NADREALITY SHOW

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
vela-ze

Post by vela-ze »

Kad ce se treca epizoda pojaviti na netu? ne mogu cekat nedjelju :D
kaokakao

Post by kaokakao »

katastrofa! nista ne moze biti bolje od starih Nadrealista, ovo sve ostalo su samo losi pokusaji kopiranja. :-?
paparazzi

Post by paparazzi »

materazzi je prejak, ovo ostalo truba :D svaki humor drugaciji od vize za b. i slicno treba podrzati! go cazin! 8-)
Sarafcina

#154 Re: we

Post by Sarafcina »

Fiore wrote:
sofist wrote:Stari Nadrealisti su donijeli bruku novih fazona, imali su i viziju a ovi sad su samo osrednji komentatori svakodnevnice. I uvijek isti fazon sa voditeljem-primitivcem koji cacka nos ili je nakaradno obucen ili ima govornu manu ..... Isfurano odavno vec. :roll: Bolji su oni klinci sto na FTV vode emisiju po imenu LION, ZION, PION (ili tako nesto). :D
ZYON dobra ekipa de to malo ljevlje ljevlje :lol: :lol:

meni je svaki dnevnik... nadrealizam .. i to cisti :)

ludji su mi samo oni greatest shits u feralu

a zyon ... simpaticni su skroz ... onu malu sam za osmi mart vidio u Bock-u ... ono skroz je i ona simpa
mislim da je bolje bilo ulagati u njih... ali eto ...
DaysleepeR

#155 Re: we

Post by DaysleepeR »

Sarafcina wrote: zyon ... simpaticni su skroz ... onu malu sam za osmi mart vidio u Bock-u ... ono skroz je i ona simpa
mislim da je bolje bilo ulagati u njih... ali eto ...
Zyon pocinje onako kako su pocinjali originalni nadrealisti, kao segment u sklopu nekog programa.

Ako budu dosljedni tome, ko zna, mozda jednog dana budu prava stvar.
paparazzi

Post by paparazzi »

jel se to javljas za dobrovoljno ulaganje u malu? :D
bih_finest

Post by bih_finest »

Ja samo ne kontam kako neko može olako onako da baci pola sata prostora na televiziji, kao što to rade oni hadalji u Zyon-u. Da li njima režiser, urednik ili ko već, kaže izađite tamo pred kameru, pravite budalu od sebe. I ono sad treba da bude neka omladinska emisija, e pišam se ja na to, a siguran sam da ima troduplo talentovanijih ljudi koji nemaju priliku... :roll:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

paparazzi wrote:jel se to javljas za dobrovoljno ulaganje u malu? :D

ne bih ja bas toliko daleko isao :) ... jes mala slatkica... ali... kod nas zahtjevnih ide kafa...pa ... kafa intervju zivotni stavovi i slicno ;) i to je sasvim dovoljno :) ;)

jel to radis za zutu stampu pa da me "slikivas" ? :P

Ja samo ne kontam kako neko mo¾e olako onako da baci pola sata prostora na televiziji, kao ¹to to rade oni hadalji u Zyon-u. Da li njima re¾iser, urednik ili ko veæ, ka¾e izaðite tamo pred kameru, pravite budalu od sebe. I ono sad treba da bude neka omladinska emisija, e pi¹am se ja na to, a siguran sam da ima troduplo talentovanijih ljudi koji nemaju priliku...

jarane, pokusaj ti napraviti istu kolicinu bilo kakve zajebancije... ono da ide svake hefte, a kad malo skontas ... nadrealisti su ... imali godine da smisle folove i pored toga... sve je to .. blijedo i izaprano. Jednostavno, danas treba praviti novi koncept...kao sto vec gore rekoh.. meni je veci nadrealizam nas dnevnik (ne zbog samih ljudi, nego stvarnosti o kojoj se prica)
Zyon je OK i u njemu ima materijala... samo im fali neki Boro Kontic i neka malo sira ekipa (ne znam kako bi bilo, ali mislim da bi tamo Dino Catovic puno bolje odradjivao...)
Jonx

