Nacistički park "Milorad Dodik"
-
fanaticos1
#26 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Cetnicke djenerale medju njihove ljute protivnike partizane.
Kod Srba moze sve samo nek je veselo, nema veze sto je besmisleno. Hajd' onda i Milosa Obilica ubaci, da cirkus bude kompletan...
- Edin H.
#27 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Dobro, mozda nije isto u svakoj zemlji, a zavisi i od strkture Bosanaca, ali da ih ima puno sto lafo hoce da ratuju, ima.spreca wrote:mozda....ali ja nemam takav utisak.Mozda zavisi od toga gdje ima puno dijasporeEdin H. wrote:Ovo je socioloski fenomen, ali je istina da je dijaspora radikalnija i u nasem slucaju islaminiziranija u odnosu na prosjecnog gradjanina BiH.spreca wrote:Ovako su mnogi govorili prije poslednjeg rata....."sutite sta vam je kakvo rato...nemoj te svasta pricati".....neki su isli u Miliciju i prijavljivali one prve organizatore koji su tajno poceli pripremati narod daleko prije rata.......ali od kud im to da dijaspora zakuhava,ovo pljuvanje po dijaspori mi lici nekako organizovano
- mO k3
#28 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Nisi ti Bošnjo , Beograd ili sa kamenjarskog foruma ???Aleja Serija wrote:Šta će oni ratovat, nego seru ne znaju od svog bijesa šta će, pa hajmo srat, a ustvari sve je to gola PIČKETINA i mali miš.Edin H. wrote: Dobro, mozda nije isto u svakoj zemlji, a zavisi i od strkture Bosanaca, ali da ih ima puno sto lafo hoce da ratuju, ima.
- mO k3
#29 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Mislim da u stvarnom životu staneš pred mene i kažeš mi sta si sada napisao ne bi imao testise 
- insomnia78
#30 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Ma ovo je onaj sto je prico o vehabijama koji tekbiraju na starom mostu
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- Danguba
#31 Re: Nacistički park
opet ga diler zajeb'o...insomnia78 wrote:Ma ovo je onaj sto je prico o vehabijama koji tekbiraju na starom mostu
S moje sokoćalo
- spreca
#32 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
nije dobio terapiju pa kuha
- fakat
#33 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Izgleda nakon promarsaja projekta "bosanci" sada ide novi - "dijasporci". Hoce li Bosnjo zagristi?
- mO k3
#34 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Aleja Serija wrote:hajde dijasporac ovamo se vrati i oslobodi šta si zamislio i obavezno GO PRO KAMERA I STREAM da tesvi gledamo kolika su ti muda, jebo te onaj otac seljački.mO k3 wrote:Mislim da u stvarnom životu staneš pred mene i kažeš mi sta si sada napisao ne bi imao testise
Pitam te bil smjeo stati pred mene i to mi reci u lice
Moderator ip molim
- insomnia78
#35 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
'ajde?
Lazu, samo arapi Sto niste tu pricu pricali 90-tih?
Nego popuslic pa ko nas bre zavadi
S moje sokoćalo
Lazu, samo arapi Sto niste tu pricu pricali 90-tih?
Nego popuslic pa ko nas bre zavadi
S moje sokoćalo
-
asker
#36 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Rata bi bilo 100% ukoliko bi doslo do nekih vecih pomjeranja ili rata u svijetu/regionu. Dodika smo mogli slusati nebrojeno puta, kako na pitanja novinara dal je moguce odcjepljenje RS-a mirnim putem kaze da u ovom trenutku nije, ali da se nezna sta moze biti u buducnosti, tj ukoliko neka globalna desavanja stvore uslove za to da je moguce. Ovo je govorio na tv-u, u novinama, radijskim emisijama, vise puta.karanana wrote:a kakav ce rat biti? ko ce napasti koga i gdje?
