Najbolja drugarica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sWeeT_Companion
#152 Re: Najbolja drugarica
Vjerujem da si iskusniji, pa može biti da je to zaista ogroman procenat.limeni wrote:
Sto se tice ovog musko-zensko prijateljstva ne znam malo sam skeptican jer vazda postoji interes a zenske zaista cesto zarad momka ostave sve svoje drugarice, cesce nego sto mi muskarci to radimo sa svojim jaranima.
Vjerujem da te starka zeli u krevet i onda ces dosaditi i cao, ali nemas sta izgubiti uzivaj sa njom ali dugorocno ne vidim da imate sanse jer i ti zelis djecu porodicu a i ona iako se cini da je sjajna osoba ne znam nesto joj fali ako do sada nije bila udata ali sta ima veze svi su danas na neki nacin udareni, malo.
Sve najbolje!
Ma do prije par dana sam bio ubjeđen da njoj nije stalo do bilo kakve emotivne veze ili sexa sa mnom. Ali avgustovski prevrat se desio.
Već dva dana se nismo čuli i ono kao kuliramo se. Mislili smo ići krajem avgusta u Meksiko, međutim i to je pod velikim upitnikom.
Vidjećemo šta će biti, nadam se da će joj avgustovske ideje izaći iz glave.
- supercali
#153 Re: Najbolja drugarica
Ako je meksiko pod znakom pitanja idite u tucepe
- Dr Kova
#154 Re: Najbolja drugarica
supercali wrote:Ako je meksiko pod znakom pitanja idite u tucepe
- KUZNETSOV
#155 Re: Najbolja drugarica
evo quote sa teme o sisama koji opisuje situaciju

radostan dan wrote:ovaj je sigurno skupljao salvete kad je bio mali...
- KUZNETSOV
#156 Re: Najbolja drugarica
majstore ako zelis da zadrzis prijateljstvo koje si razradio kod stare buržujke onda nipošto nemoj da liježeš u njene halje, buržujka ko buržujka dosadit ces joj brzo.... ti ne zelis u halje sa njom, sto je dobro u ovom slucaju drzi se toga i mentalno je zadovoljavaj, receptima, pitama, ideološkim opredjeljenjima bla bla....
- AntiKrist
#157 Re: Najbolja drugarica
Davnoo,kad sam momkovo imao sam jednu drugaricu koja je oko 5-ce,i ona mi je toliko kombinacija napravila da joj je moj sexualni zivot i danas zahvalan 
- spreca
#158 Re: Najbolja drugarica
Ako je ne nategnes .......onda si za mene do kraja zivota pedersWeeT_Companion wrote:Vjerujem da si iskusniji, pa može biti da je to zaista ogroman procenat.limeni wrote:
Sto se tice ovog musko-zensko prijateljstva ne znam malo sam skeptican jer vazda postoji interes a zenske zaista cesto zarad momka ostave sve svoje drugarice, cesce nego sto mi muskarci to radimo sa svojim jaranima.
Vjerujem da te starka zeli u krevet i onda ces dosaditi i cao, ali nemas sta izgubiti uzivaj sa njom ali dugorocno ne vidim da imate sanse jer i ti zelis djecu porodicu a i ona iako se cini da je sjajna osoba ne znam nesto joj fali ako do sada nije bila udata ali sta ima veze svi su danas na neki nacin udareni, malo.
Sve najbolje!
Ma do prije par dana sam bio ubjeđen da njoj nije stalo do bilo kakve emotivne veze ili sexa sa mnom. Ali avgustovski prevrat se desio.
Već dva dana se nismo čuli i ono kao kuliramo se. Mislili smo ići krajem avgusta u Meksiko, međutim i to je pod velikim upitnikom.
Vidjećemo šta će biti, nadam se da će joj avgustovske ideje izaći iz glave.
- Dr Kova
#159 Re: Najbolja drugarica
- edo_79
#160 Re: Najbolja drugarica
spreču za preCjednika ....

