Najbolji BiH advokat
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#26 Re: Najbolji BiH advokat
Pa Fahrija Karkin...
-
PMG
#27 Re: Najbolji BiH advokat
Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.
Znaci, stupicu u kontakt sa tim Fahrom, pa da vidimo, šta će da bude.
Hvala na informacijama
Hvala na informacijama
-
visocicaguy
#28 Re: Najbolji BiH advokat
da ti nisi onaj antun http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=38&t=98786 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#29 Re: Najbolji BiH advokat
Ako nisi ubio nekoga ili uradio nešto veliko, onda ti nije potreban Karkin... Omar Mehmedbašić (Mjesečar) će ti to završiti bez problema. Ne znam da li Karkin uopšte uzima neke sitne slučajeve (vjerovatno ih radi neko iz njegovog ureda, a ne on).PMG wrote:Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.
Hvala na informacijama
-
PMG
#30 Re: Najbolji BiH advokat
Jao, ljudi ljudiEntropio wrote:Ako nisi ubio nekoga ili uradio nešto veliko, onda ti nije potreban Karkin... Omar Mehmedbašić (Mjesečar) će ti to završiti bez problema. Ne znam da li Karkin uopšte uzima neke sitne slučajeve (vjerovatno ih radi neko iz njegovog ureda, a ne on).PMG wrote:Ma ljudi ne komplicirajte. Nisam iz BiH i trebam dobrog advokata u BiH, zbog nekog slucaja i to je to.
Hvala na informacijama
Jel ima netko kontakt telefon ili email od gospodina Karkina?
- Averus
#31 Re: Najbolji BiH advokat
Jarane, ako si nekog silov'o onda se ne trebaš brinut' za advokata, nego za hirurga kad te njen babo uFati 
-
PMG
#32 Re: Najbolji BiH advokat
Ko još siluje, kad svaka da i bez toga?NenjiA wrote:Jarane, ako si nekog silov'o onda se ne trebaš brinut' za advokata, nego za hirurga kad te njen babo uFati
- Averus
#33 Re: Najbolji BiH advokat
well playedPMG wrote:Ko još siluje, kad svaka da i bez toga?NenjiA wrote:Jarane, ako si nekog silov'o onda se ne trebaš brinut' za advokata, nego za hirurga kad te njen babo uFati
de ba kazi nam sta si uradio, da imamo o cemu mahalat' na kafama
-
PMG
#34 Re: Najbolji BiH advokat
Ništa, al drugi kažu da jesam.NenjiA wrote:well playedPMG wrote:Ko još siluje, kad svaka da i bez toga?NenjiA wrote:Jarane, ako si nekog silov'o onda se ne trebaš brinut' za advokata, nego za hirurga kad te njen babo uFati
de ba kazi nam sta si uradio, da imamo o cemu mahalat' na kafama![]()
-
BASS
#35 Re: Najbolji BiH advokat
Meni uvijek sega bilo ovo vjerovanje u magicnu moc razvikanih advokata.
al haj
al haj
- Averus
#36 Re: Najbolji BiH advokat
jbt... Betmene! jes' to ti!? 
-
kvazivoz
#37 Re: Najbolji BiH advokat
Advokat starog kova, nekadašnji sudija: Milorad Potparić.
-
PMG
#38 Re: Najbolji BiH advokat
Još jedno pitanje, kako je sa BH drzavljanima, jel se oni izrucuju stranim drzavama.
-
muzicar_iz_parka
#39 Re: Najbolji BiH advokat
Zavisi o čemu se radi.PMG wrote:Još jedno pitanje, kako je sa BH drzavljanima, jel se oni izrucuju stranim drzavama.
-
PMG
#40 Re: Najbolji BiH advokat
Nije ubojstvo, oruzana pljacka, silovanje ...muzicar_iz_parka wrote:Zavisi o čemu se radi.PMG wrote:Još jedno pitanje, kako je sa BH drzavljanima, jel se oni izrucuju stranim drzavama.
-
muzicar_iz_parka
#41 Re: Najbolji BiH advokat
Onda si siguran.PMG wrote:
Nije ubojstvo, oruzana pljacka, silovanje ...
