nekad su cure znale cijeniti golfa sa kukompape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oooo, ... tesko meni, ... tesko meni, ....![]()
Jah, sistema i sharmera, ... sve mi nesto zao ovih djevojaka i zena, kojima se na ovake nacine uvaljujete.
Mi (moja generacija) smo za vas izmislili sharm. Na kakvom je to nivou bilo, ...
Najbolje uvodne rečenice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
- anais_nin
ne samo da se "znalo"pape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jah, sistema i sharmera, ... sve mi nesto zao ovih djevojaka i zena, kojima se na ovake nacine uvaljujete.
Mi (moja generacija) smo za vas izmislili sharm. Na kakvom je to nivou bilo, ...
- Saian
pape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lako je tebi

ne moras ni pricat
- lady midnight
Salko sto je u vodu skako wrote:nekad su cure znale cijeniti golfa sa kukompape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi (moja generacija) smo za vas izmislili sharm. Na kakvom je to nivou bilo, ...![]()
![]()
salko, samo dok ih ne pokushash svezati za istu
nisam ja iz te generacijelady midnight wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:nekad su cure znale cijeniti golfa sa kukompape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi (moja generacija) smo za vas izmislili sharm. Na kakvom je to nivou bilo, ...![]()
![]()
salko, samo dok ih ne pokushash svezati za istu:D:D
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Saian wrote:pape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al Pa(pe)cino reci da se zezas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lako je tebihebi ga s ovakvim vizazhem
ne moras ni pricat![]()
![]()
Cuj, ... "uvodne recenice", ...
- lady midnight
ma bravo,pape wrote: Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
Cuj, ... "uvodne recenice", ...![]()
da mi se ukazhe sa onim rechenicama
- anais_nin
dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
pogled drzak za brzakanais_nin wrote:dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
-
patrius
Dovoljna jedna drska rijec i sve je deja vuanais_nin wrote:dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
anais_nin wrote:dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
Ona zna da sve pocinje sa, ... Jesenjinom, ...
- Saian
de pape mojne vishepape wrote:anais_nin wrote:dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
Pametna zena zna ocijeniti sta se iza te "drskosti" krije.
Ona zna da sve pocinje sa, ... Jesenjinom, ...... a zavrsi sa turbo folkom, ...
![]()
- pitt
uhhh kako pogled zna okrenuti....ko da si na koru od banane staoanais_nin wrote:dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
- anais_nin
e moj papepape wrote:anais_nin wrote:dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
Pametna zena zna ocijeniti sta se iza te "drskosti" krije.
Ona zna da sve pocinje sa, ... Jesenjinom, ...... a zavrsi sa turbo folkom, ...
![]()
- anais_nin
pitt wrote:uhhh kako pogled zna okrenuti....ko da si na koru od banane staoanais_nin wrote:dovoljan jedan DRZAK pogled i sve je recenopape wrote:Pa Sajo, nisi puno ni fulio. Sigurno je da se pogledom znalo uraditi vise i ucinkovitije, nego svi ovi prethodnici sa svojim "uvodnim recenicama".
:D
-
Salahuddin
Jedan prijatelj iz Engleske je to radio ovako:
Hi, my name is Tom. I am not that bad looking. Fancy a shagg?
Hi, my name is Tom. I am not that bad looking. Fancy a shagg?