Tako.
Neko spomenu hamburger. I meni je bio sasvim ok. Onaj, sto bi rekli tradicionalni, ali sa svjezim pecivom i ok prilozima.
Kad se ja glancer najedem i ne osjecam lose poslije toga...
Tako.
Mahir je nesto opasno grohn’o…
Ima, hoces unutra, hoces vani...
Kako nece grohnut kad se ponasao kao da blago donosi a ne pizzu koju platis a ne vrijedi toliko.esso_sa wrote: ↑10/05/2022 13:59Mahir je nesto opasno grohn’o…
Nisam jeo odavno i svratim prije par dana direkt u pekaru na Kovacima, pizza ni blizu one stare… Bas losa bila… A nije propustio val poskupljenja i da je digne na 8 maraka. Nije problem i da je 10, ali daj mi brate onu staru poznatu Mahirovacu…
esso_sa wrote: ↑10/05/2022 13:59Mahir je nesto opasno grohn’o…
Nisam jeo odavno i svratim prije par dana direkt u pekaru na Kovacima, pizza ni blizu one stare… Bas losa bila… A nije propustio val poskupljenja i da je digne na 8 maraka. Nije problem i da je 10, ali daj mi brate onu staru poznatu Mahirovacu…
Bassta se isto opasno pokvarila, otprilike kako je krenuo cirkus sa covid 19
Po meni je trenutno Barsa definitivni No 1 u gradu
Pa jbt bosiljak gdje god posadis rast ce. Plus sjeme prejeftino.hecim wrote: ↑06/06/2022 11:11 Nedavno sam pojeo pizzu u pizzeriji "Mozzarella" na Malti i oduševio se.
Jesam uzeo vjerovatno najskuplju na meniju (pizza sa bufala mocarelom), ali je vrijedilo.
Srednja pizza je 10 maraka i vrijedila je ako se poredi sa cijenom margarite u "Margheriti" koja je 11 KM ako se ne varam, a koja dođe sa običnom mocarelom.
Ova je bila, doduše sa rukolom umjesto bosiljka jer se vlasniku ne isplati kupovati bosiljak koji ne može puno stajati (pitao sam ga), ali je i ovako bila preukusna i za svaku preporuku. I paradajz sos, i tijesto, sve za 10, stvarno.
Nedavno sam jeo i u BarSi, onu njihovu margaritu koja je ok obzirom na cijenu od 8KM, ali ništa posebno sad.
Cuj neisplati seThorgerson wrote: ↑25/06/2022 00:23Pa jbt bosiljak gdje god posadis rast ce. Plus sjeme prejeftino.hecim wrote: ↑06/06/2022 11:11 Nedavno sam pojeo pizzu u pizzeriji "Mozzarella" na Malti i oduševio se.
Jesam uzeo vjerovatno najskuplju na meniju (pizza sa bufala mocarelom), ali je vrijedilo.
Srednja pizza je 10 maraka i vrijedila je ako se poredi sa cijenom margarite u "Margheriti" koja je 11 KM ako se ne varam, a koja dođe sa običnom mocarelom.
Ova je bila, doduše sa rukolom umjesto bosiljka jer se vlasniku ne isplati kupovati bosiljak koji ne može puno stajati (pitao sam ga), ali je i ovako bila preukusna i za svaku preporuku. I paradajz sos, i tijesto, sve za 10, stvarno.
Nedavno sam jeo i u BarSi, onu njihovu margaritu koja je ok obzirom na cijenu od 8KM, ali ništa posebno sad.
Znaci posadi 10 saksija i imas bosiljka koji moze stajati koliko hoces. I brzo raste.
Plus uvijek svjez.
Meni se generalno svidjela hrana u Moozzarelli, uzimam cesto mozzarella calzone sendvic i meni je bas po mom cejfu, 6KM.hecim wrote: ↑06/06/2022 11:11 Nedavno sam pojeo pizzu u pizzeriji "Mozzarella" na Malti i oduševio se.
Jesam uzeo vjerovatno najskuplju na meniju (pizza sa bufala mocarelom), ali je vrijedilo.
Srednja pizza je 10 maraka i vrijedila je ako se poredi sa cijenom margarite u "Margheriti" koja je 11 KM ako se ne varam, a koja dođe sa običnom mocarelom.
Ova je bila, doduše sa rukolom umjesto bosiljka jer se vlasniku ne isplati kupovati bosiljak koji ne može puno stajati (pitao sam ga), ali je i ovako bila preukusna i za svaku preporuku. I paradajz sos, i tijesto, sve za 10, stvarno.
Nedavno sam jeo i u BarSi, onu njihovu margaritu koja je ok obzirom na cijenu od 8KM, ali ništa posebno sad.