Post by Jonx »

Jebi ti to, da se i meni hoce ukazati milja...... U zadnje vrijeme samo neki gospari :lol: :lol:
jasko_ba

Post by jasko_ba »

ajde ljudi tek su 2 epizode prosle, ne morate odmah pljuvati maksimalno
humor je zasad veoma dobar i rado gledam
pa i stari nadrealisti, imaju skeceva gdje je humor nekako na silu skroz, primjer: kod arhitekte: siber mislim glumi
podrsku moramo dati, tako cemo najbolje pomoci bar mi gledaoci
vela-ze

Post by vela-ze »

NADREALITY SHOW
(Uto, 17.04.2007, 20:40) RTL televizija

Valjda ce neko snimati pa staviti na net, ne mogu cekati nedjelju
LeKo

Post by LeKo »

Ukratko ODRON !
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Ma mi kakvi smo, i da se OPET skupi cijela ekipa ex-nadrealista, mi bi rekli "BOLJI SU BILI BIVSI NADREALISTI" :-)

Nije TOLIKO loshe koliko neki govore. Meni iskreno nece biti mrsko pogledati i slijedecu epizodu 8-)
vela-ze

Post by vela-ze »

Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

sulesavic wrote:Nema frke, gledat ću ja Zenita i ostale, ali neće to biti uz onu euforiju koja je pratila TLN iz prošlog vijeka.

Opaska: Đuro sad radi Malu kliniku, ali je u jednoj od epizoda Enis objašnjavao ljudima šta je to hrkljuš.
Pa nisu ni nadrealisti postali sto su postali preko noci. Oni su poceli jos 84-te raditi kao eksperimentalna Primus emisija na radiju. Valjalo je 7 godina raditi da bi dosegli vrhunac i euforiju.
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

bih_finest wrote:Ja samo ne kontam kako neko može olako onako da baci pola sata prostora na televiziji, kao što to rade oni hadalji u Zyon-u. Da li njima režiser, urednik ili ko već, kaže izađite tamo pred kameru, pravite budalu od sebe. I ono sad treba da bude neka omladinska emisija, e pišam se ja na to, a siguran sam da ima troduplo talentovanijih ljudi koji nemaju priliku... :roll:
A furaju onog poluobrijanočupavog drogerasa pravo i na drugim medijima (radio), valjda je plaho talentiran, što se ostalom da vidjeti i u spomenutoj emisiji :roll:
adisio

Post by adisio »

Moram reci kad sam tek cuo za ovo da sam mislio da ce bit' totalno bezveze, pogotovu hrpa ovih novih glumaca mislio sam da ce biti totalno losi. Medjutim iznenadjen sam mislim da su pravo dobri.
Ljudi odma uporedjuju sa starim nadrealistima. Ljudi se samo sjecaju dobrih scena nadrealista... ima i starih pravo losih... prije svega sjetite se Dzipalo Junuza, Dzure i Kucnih Carolija... meni je to vazda bilo bezveze.
Al kakva je nasa raja.. da se stari nadrealisti svi vrate sad i urade nesto spektakularno rekli bi "ma nije to to" to su nasi tipicni nostalgicari isto kao sto za Merlinovu muziku kazu "ma nije to to"

Ja nekazem da su bolji od starih. Al mislim da su definitivno dobra emsija. Zenit car.
ninja-san

Post by ninja-san »

Eh sad,
I stari nadrealisti, kao i ovi novi imaju dobrih skeceva ali imaju i fula.
I stari nadrealisti imali su bezveze skeceva, poglavito onih prvih tipa "Burek u svemiru".
Ipak drazi su mi stari nadrealisti jer znam da iza ovih novih nadrealista stoji iskljucivo novac kao interes , a stari nadrealisti bili su vise ideja i dobra volja i zato su mi drazi.
ella_sa

Post by ella_sa »