-
LoveHurts
#42 Re: Najbolji BiH advokat
Pa ajde okvirno nam reci o cemu se radi. Bas sam znatizeljan
Ono odokativno, sta drugi kazu da si uradio? U kojoj drzavi te traze? Ako je USA u pitanju i zbog ulicnog fighta ce te deportovati vjeruj mi,moze im se ( u najboljem slucaju vise nikad neces moci krociti na tlo te drzave) Kao sto neko rece, reci nam pa da pokusamo malo bolje pomoci, jos satak do tekme...valja ubiti vrijeme 
-
PMG
#43 Re: Najbolji BiH advokat
Rekoh, za takvu kaznu se moze dobiti max. 8 godina, tako daLoveHurts wrote:Pa ajde okvirno nam reci o cemu se radi. Bas sam znatizeljanOno odokativno, sta drugi kazu da si uradio? U kojoj drzavi te traze? Ako je USA u pitanju i zbog ulicnog fighta ce te deportovati vjeruj mi,moze im se ( u najboljem slucaju vise nikad neces moci krociti na tlo te drzave) Kao sto neko rece, reci nam pa da pokusamo malo bolje pomoci, jos satak do tekme...valja ubiti vrijeme
- velikibrnjo
#44 Re: Najbolji BiH advokat
jes' malo sutramuzicar_iz_parka wrote:Onda si siguran.PMG wrote:
Nije ubojstvo, oruzana pljacka, silovanje ...
cuj Fahro, cuj Omar
Fahro je toliko dobar da mu ni jedan od onih zadnjih slucajeva nije dobio ispod 20
a Omar, sta reci koju posluku porati
Cojku treba prvo advokat s dobrim vezama, da mu se slucaj ne bi vukao po sudu
a tek onda neko ko je dobar krivicar ( a najbolje naci nekog ko je prvo bio DOBAR sudija krivicar pa sve zna u tancine)
-
muzicar_iz_parka
#45 Re: Najbolji BiH advokat
Pomislio sam na utaju poreza, ali opet tu malo vjerovatno toliko visoku kaznu da dobiješ.
Jedino šta je moguće a nije navedeno može biti "otmica" sopstvenog djeteta od matere koja je recimo neka od tih EU državljana.
Jedino šta je moguće a nije navedeno može biti "otmica" sopstvenog djeteta od matere koja je recimo neka od tih EU državljana.
-
PMG
#46 Re: Najbolji BiH advokat
Mah veća svota novca je u pitanju, i sad neki tvrde, da je ta svota upala u moj dzepmuzicar_iz_parka wrote:Pomislio sam na utaju poreza, ali opet tu malo vjerovatno toliko visoku kaznu da dobiješ.
-
muzicar_iz_parka
#47 Re: Najbolji BiH advokat
Čestitam na uspjehu, kad oni nas ovda lihvare sa bankama, neka je neko i njih prevario.PMG wrote:
Mah veća svota novca je u pitanju, i sad neki tvrde, da je ta svota upala u moj dzep. Nema tu nikakvi otmica i slicni gluposti.
Nema šta da brineš u tom slučaju, samo nemoj ići u tu državu, a provjerio bih i sporazume unutar EU po tom pitanju, da te nebi recimo uhapsili Slovenci i isporučili Francuzima npr.
Želim ti puno sreće na sudu.
-
PMG
#48 Re: Najbolji BiH advokat
Meni je samo bitno, da se iz BiH ne moze da izruci. A ko je rekao, da sam ja uzeo, ja samo zelim da imam backup plan, ako ispadne da jesammuzicar_iz_parka wrote:Čestitam na uspjehu, kad oni nas ovda lihvare sa bankama, neka je neko i njih prevario.PMG wrote:
Mah veća svota novca je u pitanju, i sad neki tvrde, da je ta svota upala u moj dzep. Nema tu nikakvi otmica i slicni gluposti.
Nema šta da brineš u tom slučaju, samo nemoj ići u tu državu, a provjerio bih i sporazume unutar EU po tom pitanju, da te nebi recimo uhapsili Slovenci i isporučili Francuzima npr.
Želim ti puno sreće na sudu.
- Lakat Jebić
#49 Re: Najbolji BiH advokat
bih svoje drzavljane ne moze isporuciti. jedino te moze nase pravosudje procesuirat
-
LoveHurts
#50 Re: Najbolji BiH advokat
[/quote]
Meni je samo bitno, da se iz BiH ne moze da izruci. A ko je rekao, da sam ja uzeo, ja samo zelim da imam backup plan, ako ispadne da jesam
[/quote]
Jes ti onaj sto je nasao milion eura na parkingu u Berlinu?
Yah yah,backup plan ako se ne izvuces odnosno ako te provale. Sta te briga, neka si samo se nadam da nisi zakino kakvu sirotinju a za ostalo cu ti samo reci jedno UZIVAJ
Meni je samo bitno, da se iz BiH ne moze da izruci. A ko je rekao, da sam ja uzeo, ja samo zelim da imam backup plan, ako ispadne da jesam
Jes ti onaj sto je nasao milion eura na parkingu u Berlinu?
Yah yah,backup plan ako se ne izvuces odnosno ako te provale. Sta te briga, neka si samo se nadam da nisi zakino kakvu sirotinju a za ostalo cu ti samo reci jedno UZIVAJ