- spreca
#161 Re: Najbolja drugarica
Ma mlad je on ocito....mozda jos nije ni orutavio....zato se tako ponasa 
-
pakica_
#162 Re: Najbolja drugarica
ja.jos.uvijek.ne.skontah.poentu.ove.teme.... 
- spreca
#163 Re: Najbolja drugarica
pakica_ wrote:ja.jos.uvijek.ne.skontah.poentu.ove.teme....
-
pakica_
#164 Re: Najbolja drugarica
a.vidim.da.nije.ni.to..pa.se.nasekirahspreca wrote:pakica_ wrote:ja.jos.uvijek.ne.skontah.poentu.ove.teme....je u pitanju
![]()
- spreca
#165 Re: Najbolja drugarica
kako se ti boris sa prijateljima kad navalepakica_ wrote: a.vidim.da.nije.ni.to..pa.se.nasekirah![]()
-
pakica_
#166 Re: Najbolja drugarica
ja.imam.samo.guzne.haverespreca wrote:kako se ti boris sa prijateljima kad navalepakica_ wrote: a.vidim.da.nije.ni.to..pa.se.nasekirah![]()
- sWeeT_Companion
#167 Re: Najbolja drugarica
Ne. Nije sve u natezanju i bez cenzure karanju.spreca wrote:Ako je ne nategnes .......onda si za mene do kraja zivota pedersWeeT_Companion wrote:Vjerujem da si iskusniji, pa može biti da je to zaista ogroman procenat.limeni wrote:
Sve najbolje!
Vidjećemo šta će biti, nadam se da će joj avgustovske ideje izaći iz glave............joj ovih danasnjih jebaca.....moras ih moliti..........ja sam na koljenima kleco da mi da samo da glavic stavim
![]()
......a kad stavim glavic ode to ba do daske....nema on ramena
![]()
![]()
![]()
Realno. Niti sam ja neki macho, istina imam te neke fizičko-intelektualne prednosti u odnosu na prosječnog Balkanca, ali opet nisam narcis i naročito neko ko ide na prvu loptu ili kome je bitno samo da ima dvije noge.
Inače da, odnos sa drugaricom nije kao ranije, nakon onog njenog pokušaja iiznenađenja. Ali valjda tako mora. Nadam se da će joj što prije doći u glavu da ja s njom želim samo biti prijatelj.
- spreca
#168 Re: Najbolja drugarica
pakica_ wrote: ja.imam.samo.guzne.havere![]()
![]()
![]()
![]()
- spreca
#169 Re: Najbolja drugarica
vidis da ti je dala do znanja da joj nije potrebna prijateljica..........ona je samo zena koja bi se krehnula jer ti vjeruje da posle neces po selu telaliti kako si je mazno ili da joj je mindza ko opanaksWeeT_Companion wrote:
Ne. Nije sve u natezanju i bez cenzure karanju.
Realno. Niti sam ja neki macho, istina imam te neke fizičko-intelektualne prednosti u odnosu na prosječnog Balkanca, ali opet nisam narcis i naročito neko ko ide na prvu loptu ili kome je bitno samo da ima dvije noge.
Inače da, odnos sa drugaricom nije kao ranije, nakon onog njenog pokušaja iiznenađenja. Ali valjda tako mora. Nadam se da će joj što prije doći u glavu da ja s njom želim samo biti prijatelj.
- spreca
#171 Re: Najbolja drugarica
ma jok.....sve neki Vrece Boze

- KUZNETSOV
#172 Re: Najbolja drugarica
hahahahahaspreca wrote:vidis da ti je dala do znanja da joj nije potrebna prijateljica..........ona je samo zena koja bi se krehnula jer ti vjeruje da posle neces po selu telaliti kako si je mazno ili da joj je mindza ko opanaksWeeT_Companion wrote:
Ne. Nije sve u natezanju i bez cenzure karanju.
Inače da, odnos sa drugaricom nije kao ranije, nakon onog njenog pokušaja iiznenađenja. Ali valjda tako mora. Nadam se da će joj što prije doći u glavu da ja s njom želim samo biti prijatelj.![]()
![]()
......e ko sve nosa pantAle
![]()
![]()
@sWeeT_Companion
ja ne znam sta ti hoces majstore?
- sWeeT_Companion
#173 Re: Najbolja drugarica
Pa čuj šta hoću. Jasno je. Stanje u vrijeme otvaranja teme. Dakle drugarski i prijateljski korektno, obostrana podrška i poštovanje. Međutim, desila se dimna bomba u vidu promjene njenog ponašanja, a ja želim stanje od prije. I to je to suštinski. Vidjećemo da li je to moguće. Prema nekim forumašima gubim vrijeme i trebao bih se potrudti za preduzetništvo u predjelu kratera. A meni nije do toga. Jer je ne gledam tim očima.
-
Pirija
#174 Re: Najbolja drugarica
bas mi te zao, a jesi razmisljao o samoubistvu ? 
- sWeeT_Companion
#175 Re: Najbolja drugarica
Nemojte ciničariti. Ne. To je za kukavice.