linije su zacrtane. oni tamo rade sa one strane sta hoce i niko im nista nece, a ovi ovdje isto rade sta hoce i boli kara one s druge strane sta ovi rade. a u medjuvremenu se akumuliro veliki kapital kod pojedinaca koji mogu poceti rat ali je li im u interesu nesto sto ce im sjebati carstvo? znaci, dodik ima pravo dati ime parku u njegovom entitetu kako hoce. moze radit sta hoce, moze ukinut bosanski jezik, nece prihvatiti nato, kocit ce napredak, kao sto je mladic reko razvlacit ce nam zivce i na forumu i u real lifeu, umiraat cemo ranije od srcanih bolesti i od pritiska i secera. to je dugorocna strategija. za 30 godina ce uspjeti.
ovo sto napisah, ima li veze uopste s temom?
Potpuno sam ubjedjen da i Srbija jedva ceka da upali motore prema Kosovu i BiH. Ovo sad zvuci kao nesto nerealno, i jeste tako ovog trenutka, medjutim u slucaju rata nekih velikih sila i ove banana drzave ce se pokusati okoristiti.
A zasto bio recimo bio nemoguc treci svjetski rat? Ili rat izmedju istoka i zapada, krscanstva i islama itd? Nekako razmisljamo da se tako nesto nikad nece desiti, a historija puna za to doba nepredvidivih ratova. I tada su neki planirali i bili spremni, a neki drugi govorili rata nece biti. Kao argument nemogucnosti nekog rata velikih sila mnogi navode nuklearno naoruzanje. Kao da je to prva linija odbrane, pukne puska s jedne strane ovi drugi odmah pritiskaju crveno dugme za lansiranje nuklearnih projektila. Nuklearno naoruzanje je posljedni izbor i nece se koristiti tako lako. Hirosima i Nagasaki je amerima posluzilo kao i testiranje tada novog i skoro nepoznatog oruzja. Tesko da se nesto tako moze ponoviti.
Nasa buducnost je EU. Nas prioritet je EU i Nato. Po svaku cijenu moramo upasti u taj veliki blok.
- karanana
#37 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
evo vidite sta mile radi od vas.
a ovo je samo mali uzorak od 5-6 ljudi. zamislite sta radi vascijeloj bosnjackoj naciji u zemlji i u svijetu. razvlaci im pamet.
a ovo je samo mali uzorak od 5-6 ljudi. zamislite sta radi vascijeloj bosnjackoj naciji u zemlji i u svijetu. razvlaci im pamet.
- karanana
#38 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
pa ako se nesto tako globalno desi, ako se porokaju rusija i nato, amerika....ako pocnu rokati nuklearne. nasa zadnja briga ce biti dodik i to hoce li on postaviti granicne rampe i kucice na vracama. ili mislis da bi kreno i na carsiju?asker wrote:Rata bi bilo 100% ukoliko bi doslo do nekih vecih pomjeranja ili rata u svijetu/regionu. Dodika smo mogli slusati nebrojeno puta, kako na pitanja novinara dal je moguce odcjepljenje RS-a mirnim putem kaze da u ovom trenutku nije, ali da se nezna sta moze biti u buducnosti, tj ukoliko neka globalna desavanja stvore uslove za to da je moguce. Ovo je govorio na tv-u, u novinama, radijskim emisijama, vise puta.karanana wrote:a kakav ce rat biti? ko ce napasti koga i gdje?
linije su zacrtane. oni tamo rade sa one strane sta hoce i niko im nista nece, a ovi ovdje isto rade sta hoce i boli kara one s druge strane sta ovi rade. a u medjuvremenu se akumuliro veliki kapital kod pojedinaca koji mogu poceti rat ali je li im u interesu nesto sto ce im sjebati carstvo? znaci, dodik ima pravo dati ime parku u njegovom entitetu kako hoce. moze radit sta hoce, moze ukinut bosanski jezik, nece prihvatiti nato, kocit ce napredak, kao sto je mladic reko razvlacit ce nam zivce i na forumu i u real lifeu, umiraat cemo ranije od srcanih bolesti i od pritiska i secera. to je dugorocna strategija. za 30 godina ce uspjeti.
