Najbolji BiH advokat

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#26 Re: Najbolji BiH advokat

Post by Entropio »

Pa Fahrija Karkin...
PMG

#27 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.

Znaci, stupicu u kontakt sa tim Fahrom, pa da vidimo, šta će da bude.

Hvala na informacijama
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#29 Re: Najbolji BiH advokat

Post by Entropio »

PMG wrote:Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.

Hvala na informacijama
Ako nisi ubio nekoga ili uradio nešto veliko, onda ti nije potreban Karkin... Omar Mehmedbašić (Mjesečar) će ti to završiti bez problema. Ne znam da li Karkin uopšte uzima neke sitne slučajeve (vjerovatno ih radi neko iz njegovog ureda, a ne on).
PMG

#30 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

Entropio wrote:
PMG wrote:Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.

Hvala na informacijama
Ako nisi ubio nekoga ili uradio nešto veliko, onda ti nije potreban Karkin... Omar Mehmedbašić (Mjesečar) će ti to završiti bez problema. Ne znam da li Karkin uopšte uzima neke sitne slučajeve (vjerovatno ih radi neko iz njegovog ureda, a ne on).
Jao, ljudi ljudi :D Nije mala stvar, al nije ni sitna - tako da se ne isplati rizikovati :D

Jel ima netko kontakt telefon ili email od gospodina Karkina?
Averus

#31 Re: Najbolji BiH advokat

Post by Averus »

Jarane, ako si nekog silov'o onda se ne trebaš brinut' za advokata, nego za hirurga kad te njen babo uFati :roll:
PMG

#32 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

NenjiA wrote:Jarane, ako si nekog silov'o onda se ne trebaš brinut' za advokata, nego za hirurga kad te njen babo uFati :roll:
Ko još siluje, kad svaka da i bez toga? :D
Averus

#33 Re: Najbolji BiH advokat

Post by Averus »

PMG wrote:
NenjiA wrote:Jarane, ako si nekog silov'o onda se ne trebaš brinut' za advokata, nego za hirurga kad te njen babo uFati :roll:
well played :kravata:

de ba kazi nam sta si uradio, da imamo o cemu mahalat' na kafama :D :lol:
PMG

#34 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

NenjiA wrote:
PMG wrote:
well played :kravata:

de ba kazi nam sta si uradio, da imamo o cemu mahalat' na kafama :D :lol:
Ništa, al drugi kažu da jesam.
BASS

#35 Re: Najbolji BiH advokat

Post by BASS »

Meni uvijek sega bilo ovo vjerovanje u magicnu moc razvikanih advokata. :-D
al haj
Averus

#36 Re: Najbolji BiH advokat

Post by Averus »

jbt... Betmene! jes' to ti!? :shock:
kvazivoz

#37 Re: Najbolji BiH advokat

Post by kvazivoz »

Advokat starog kova, nekadašnji sudija: Milorad Potparić.
PMG

#38 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

Još jedno pitanje, kako je sa BH drzavljanima, jel se oni izrucuju stranim drzavama.
muzicar_iz_parka

#39 Re: Najbolji BiH advokat

Post by muzicar_iz_parka »

PMG wrote:Još jedno pitanje, kako je sa BH drzavljanima, jel se oni izrucuju stranim drzavama.
Zavisi o čemu se radi.
PMG

#40 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

muzicar_iz_parka wrote:
PMG wrote:Još jedno pitanje, kako je sa BH drzavljanima, jel se oni izrucuju stranim drzavama.
Zavisi o čemu se radi.
Nije ubojstvo, oruzana pljacka, silovanje ...
muzicar_iz_parka

#41 Re: Najbolji BiH advokat

PMG wrote:
Onda si siguran.
LoveHurts

#42 Re: Najbolji BiH advokat

Post by LoveHurts »

Pa ajde okvirno nam reci o cemu se radi. Bas sam znatizeljan :) Ono odokativno, sta drugi kazu da si uradio? U kojoj drzavi te traze? Ako je USA u pitanju i zbog ulicnog fighta ce te deportovati vjeruj mi,moze im se ( u najboljem slucaju vise nikad neces moci krociti na tlo te drzave) Kao sto neko rece, reci nam pa da pokusamo malo bolje pomoci, jos satak do tekme...valja ubiti vrijeme :D
PMG

