuta na mene?
boze koliko neki ljudi cuvaju evo i post a ja nikada nista u zivotu cuvao nisam.. e bas sam budala i to na kvadrat!
-
margareta
missAmissA wrote:zezat?!Aristokrata wrote:ma nemoj da se dzaba svadjamo i zbog cega?margareta wrote:Zasto Aristokrato ? Ti mozda nisi COVJEK ako si Srbin ? Da li to znaci da Srpstvo iskljucuje ljudstvo ? Za mene NE !
ako sam autorici ove teme pokvario topic ja se evo javno izvinjavam!
nijemi to bila namjera jer sam mislio da se mogu i ovdje malo zezat...![]()
temu?!
mene?!
Ti i MODERATOR st. germain, lijepa (ali na zalost nekim stvarima) opterecena druzba!
Prijavila sam ga administratoru!
Ipak je bolje od otvaranja teme!
Svi mi imamo svojih losih 5 minuta. Tvoje teme su izuzetno dobre kao i od drugih ucesnika foruma. Konstruktivcima nije tesko ucestvovati u svakoj postavljenoj temi za razliku od "minera".
St.Germain te sigurno uvazava jer da nije tako ne bi se niti osvrtao na tvoje teme , odnosno komentare.
Nemoj da te trenutno "raspolozenje" zavara i odvede ka krivome smjeru.
-
missA
maggy, bezobrazluk je bezobrazluk!
Ako sam mu /hvala bogu/ nesimpaticna, mogao bi bar biti zahvalan sto mu /jednina/ drustvo pravim.
A njegovo ponasanje, uvrede, prijetnje i brisanje komentara i tema su skrajnje bezobrazne reakcije i zasto bi sutila o tome!
ipak, hvala na utjesnim rijecima!
Ako sam mu /hvala bogu/ nesimpaticna, mogao bi bar biti zahvalan sto mu /jednina/ drustvo pravim.
A njegovo ponasanje, uvrede, prijetnje i brisanje komentara i tema su skrajnje bezobrazne reakcije i zasto bi sutila o tome!
ipak, hvala na utjesnim rijecima!
- Kareem Abdul-Jabbar
khm i postovana Margareta je tu---izvinjavam se nisam primjetio 
Pozdrav i poziv vrijedi naravno
:D
Pozdrav i poziv vrijedi naravno
- Fair Life
Ti Tadija kad se latis dlijeta i cekica... bas ukleses.Klesar Tadija Tegoba wrote:Ne bogumi coce. U Mariju vjerujem, ali da je djevica bila - jok. U Isusa vjerujem, ali da je po vodi hodo i mrtve ozivljav'o - jok. U Muhameda vjerujem, ali da je nepismen poceo pisati - jok.
Da je papa boziji izaslanik - jok Boze sacuvaj.
Vjerujem da su sve to 'sitne' lazi kleropoliticara koji bez tih sitnih lazi mogli prodavati jabuke na pijaci i zaboraviti na papinske i adekvatne karijere.
Dobro kao dobar epitaf... .
-
Avangardan10
Na jednom spomeniku stoji epitaf:Fair Life wrote:Ti Tadija kad se latis dlijeta i cekica... bas ukleses.Klesar Tadija Tegoba wrote:Ne bogumi coce. U Mariju vjerujem, ali da je djevica bila - jok. U Isusa vjerujem, ali da je po vodi hodo i mrtve ozivljav'o - jok. U Muhameda vjerujem, ali da je nepismen poceo pisati - jok.
Vjerujem da su sve to 'sitne' lazi kleropoliticara koji bez tih sitnih lazi mogli prodavati jabuke na pijaci i zaboraviti na papinske i adekvatne karijere.
Ovdje lezi u miru N.N. a najradije bi ust'o!
- Vodenjak
... vjeri!Fair Life wrote:Ti Tadija kad se latis dlijeta i cekica... bas ukleses.Klesar Tadija Tegoba wrote:Ne bogumi coce. U Mariju vjerujem, ali da je djevica bila - jok. U Isusa vjerujem, ali da je po vodi hodo i mrtve ozivljav'o - jok. U Muhameda vjerujem, ali da je nepismen poceo pisati - jok.