Potpuno sam ubjedjen da i Srbija jedva ceka da upali motore prema Kosovu i BiH. Ovo sad zvuci kao nesto nerealno, i jeste tako ovog trenutka, medjutim u slucaju rata nekih velikih sila i ove banana drzave ce se pokusati okoristiti.
A zasto bio recimo bio nemoguc treci svjetski rat? Ili rat izmedju istoka i zapada, krscanstva i islama itd? Nekako razmisljamo da se tako nesto nikad nece desiti, a historija puna za to doba nepredvidivih ratova. I tada su neki planirali i bili spremni, a neki drugi govorili rata nece biti. Kao argument nemogucnosti nekog rata velikih sila mnogi navode nuklearno naoruzanje. Kao da je to prva linija odbrane, pukne puska s jedne strane ovi drugi odmah pritiskaju crveno dugme za lansiranje nuklearnih projektila. Nuklearno naoruzanje je posljedni izbor i nece se koristiti tako lako. Hirosima i Nagasaki je amerima posluzilo kao i testiranje tada novog i skoro nepoznatog oruzja. Tesko da se nesto tako moze ponoviti.
Nasa buducnost je EU. Nas prioritet je EU i Nato. Po svaku cijenu moramo upasti u taj veliki blok.
- mO k3
#39 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
- Danguba
#40 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
tebe se ovo izgleda ne dotice. tebi je svejedno sirenje fashizma?karanana wrote:evo vidite sta mile radi od vas.
- mO k3
#41 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Hohogoho sada si pravo zeznut postaoAleja Serija wrote:popuši mi kurčinu seljačićumO k3 wrote:labude moj
- karanana
#42 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
ne tice me se. jer je ocigledno da se ne moze nista uraditi i da on na njemu dodijeljenoj teritoriji moze radit sta hoce. danas on, sutra neko drugi...nebitno. to se nece promijeniti. i zasto gubiti zivce na necemo na sta ne mogu uticati? kao ni na mnoga druga desavanja i svjetske "zavjere".Danguba wrote:tebe se ovo izgleda ne dotice. tebi je svejedno sirenje fashizma?karanana wrote:evo vidite sta mile radi od vas.
- mO k3
#43 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Vazi .. PozAleja wrote: glabaj blanju i uživaj dijasporac
-
asker
#44 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Mozda pises sa sarkazmom, neznam. Nisam iz Sarajeva pa neznam gdje bi bile kucice i rampe. Bosna je i u Kalesiji, Bihacu, Mostaru.karanana wrote: pa ako se nesto tako globalno desi, ako se porokaju rusija i nato, amerika....ako pocnu rokati nuklearne. nasa zadnja briga ce biti dodik i to hoce li on postaviti granicne rampe i kucice na vracama. ili mislis da bi kreno i na carsiju?
Ja nisam rekao da ce rokat nuklearne. Ne mislim da ce rokat nuklearne. Kazem da je upravo to argument nevjernih Toma da nikad velikog rata nece biti sto je zaista smijesno.
Da se ceka pogodan trenutak za preustroj Bosne i Hercegovine nije rekao asker, vec Milorad Dodik. Vise puta, na raznim televizijama. Tema je o njemu pa ga pominjem.
-
155_mm
#45 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Aleja Serija wrote:slušaj pizda ti materina dezerterska i dijasporska ne samo tebi već svima vama odreda, nemojte vi upozoravat nekoga i pravit se nekome ovde prijatelji, šta ćete vi bola upozoravat, koga i na šta, vi ćete doći branit nas jel?nego ćete se zavalit uz tv i navijat koje će pleme pobjedit, dođi ovamo kokošaru pa seri i budi mudonja, eto ti odgovora.155_mm wrote:ovo pitanje postavljam vec godinama na ovom forumu i niko nikad mi nije dao odgovor.Aleja Serija wrote:hajde dijasporska GOVNADIJO ne prizivajte rat ovde STOKO, psihopate pizda vam materina svima odreda dijasporska
zbog cega se svako upozoravanje na neki novi sukob sa namjerom da se sprijeci isti na ovom forumu proglasava ratnohuskacim?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
hvala u naprijed na odgovoru!
