na stolu u conference room-u nakon posla
U kaficu na seciji nakon fajronta, al opet bilo je publike vani, skuzili da neko bouncing up and down
U liftu ( malo bilo tijesno, ali brate dosla zuta minuta)
Pozz
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bezobrazluk!!!anais_nin wrote:malo masteBeatrice_22 wrote:laradnaat wrote:daska za peglanje
![]()
![]()
![]()
![]()
yeah, well - ako ti tako kazes... bolje reci ako daska izdrzi zenu i covjeka od 1, 92m![]()
ja kad zamisljam tu scenu nema nikakvog lezanja
ja te podrzavam i pohvaljujem za dotok orginalnih ideja a ti takolaradnaat wrote:bezobrazluk!!!anais_nin wrote:malo masteBeatrice_22 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
yeah, well - ako ti tako kazes... bolje reci ako daska izdrzi zenu i covjeka od 1, 92m![]()
nema me par sati i već takve priče o meni kolaju!!! samo što nije rekla da izmišljam. na svu sreću veoma kratko sam se zadžao na poslu tako da sad uspijevam da kontriram
auto de fe wrote:Zvuci uvrnuto ali moje nezaboravno iskustvo....je bilo u tenku koji je stojao kao eksponat u kasarnoj.Dosla mi draga u posjetu,i kontam se bilo gdje ali no way sve je otvoreno i vidljivo.Bacim pogled na desnu stranu ugledam tenk i padne mi ideja.Igrom slucaja poznavao sam strazara koji je patrolirao,zamolim ga i covjek nas pusti.Majko moja ja skucenog prostora,nafta sex i metal......
Strastveno,mracno i hladno ali nezaboravno.
Pa eto, red bi bio da se ponovi.pentesileja wrote: jeza u ledja!?
ne mogu vjerovat
ono mi se nikad nije ponovilo...
ja mislio sad ces reci na zvijezdi...Starfucker wrote:zemaljski muzej...odsjek antika
hahaha i ja htjedoh reci kad sam procitala...anais_nin wrote:Beatrice_22 wrote:laradnaat wrote:daska za peglanje[/q
malo maste![]()
Irm@ wrote:klupica u parkicu (znala sam da se desava i drugima ali vidim i vrrrlo cesto)![]()
i u wc-u jednog onak elitnog kafica u Sarajevu...(napravio se red ispred wc-a) [/b]ali et...
to su nekako i najcesca bizarna mjestasca...a ima nesto u tom osjecaju da vas neko moze "uhvatiti na djelu"...![]()