Nafurantice u Sarajevu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Cholina_Lokica

#226 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Cholina_Lokica »

pricekaj 12-1 veceras, sad te necu cuti previse je buke :D i ako moze da to bude ona, ziiiivooot je neeekad siiiiv, neeekad zuuuuut :D
Dijasporac

#227 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

Vincent Raine wrote:
Dijasporac wrote:haj dobro, ja ovo neshvatam ni blizu ozbiljno kao neki... jer nisam razmazen HEHEHEHE
Vidi se da nisi razmazen :-D . Nisi ni odgojen. A kako vidim, nisi ni pismen. Nema veze, zato si bar frustiran. :mrgreen:

Haj zivio!

ah kako bi to trebao biti odgojen?? kako si ti odgojen, daj nam primjer..
Loulou

#228 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Loulou »

HAVANA wrote:
:lol: :lol: :lol:

Kome? @dijasporcu? :D
:wink:
*mima*

#229 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by *mima* »

Dile wrote:mah u sustini sam skontala da ti je sasvim svejedno ovdje da li si nafurana kucka ili nisi.... mozes biti najnormalnija cura na svijetu, ako ti pridje isfrustrirani lik (da ne imenujemo koji su ovdje to :D ), i odbijes ga, kad se vrati za svoj sto, haverima ce reci kako si nafurana kucka ili sponzorusa ili babino dijete, nece se nikad zapitati da li ti slucajno imas dugu vezu, odbila si lika jer nema 3 zuba u glavi, pljuje kad prica, smrdi na znoj ili ti je jednostavno bio ruzan, eventualno mi je poslije druge recenice rekao macak daj broj da se vidimo, ja i ti, ovo ono... :D znaci, doticni se nikad nece zapitati da li je do njega, uvijek je do mene. tako da ja ni kriva ni duzna dobijem etiketu svakakve nekakve, jer on to tako interpretira...
nije stvarno da branim nekoga, ruku na srce ima svakakvih kucki i sa jedne i druge strane, nego su ljudi jednostavno takvi da ce za svoj "ljubavni" neuspjeh okriviti drugu osobu a ne sebe

:thumbup:
Dijasporac

#230 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

a ove gore nafurantice, pa ko vas nebi zajebavo jbg, kad se palite na stvari poput: brazilke su daleko bolje od bosanki... :) to samo radi kad si ljuta na nesto slicno u pravom zivotu :), jbg nisu sve zene ruzne i ljubomorne. a ovi vamo vasi lizaci stopala koji svama se dopisuju po 10 godina, samo pisu sto im vi naredite.. ma prooovidno, vrlo providno :P, nedaj boze da znaju kako izgledate, nebi vas nikad podrzavali HAHAHA
Last edited by Dijasporac on 19/03/2009 13:01, edited 2 times in total.
HAVANA

#231 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by HAVANA »

Loulou wrote:
HAVANA wrote:
:lol: :lol: :lol:

Kome? @dijasporcu? :D
:wink:

:lol: Jok,Mimi ;-)
PalaSa Marsa

#232 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by PalaSa Marsa »

Jel' nam ovo dos'o Dijasporac :-) :mrgreen:
Vincent Raine

#233 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Vincent Raine »

besana wrote:
A čistokrvna je .... ? :)
...ona ciji roditelji nisu stigli iz Rogatice 60-ih, niti iz Foce 90-ih, niti iz Priboja 2000-ih...
Dijasporac

#234 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

Vincent Raine wrote:
besana wrote:
...ona ciji roditelji nisu stigli iz Rogatice 60-ih, niti iz Foce 90-ih, niti iz Priboja 2000-ih...
ahaa, znaci to je tvoj problem, mislis da su sarajlije/sarajke genetski superiornija rasa? znaci zato nije moguce da sam ja odgojen bolje od tebe, nemoze tebi biti dovoljno da nepusim, nepijem, imam odlican posao nikako dovoljno uporedjujuci stobom ko pusi pije i nema posla...
Last edited by Dijasporac on 19/03/2009 13:22, edited 1 time in total.
Loulou

#235 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Loulou »

Dijasporac wrote:a ove gore nafurantice, pa ko vas nebi zajebavo jbg, kad se palite na stvari poput: brazilke su daleko bolje od bosanki... :) to samo radi kad si ljuta na nesto slicno u pravom zivotu :), jbg nisu sve zene ruzne i ljubomorne. a ovi vamo vasi lizaci stopala koji svama se dopisuju po 10 godina, samo pisu sto im vi naredite.. ma prooovidno, vrlo providno :P, nedaj boze da znaju kako izgledate, nebi vas nikad podrzavali HAHAHA
Ne daj se @dijasporac :D
Mnogi veliki umovi su za života bili neshvaćeni u sredinama u kojima su obitavali/djelovali.
:D
Cholina_Lokica

#236 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Cholina_Lokica »