skraćenica za argumentum ad hominem, označava odgovor na argumente druge osobe napadanjem njihovog karaktera, umjesto odgovaranja na sâm argument. Pri neumjesnom korištenju, može se koristiti kao logička greška u kojoj se tvrdnja ili argument druge osobe odbacuju na osnovu beznačajne činjenice ili pretpostavke o autoru ili osobi koja se kritikuje.[2
- Danguba
#46 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
ti kao i ja ne mozemo imati uticaja na globalne probleme i zato ih u sirokom luku zaobilazim. gledam svoj zivot da uskladim sa svojim mogucnostima na mikro planu...a ovo, ovo je moja mahala i itekako me se dotice. to sto ne mogu direktno da uticem na tamo neka desavanja ne znaci da ne moram izraziti svoje negodovanje na otvoren fashizam u mom dvoristu.karanana wrote:
ne tice me se. jer je ocigledno da se ne moze nista uraditi i da on na njemu dodijeljenoj teritoriji moze radit sta hoce. danas on, sutra neko drugi...nebitno. to se nece promijeniti. i zasto gubiti zivce na necemo na sta ne mogu uticati? kao ni na mnoga druga desavanja i svjetske "zavjere".
kada se i ako odvoje od moje domovine, mogu se komotno srati u svom dvoristu to me nece doticati.
isto desavanja u komsiluku. sve sto nije vezano za mene, moju domovinu i moj narod, apsolutno me se ne dotice.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#47 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
Ali kako ne kontate da je nama pun racaq ovih tema?
Ne znaci to da me ne boli nepravda i da nemam negativan stav spram svega toga, nego jednostavno ne mogu ba o tome ni da slusam ni da pricam. Nit mogu sta promijeniti, mogu samo sebi sjebat dan.
Ne znaci to da me ne boli nepravda i da nemam negativan stav spram svega toga, nego jednostavno ne mogu ba o tome ni da slusam ni da pricam. Nit mogu sta promijeniti, mogu samo sebi sjebat dan.
-
155_mm
#48 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
ma sema je uvijek ista. cim se pojavi diskusija o opasnosti fasisticke politike po BiH i mogucnosti da ce ici na sve ili nista jer je jasno da na duze staze gube odmah se pojave padobranci sa pricom o dijaspori. na primjer ono kad su se cetnici postrojavali po Visegradu.spreca wrote:Ovako su mnogi govorili prije poslednjeg rata....."sutite sta vam je kakvo rato...nemoj te svasta pricati".....neki su isli u Miliciju i prijavljivali one prve organizatore koji su tajno poceli pripremati narod daleko prije rata.......ali od kud im to da dijaspora zakuhava,ovo pljuvanje po dijaspori mi lici nekako organizovano
ocigledno neko igra na kartu ove ljubomore na liniji dijaspora-domaci i kako stvari stoje dobro mu i ide. i interesantno je da ovdje samo postoji bosnjacka dijaspora koja je kako neki kazu radikalnija i islamiziranija od domacih.
p.s. izgleda da je ovaj forumas sto stalno pominje picku dobijo zadatak da pod hitno zatvori ovu temu. jer joj je naslov mnogo provkativan. .
-
155_mm
#49 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
ma u redu je to. jedino si zaboravio reci da ce milorad produzavati zivot svojim pravoslavnim gradjanima za po 4 godine da bi na kraju utrke bili pobjednici. onda bi ti post bio kompletan.karanana wrote:a kakav ce rat biti? ko ce napasti koga i gdje?
-
155_mm
#50 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"
pa sta je problem zaobici temu? nekako se mnogo palite na ovakve teme ko muhe na govno. nije valjda da nema drugih tema za vas._BataZiv_0809 wrote:Ali kako ne kontate da je nama pun racaq ovih tema?