#43 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

LoveHurts wrote:Pa ajde okvirno nam reci o cemu se radi. Bas sam znatizeljan :) Ono odokativno, sta drugi kazu da si uradio? U kojoj drzavi te traze? Ako je USA u pitanju i zbog ulicnog fighta ce te deportovati vjeruj mi,moze im se ( u najboljem slucaju vise nikad neces moci krociti na tlo te drzave) Kao sto neko rece, reci nam pa da pokusamo malo bolje pomoci, jos satak do tekme...valja ubiti vrijeme :D
Rekoh, za takvu kaznu se moze dobiti max. 8 godina, tako da :-) A u pitanju je EU drzava.
velikibrnjo

#44 Re: Najbolji BiH advokat

Post by velikibrnjo »

muzicar_iz_parka wrote:
PMG wrote:
Onda si siguran.
jes' malo sutra :-)

cuj Fahro, cuj Omar
Fahro je toliko dobar da mu ni jedan od onih zadnjih slucajeva nije dobio ispod 20
a Omar, sta reci koju posluku porati :D

Cojku treba prvo advokat s dobrim vezama, da mu se slucaj ne bi vukao po sudu
a tek onda neko ko je dobar krivicar ( a najbolje naci nekog ko je prvo bio DOBAR sudija krivicar pa sve zna u tancine)
muzicar_iz_parka

#45 Re: Najbolji BiH advokat

Pomislio sam na utaju poreza, ali opet tu malo vjerovatno toliko visoku kaznu da dobiješ.
Jedino šta je moguće a nije navedeno može biti "otmica" sopstvenog djeteta od matere koja je recimo neka od tih EU državljana.
PMG

#46 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

muzicar_iz_parka wrote:Pomislio sam na utaju poreza, ali opet tu malo vjerovatno toliko visoku kaznu da dobiješ.
Jedino šta je moguće a nije navedeno može biti "otmica" sopstvenog djeteta od matere koja je recimo neka od tih EU državljana.
Mah veća svota novca je u pitanju, i sad neki tvrde, da je ta svota upala u moj dzep :-D . Nema tu nikakvi otmica i slicni gluposti.
muzicar_iz_parka

#47 Re: Najbolji BiH advokat

PMG wrote:
Mah veća svota novca je u pitanju, i sad neki tvrde, da je ta svota upala u moj dzep :-D . Nema tu nikakvi otmica i slicni gluposti.
Čestitam na uspjehu, kad oni nas ovda lihvare sa bankama, neka je neko i njih prevario.

Nema šta da brineš u tom slučaju, samo nemoj ići u tu državu, a provjerio bih i sporazume unutar EU po tom pitanju, da te nebi recimo uhapsili Slovenci i isporučili Francuzima npr.

Želim ti puno sreće na sudu.
PMG

#48 Re: Najbolji BiH advokat

Post by PMG »

muzicar_iz_parka wrote:
PMG wrote:
Čestitam na uspjehu, kad oni nas ovda lihvare sa bankama, neka je neko i njih prevario.

Nema šta da brineš u tom slučaju, samo nemoj ići u tu državu, a provjerio bih i sporazume unutar EU po tom pitanju, da te nebi recimo uhapsili Slovenci i isporučili Francuzima npr.

Želim ti puno sreće na sudu.
Meni je samo bitno, da se iz BiH ne moze da izruci. A ko je rekao, da sam ja uzeo, ja samo zelim da imam backup plan, ako ispadne da jesam :-D
Lakat Jebić

#49 Re: Najbolji BiH advokat

Post by Lakat Jebić »

bih svoje drzavljane ne moze isporuciti. jedino te moze nase pravosudje procesuirat
LoveHurts

#50 Re: Najbolji BiH advokat

Post by LoveHurts »

[/quote]

Meni je samo bitno, da se iz BiH ne moze da izruci. A ko je rekao, da sam ja uzeo, ja samo zelim da imam backup plan, ako ispadne da jesam :-D[/quote]

Jes ti onaj sto je nasao milion eura na parkingu u Berlinu? :P

Yah yah,backup plan ako se ne izvuces odnosno ako te provale. Sta te briga, neka si samo se nadam da nisi zakino kakvu sirotinju a za ostalo cu ti samo reci jedno UZIVAJ ;)
Post Reply