Dijasporac wrote:
Vincent Raine wrote:
besana wrote:
ahaa, znaci to je tvoj problem, mislis da su sarajlije/sarajke genetski superiornija rasa? znaci zato nije moguce da sam ja odgojen bolje od tebe, nemoze tebi biti dovoljno da nepusim, nepijem, imam odlican posao nikako dovoljno uporedjujuci stobom ko pusi pije i nema posla...
pa i jesmo to nije nikad bilo upitno buahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#237 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by *mima* »

Ja sam cistokrvna Sarajka i nafurana sam.
madner

#238 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by madner »

besana wrote:
Vincent Raine wrote:
besana wrote:

Eto moj je stari došao iz Foče 69-e god. Mama je bila ovdje. Ja sam u Foči bila jednom, kada mi je bilo 5 godina. Rođena sam u Sarajevu. Foču uopšte ne poznajem, Sarajevo ko svoj dlan. Nagradno pitanje je: šta sam ja? Ili, odakle sam ja? :-)
Pa Focanka.
Auuu one su pravo zeznute :D
madner

#239 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by madner »

Gradovi koji drze do toga zahjevaju da 3 generacije prebivaju u gradu da bi dali titulu gradjana istog. :D

Jel iz Foce ili od Foce?
burek_in_space

#240 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by burek_in_space »

Dijasporac wrote:
Jarane,ne meresh ti valjat' chim nit duvanish nit cugash! :mrgreen:
madner

#241 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by madner »

burek_in_space wrote:
Dijasporac wrote:
Jarane,ne meresh ti valjat' chim nit duvanish nit cugash! :mrgreen:
:lol:

Zato ima pravo dobru pricuuuuu.

IMAM DOBAR POSAO! IMAM PRAVO DOBAR POSAO, ALO MALA :D
Dijasporac

#242 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

Rezultati su vezani direktno za odgoj, i jedini dokaz odgoja... a ti madner to samo umanjujes jer nemas nista sem virtualnu nadu :)
burek_in_space

#243 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by burek_in_space »

Druzhe,nemoj odmah odgovarati,odoh po pivu! :run:

Aj sad more! :mrgreen:
Vincent Raine

#244 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Vincent Raine »

Dijasporac wrote:
Vincent Raine wrote:
besana wrote:
Ti si taj koji ima problem a ne ja. To je bar ocigledno.

Ne znam gdje radis i ko te placa, ali jedno znam. Ja ti ne bi dao ni dvije koze da mi cuvas!!! A tu seljacku pricu o tome kako ne pijes, ne pusis i kako imas odlican posao ostavi za male oglase...
Dijasporac

#245 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

burek_in_space wrote:Druzhe,nemoj odmah odgovarati,odoh po pivu! :run:

Aj sad more! :mrgreen:
idi ti po pivu, a ja cu raditi.. a usput cu odgovarati po malo uz nadu da neki od vas ne misle da su sarajlije genetski superiorna rasa :D
Dijasporac

#246 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

Vincent Raine wrote: Ti si taj koji ima problem a ne ja. To je bar ocigledno.

Ne znam gdje radis i ko te placa, ali jedno znam. Ja ti ne bi dao ni dvije koze da mi cuvas!!! A tu seljacku pricu o tome kako ne pijes, ne pusis i kako imas odlican posao ostavi za male oglase...

oooo genetski sarajlija, nemoj se ljutiti, polako... meni se cini da te mama zove da joj kupis piveeee :D, a odma ti palo napamet da je idealan posao vezan za prodaju koze ili valjda svercovanje kozni jakni hahahaha jesi unazadjen jbg
Last edited by Dijasporac on 19/03/2009 14:16, edited 1 time in total.
burek_in_space

#247 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by burek_in_space »

Dijasporac wrote:
idi ti po pivu, a ja cu raditi.. a usput cu odgovarati po malo uz nadu da neki od vas ne misle da su sarajlije genetski superiorna rasa :D
Znash sh'a jarrrane,ocam' odgovorio bih ti,ali ne pricham sa nizhom rasom od sebe! :mrgreen:
burek_in_space

#248 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by burek_in_space »

besana wrote:Alo bre, tema je: nafurantice u Sarajevu, hajmo momci razlaz :D
Izbaci to bre,vidi se da si iz Foche! :P :mrgreen: :run:
Dijasporac

#249 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by Dijasporac »

burek_in_space wrote:
besana wrote:Alo bre, tema je: nafurantice u Sarajevu, hajmo momci razlaz :D
Izbaci to bre,vidi se da si iz Foche! :P :mrgreen: :run:
nemam jos dokaza da su focaci gori od sarajlija, ili obratno, znam da u tvojoj zezi ima iskrenog razmisljanja, ali... probaj opet :D
madner

#250 Re: Nafurantice u Sarajevu

Post by madner »

Dijasporac wrote:Rezultati su vezani direktno za odgoj, i jedini dokaz odgoja... a ti madner to samo umanjujes jer nemas nista sem virtualnu nadu :)
Kako onda da places? :D Ispade da nemas rezultata :D

Meni bi bilo ofirno zaozbiljno se kurcit poslom, a ako ne znas sta drugi radi mozes ispast glup.
Locked