Ma dajte ljudi super su..ne moramo uvjek bljuvati po nasem... a btw. poslije prvh TLN skoro da se prestalo emitirati na TV, u to vrijeme niko ne zna sta ih je spasilo, jer ih raja nije bas kontala..i vremenom su postali popularni.
treba se zaj... maksimalno i slovencima i hrvatima uzimati lovu, na fore koje i ne kontaju..nemaju oni te gene...
prema tome naprijed Nadreality ShoW!!!!
BSn

Post by BSn »

bih_finest wrote:Ma ne znam šta da kažem, ispod prosjeka. Onako, skeč sa onim paprikama nije bio loš, ali nije to to. Ne može ništa na silu. Ne kontam što se ne zezaju opet malo na politiku, u zemlji imamo poprilično zanimljivih političara, svakakvih štrajkova, naselje ispred parlamenta:), ne znam moglo bi se tu nekih skečeva skontati. Sjetite se prije nekoliko godina kada su glumili Tihića, Paravca i Čovića, ono je ličilo na stare nadrealiste, no što je važnije bilo je fakat smiješno. Možda će tako previše ličiti na stare TLN, ali jbg zato i jesu postigli uspjeh...

Ovako mi smješniji ovi nekakvi nadrealisti iz Cazina:
http://www.youtube.com/watch?v=oMQF1AAXNAM
http://www.youtube.com/watch?v=scluTtqcZe0

Ma razlika izmedju Zyona i TLN (pa cak i Nadreality Show-a) je u tome sto je to urbani humor.
Ovi Cazinjani imaju pokoji dobar skec, a sve ostalo je cisti papanluk!
Gledao sam njihov neki urada (mislim da je bio novogodisnji program) i smucilo mi se nakon nekih 20-ak minuta od tolikog papanluka!

Ali nekima se ljudima to svidja i neka furaju ljudi to dok god lijepe pare, ali njih usporedjivati sa npr. Zyonom je apsurd, jer zyon kao prvo nije humoristicka emisija, a opet odise mnogo vecom dozom humora od gorepomenutih!

Sto se tice samog Zyona, ono izgleda kao potpuna anarhija, ali je opet nekako "gledljivo" i ako nista nema papanluka, a danas je jako tesko naci emisiju bez toga!

Barem prije nije bilo, ne znam kakvi su danas i da li je i dalje ista ekipa, ali su prije bili fenomenalni! :D

Jestivi detrdzent Zyon! :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

adisio wrote:Moram reci kad sam tek cuo za ovo da sam mislio da ce bit' totalno bezveze, pogotovu hrpa ovih novih glumaca mislio sam da ce biti totalno losi. Medjutim iznenadjen sam mislim da su pravo dobri.
Ljudi odma uporedjuju sa starim nadrealistima. Ljudi se samo sjecaju dobrih scena nadrealista... ima i starih pravo losih... prije svega sjetite se Dzipalo Junuza, Dzure i Kucnih Carolija... meni je to vazda bilo bezveze.
Al kakva je nasa raja.. da se stari nadrealisti svi vrate sad i urade nesto spektakularno rekli bi "ma nije to to" to su nasi tipicni nostalgicari isto kao sto za Merlinovu muziku kazu "ma nije to to"

Ja nekazem da su bolji od starih. Al mislim da su definitivno dobra emsija. Zenit car.
Odakle izvuce Merlina :lol: :lol: :lol:
btw. naravno da Merlin nije to to, nego je plagijat, al ovo nije tema o tome.
rashomon

Post by rashomon »

Eh, znam novajlije koje rade neke druge stvari i nisu toliko lošli u tim originalnim programima, i žao mi ih pravo!

Ovo im ne stoji dobro kao neko obećanje u budućnosti!

Ali, mislim, svjesno su pristali da budu dio shita!
Comrad

Post by Comrad »

BSn wrote:
bih_finest wrote:Ma ne znam šta da kažem, ispod prosjeka. Onako, skeč sa onim paprikama nije bio loš, ali nije to to. Ne može ništa na silu. Ne kontam što se ne zezaju opet malo na politiku, u zemlji imamo poprilično zanimljivih političara, svakakvih štrajkova, naselje ispred parlamenta:), ne znam moglo bi se tu nekih skečeva skontati. Sjetite se prije nekoliko godina kada su glumili Tihića, Paravca i Čovića, ono je ličilo na stare nadrealiste, no što je važnije bilo je fakat smiješno. Možda će tako previše ličiti na stare TLN, ali jbg zato i jesu postigli uspjeh...

