Najbolji BiH advokat
-
Nokija
#52 Re: Najbolji BiH advokat
Meni je samo bitno, da se iz BiH ne moze da izruci. A ko je rekao, da sam ja uzeo, ja samo zelim da imam backup plan, ako ispadne da jesam
[/quote]
Ako se radi o krivicnom djelu internacionalnih razmjera, nadlezno je sudstvo drzave koja te tereti. Zavisno od drzave i tezine krivicnog djela, moze ti se desiti i izrucenje.
Ako se radi o krivicnom djelu internacionalnih razmjera, nadlezno je sudstvo drzave koja te tereti. Zavisno od drzave i tezine krivicnog djela, moze ti se desiti i izrucenje.
-
rhez
#53 Re: Najbolji BiH advokat
Da se dešava izručenje za lažno predstavljanje na forumu, pola nickova bi nestalo.
- Lakat Jebić
#54 Re: Najbolji BiH advokat
Ako se radi o krivicnom djelu internacionalnih razmjera, nadlezno je sudstvo drzave koja te tereti. Zavisno od drzave i tezine krivicnog djela, moze ti se desiti i izrucenje.[/quote]Nokija wrote:Meni je samo bitno, da se iz BiH ne moze da izruci. A ko je rekao, da sam ja uzeo, ja samo zelim da imam backup plan, ako ispadne da jesam
medjunarodnom krivicnom sudu se moze izruciti drzavljanin, drugoj zemlji ne moze. to je prva pretpostavka za izrucenje, da se ne radi o drzavljaninu bih. zkp, cl 415
- Troll_Happens
#55 Re: Najbolji BiH advokat
ako si ukrao iz radnje nekih par carapa i gaca bilo juce u vijestima onda te mjesecar za te sitne stvari moze izvaditi
e sad ako je nesto vec u pitanju onda fahro zna se
e sad ako je nesto vec u pitanju onda fahro zna se
- Ridjobrki
#56 Re: Najbolji BiH advokat
Koliko se ja u bh. pravosuđe razumijem, nije bitno imati dobrog advokata nego lošeg tužioca.

- spreca
#57 Re: Najbolji BiH advokat
izgleda da je PMG naso dobrog advokata..........tamo gdje je sad nem interneta

- spreca
#58 Re: Najbolji BiH advokat
kako se zvase onaj iz TZ naj naj....onaj sto samo lopove spasava
edit.....sjetio sam se Balijagic je valjda najaci u TZ
edit.....sjetio sam se Balijagic je valjda najaci u TZ
-
razonoda
#59 Re: Najbolji BiH advokat
Da ne bude zabune ne zovi Kakrina vec Fahru Radoncica. On ima naj advokata. Kazu pokro pola Bakira i JOS HODA I CEREKA SE.PMG wrote:Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.
Znaci, stupicu u kontakt sa tim Fahrom, pa da vidimo, šta će da bude.
Hvala na informacijama
- Danguba
#60 Re: Najbolji BiH advokat
Vidi pod @Ridjobrki,razonoda wrote:Da ne bude zabune ne zovi Kakrina vec Fahru Radoncica. On ima naj advokata. Kazu pokro pola Bakira i JOS HODA I CEREKA SE.PMG wrote:Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.
Znaci, stupicu u kontakt sa tim Fahrom, pa da vidimo, šta će da bude.
Hvala na informacijama