najbolji komentari foruma
-
Aristokrata
jesam ja to nekoga uvredio draga moja?missA wrote:Ne zachatavajte temu!
Aristokrata, ides ljudima na zivce na drugoj, nemoj i na ovoj (temi), mislila sam da si gospodin, mislila!
ajde kopiraj mi post pa da vidimi nema razloga da mislis ja gospodin jesam!
pozdrav
-
Aristokrata
sto bih ja nekoga nervirao pa sta je vama ljudi moji?missA wrote:skakanje pozivcima ti je posao ili hobbySt.Germain wrote:opet ona nervozna![]()
![]()
e svasta ....
pa daj mi pokazi post gdje ja vas pljujem a ja c u ti nac bar
pedeset vasih gdje me seljacinom i cenikom zovete vi kulturni iz carsije....
ako se ne slazemo oko nekih tema ne mora znacit da nekoga namjerno nerviram, pa polovina mojih postova je protkana humorom cak i nâ moj racun idi pa pogledaji ne napadaj me vise molim te...
pozdrav i hvala!
-
Aristokrata
pa jarane ako ti zezam forum onda zna se-- ban!St.Germain wrote:ne zachatavaj
jednom ste me vec sutnuli , na kraju moze forum i bez mene ne mislim da je smak svijeta ...i ne mislim da sam nesto posebno pametan
da bi neko nesto od mene mog'o naucit.
pozdrav
-
missA
Postovani, donji komentar ne sudi u kategoriju najboljih komantara foruma, ali svakako (po misljenju mnogih) zasluzuje epitet najzazeljenijeg kako foruskog komentara tako i postupka njegovog autora. Ispunite mu zelju!
Aristokrata wrote:pa jarane ako ti zezam forum onda zna se-- ban!St.Germain wrote:ne zachatavaj
jednom ste me vec sutnuli , na kraju moze forum i bez mene ne mislim da je smak svijeta ...i ne mislim da sam nesto posebno pametan
da bi neko nesto od mene mog'o naucit.
pozdrav
-
St.Germain
missA wrote:Odustajem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma sta cu ja tebi odgovarat, odgovaras ti sama sebi...ne znam kako drugacije, da ti skrenem na to paznju, da tvoji postovi upuceni ostalim clanovima ovog foruma bas i nisu nesto bili posebno otmjeni i odmjereni, bogati u izrazu i misli, da bi ti to bilo pokrice da ovdje glumatas neku intelektualna gromadu i zajebavas se na racun drugih.... A posebna prica je sto je polovina tvojih tema otvorena nekom dragom forumasu, sto govori najvise o tebi...
a to sto nekoga javno na forumu usutkujes
-
missA
znam da ti to smeta (jer si i sam bio tematika neke slicne teme).St.Germain wrote:. A posebna prica je sto je polovina tvojih tema otvorena nekom dragom forumasu, sto govori najvise o tebi...
a to sto nekoga javno na forumu usutkujes...tja, stvarno nemam rijeci sta ti mislis ko si
Ne brini mozda dodjes na vrstu!
Intelekt, dragi Germain, se "prosipa" negdje drugo, a ne na forumu.
Ocito je da su ti njive cyber svijeta jedini prostor gdje demnostriras bljestavilo uma! Sazaljevam te!
-
St.Germain
ako su moje misli za tebe bljestavilo uma, aferimmissA wrote:znam da ti to smeta (jer si i sam bio tematika neke slicne teme).St.Germain wrote:. A posebna prica je sto je polovina tvojih tema otvorena nekom dragom forumasu, sto govori najvise o tebi...
a to sto nekoga javno na forumu usutkujes...tja, stvarno nemam rijeci sta ti mislis ko si
Ne brini mozda dodjes na vrstu!
Intelekt, dragi Germain, se "prosipa" negdje drugo, a ne na forumu.
Ocito je da su ti njive cyber svijeta jedini prostor gdje demnostriras bljestavilo uma! Sazaljevam te!
neko mora da prosipa i bljestavilo, ali neko i bljuvotine poput ovih tvojih.
otvoris li ne samo meni nego bilo kome drugom temu i budes se i dalje izzivljavala nad drugim clanovima foruma bit ces banovana.
-
Aristokrata
e kud se javih sve sam zakuho...
ajde ba ljudi mjenjajmo temu...
ajde ba ljudi mjenjajmo temu...
-
Aristokrata
ma nemoj da se dzaba svadjamo i zbog cega?margareta wrote:Zasto Aristokrato ? Ti mozda nisi COVJEK ako si Srbin ? Da li to znaci da Srpstvo iskljucuje ljudstvo ? Za mene NE !
ako sam autorici ove teme pokvario topic ja se evo javno izvinjavam!
nijemi to bila namjera jer sam mislio da se mogu i ovdje malo zezat...
-
missA
zezat?!Aristokrata wrote:ma nemoj da se dzaba svadjamo i zbog cega?margareta wrote:Zasto Aristokrato ? Ti mozda nisi COVJEK ako si Srbin ? Da li to znaci da Srpstvo iskljucuje ljudstvo ? Za mene NE !
ako sam autorici ove teme pokvario topic ja se evo javno izvinjavam!
nijemi to bila namjera jer sam mislio da se mogu i ovdje malo zezat...
temu?!
mene?!
Ti i MODERATOR st. germain, lijepa (ali na zalost nekim stvarima) opterecena druzba!
Prijavila sam ga administratoru!
Ipak je bolje od otvaranja teme!
- Kareem Abdul-Jabbar
Dobro vecer, dobri ljudi
samo da vas prekinem na trenutak i da vas pozdravim , pa vi nastavite
ako ste voljni za kafu ili nesto navratite kod Maye
(joj, Mayoooo, sto ti reklamiram kafanu!!!