Ma razlika izmedju Zyona i TLN (pa cak i Nadreality Show-a) je u tome sto je to urbani humor.
Gledao sam njihov neki urada (mislim da je bio novogodisnji program) i smucilo mi se nakon nekih 20-ak minuta od tolikog papanluka!

Ali nekima se ljudima to svidja i neka furaju ljudi to dok god lijepe pare, ali njih usporedjivati sa npr. Zyonom je apsurd, jer zyon kao prvo nije humoristicka emisija, a opet odise mnogo vecom dozom humora od gorepomenutih!

Sto se tice samog Zyona, ono izgleda kao potpuna anarhija, ali je opet nekako "gledljivo" i ako nista nema papanluka, a danas je jako tesko naci emisiju bez toga!

Barem prije nije bilo, ne znam kakvi su danas i da li je i dalje ista ekipa, ali su prije bili fenomenalni! :D

Ja ne znam da li ti misliš na emisiju Zyon sa FTV-a :shock: , šta je tebi ondje urbano. Ismijavanje turbo folka, ok i ja ga ne volim, ali šta oni misle postići s tim ništa...ko voli turbo folk volit će ga, ne možeš mu ti ništa uraditi da promjeni svoje mišljenje (iako bih ruku smio dati da onaj malac i ona mala kad popiju sigurno rokaju uz tdi). Tebi ili je neko rođak ili rodica od onih debila ili se radi o nekoj drugoj emisij Zyon :roll: Kažeš nije humoristična emisija, pa koji kurac onda pokušavaju da je naprave takvom. Imali su nekoliko baš dobrih, ludih epizoda, ali ne, mora onaj majmun glumit Neleta da ga jebeš...
uostalom, davno sam prestao gledati dotičnu emisiju, i niko me ne može ubijediti da ću nešto naučiti od krelca koji je do jučer vodio još debilniju emisiju idemo dalje... :x
BSn

Post by BSn »

Comrad wrote:
BSn wrote:

Ja ne znam da li ti misliš na emisiju Zyon sa FTV-a :shock: , šta je tebi ondje urbano. Ismijavanje turbo folka, ok i ja ga ne volim, ali šta oni misle postići s tim ništa...ko voli turbo folk volit će ga, ne možeš mu ti ništa uraditi da promjeni svoje mišljenje (iako bih ruku smio dati da onaj malac i ona mala kad popiju sigurno rokaju uz tdi). Tebi ili je neko rođak ili rodica od onih debila ili se radi o nekoj drugoj emisij Zyon :roll: Kažeš nije humoristična emisija, pa koji kurac onda pokušavaju da je naprave takvom. Imali su nekoliko baš dobrih, ludih epizoda, ali ne, mora onaj majmun glumit Neleta da ga jebeš...
uostalom, davno sam prestao gledati dotičnu emisiju, i niko me ne može ubijediti da ću nešto naučiti od krelca koji je do jučer vodio još debilniju emisiju idemo dalje... :x
Samo kazem da su u poredjenju sa Cazinjanima mnogo urbaniji, jer su mi doticni cisiti papanluk, a uzeo sam ih za primjer tek onako, posto ih je vec neko spominjao, ali da ne objasnjevam dalje, pa da ne popasem ban neka ostane na tome sto si ti rekao!

Mnoge klipove Nadreality-a (ili kako se vec pise) imate i na youtube, pa ko ima limita, a ne ceka mu se nedjelja, izvolite!
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Moze li ko da upload sinocnju epizodu tj. 3 epizodu...Ja sam leg'o od smijeha...onaj dio "Hitna Upomoc" me podsjetio na stare nadrealiste...onaj skec je zasluzio sve pohvale...ludi su majke mi..."I tako sam ga ja odvajao i odvajao"... :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Post Reply