Najodvratnija pizza koju sam pojeo je u Slatko i slano na Dobrinji...inace Boze mi oprosti, sva im je hrana fuj...pite gluho bilo, samo tijesto, nadjeva nigdje, pecivo lose, a pizza samo brasno, nepeceno, ja bi otjero pizza majstora u tri lijepe...kafa za ponijeti, pregorena, ujeda za dusu, koliko je losa...par puta sam se zajebo i nikad vise...onaj na socijalnom je bio malo pristojniji, ali zadnji put narucio tamo rizoto sa piletinom, to je nesto suho, riza nekuhana, nikakvog ukusa, morao ga moliti za malo besamela ili sosa od gljiva, da samo mogu provariti to...a ja definitivno nisam nesto probirljiv...znaci slatko i slano, trenutno po meni najgori restoran ili sta je vec, u cijelom gradu...!
i ja uzimam taj calcone sa mozarellom ali mi je u posljednje vrijeme nekako baš suh, pa ja moram staviti svoje majoneze.. nekad znaju biti malo stariji sastojci, ali je tijesto stvarno dobro i ukusno...Sid the sloth wrote: ↑26/06/2022 22:26Meni se generalno svidjela hrana u Moozzarelli, uzimam cesto mozzarella calzone sendvic i meni je bas po mom cejfu, 6KM.hecim wrote: ↑06/06/2022 11:11 Nedavno sam pojeo pizzu u pizzeriji "Mozzarella" na Malti i oduševio se.
Jesam uzeo vjerovatno najskuplju na meniju (pizza sa bufala mocarelom), ali je vrijedilo.
Srednja pizza je 10 maraka i vrijedila je ako se poredi sa cijenom margarite u "Margheriti" koja je 11 KM ako se ne varam, a koja dođe sa običnom mocarelom.
Ova je bila, doduše sa rukolom umjesto bosiljka jer se vlasniku ne isplati kupovati bosiljak koji ne može puno stajati (pitao sam ga), ali je i ovako bila preukusna i za svaku preporuku. I paradajz sos, i tijesto, sve za 10, stvarno.
Nedavno sam jeo i u BarSi, onu njihovu margaritu koja je ok obzirom na cijenu od 8KM, ali ništa posebno sad.
Vlasnik je, koliko sam skontao, radio u nekoj od poznatih sarajevskih pizzeria (ne znam kojoj) i onda odlucio otvoriti svoju?
Propast ce ono jer nema šanse da izdrži tempo dečko sto drzi. Pizza mu je vrhunska i nije skup, presaltao sam se iz Sosse na Mozzarellu.Plavo-bijeli wrote: ↑26/06/2022 22:47i ja uzimam taj calcone sa mozarellom ali mi je u posljednje vrijeme nekako baš suh, pa ja moram staviti svoje majoneze.. nekad znaju biti malo stariji sastojci, ali je tijesto stvarno dobro i ukusno...Sid the sloth wrote: ↑26/06/2022 22:26
Meni se generalno svidjela hrana u Moozzarelli, uzimam cesto mozzarella calzone sendvic i meni je bas po mom cejfu, 6KM.
Vlasnik je, koliko sam skontao, radio u nekoj od poznatih sarajevskih pizzeria (ne znam kojoj) i onda odlucio otvoriti svoju?
I kad je sve kako treba onda za 6km
radio u Montani.
Sumnjam da mu je plan da tako radi stalno, vjerovatno malo dok ne nadje pouzdane radnike. Ima vec neka radnica koja cesto pravi sendvice umjesto njega tako da vjerujem da ce se vremenom uhodati. Jedini problem koji ja vidim je sto je unutra namjesteno samo da funkcionise, poprilicno je nesredjeno iako ja ne jedem unutra nikad nego uzmem za ponijeti.gidra wrote: ↑27/06/2022 00:36Propast ce ono jer nema šanse da izdrži tempo dečko sto drzi. Pizza mu je vrhunska i nije skup, presaltao sam se iz Sosse na Mozzarellu.Plavo-bijeli wrote: ↑26/06/2022 22:47
i ja uzimam taj calcone sa mozarellom ali mi je u posljednje vrijeme nekako baš suh, pa ja moram staviti svoje majoneze.. nekad znaju biti malo stariji sastojci, ali je tijesto stvarno dobro i ukusno...
I kad je sve kako treba onda za 6km
radio u Montani.
Decko koji je otvorio radi od 8 ujutro pa do navecer do 22-23h kada zatvara, on je pizza majstor, doslovno bez dnevnog odmora, nedjeljom ne rade. Valjda i pocetak pa fiskalnog racuna ni na mapi kada porucujes u radnji.