Nacistički park "Milorad Dodik"

Cohers
Posts: 470
Joined: 15/01/2013 21:46

#1 Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by Cohers »

Image

Milorad Dodik je usred Nacionalnog parka "Sutjeska", jednu od "Titovih staza revolucije" markirao đeneralom Miroslavom Trifunovićem:

Miroslav Trifunović (Dronja; 1894 — 1945) je bio general u vojsci Kraljevine Jugoslavije i četnički komandant Srbije u Jugoslovenskoj vojsci u Otadžbini tokom Drugog svetskog rata. Borio se u sadejstvu sa Nemcima i kvislinškom vladom protiv partizana.

Rođen je u Kragujevcu 1894. godine.

U Prvom svetskom ratu se kao omladinac borio na položajima oko Kajmakčalana i posle rata je odlikovan ordenom Karađorđeve zvezde sa mačevima. Vojnu akademiju je završio u Beogradu 1925.

U čin brigadnog generala unapređen 1938. godine. Završio je i generalštabnu pripremu. Pre rata radio jedno vreme i na Vojnoj akademiji kao predavač. Držao je predmet "Taktika" i "pešadijska obuka". Napisao nekoliko značajnih knjiga o pašadijskom načinu ratovanja.

Pred početak rata odlikovan je Karađorđevom zvezdom sa mačevima II stepena.
___________________
Trifunović sa oko 10.000 četnika Račića i Keserovića, uporedno sa nem. pokretima u rejonu Prijepolje. Pravac marša Foča. U početku učešće u borbenim dejstvima na nemačkoj strani (zaštita bokova). U poslednje vreme samo saputnici. Utisak: dokle god postoje zajednički interesi — uopšte mir. Ako vide mogućnost uspeha, bezuslovno treba očekivati prepade na nemački Vermaht, naročito na odvojene grupe."

– Izveštaj Komande grupe armija "E" Komandantu Jugoistoka od 11. novembra 1944.
___________________
U Aprilskom ratu, bio je intendantski komandant u 3. armiji generala Milana Nedića. Po zauzeću Skoplja, povlači se pravcem Niša, a po kapitulaciji krio se u oblasti Toplice.

Komandant četnika u Srbiji

U leto 1941. stavlja se pod komandom pukovnika Draže Mihailovića i dobija zadatak da organizuje prostor Srbije. Nakon naimenovanja Draže Mihailovića za armijskog generala, general Trifunović dobija direktivu da uspostavi organizaciji JVuO na prostoru Trstenika i Vrnjačke Banje.

Po organizaciji prvih korpusa, general Trifunović je postavljen za delegata Štaba Draže Mihailovića u Srbiji oktobra 1942. i istovremeno je naimenovan za komandanta Srbije sa ovlašćenjem da rešava pitanje svih korpusa. Na dužnosti komandanta Srbije koristio je sledeća konspiratvna imena: Tajfun, Asen, Čika Marko, Blac, Doktor Onja, Ditrih, Titanik i Hans, prilikom slanja radio - šifrovanih poruka.

Za vreme boravka Vrhovne Komande u Crnoj Gori u leto 1942. general Trifunović je uspeo da organizuje 35 korpusa i 4 velike grupe korpusa koje su se tada nalazile u Srbiji. Legalizovao se kod kvislinške vlade Milana Nedića još početkom 1942. i ostao je legalizovan sve do partizanskog proboja u Srbiju.

Krajem 1943. dobio je široka oblašćenja od Draže Mihailovića.

Bitka za Srbiju

Glavni članci: Saradnja četnika sa Nedićevom vladom i Bitka za Srbiju 1944.

Po naređenju Draže Mihailovića su u toku aprila i maja 1944. godine je održan niz sastanaka između četničkog komandanta Srbije generala Trifunovića, Živka Topalovića i Predraga Rakovića, s jedne strane, i gestapovaca Šterkera, Milana Aćimovića i Dimitrija Ljotića, Ilije Mihailovića, s druge strane, u selima Vranići, Trbušane i Brđane na kojim je došlo do sporazuma o vođenju zajedničkih operacija protiv partizana i liferovanju oružja četnicima od strane Nemaca.

U toku partizanskih borbi za oslobođenje Srbije, general Trifunović je 17. maja 1944. učestvovao na sastanku sa Dimitrijem Ljotićem, šefom fašističke organizacije Zbor, i njegov sekretar Boškom Kostićem, u blizini Gornjeg Milanovca. Tada je napravljen sporazum za formiranje zajedničkog "nacionalnog" fronta u Srbiji radi borbe protiv partizana na strani okupatora. Razgovori su trajali tri dana. Kao rezultat pregovora Trigunovića i Ljotića, trebao je da usledi sastanak između Mihailovića i Ljotića, ali do njega nikad nije došlo.

Na završnim pregovorima sa ljotićevcima, Miroslav Trifunović je izdejstvovao da se Srpska državna straža i Srpska granična straža transformišu u Srpski udarni korpus (SDK) za borbu protiv partizana. Početkom septembra na sastancima između predstavnika kvislinške vlade i kvislinških vojnih formacija sa predstavnicima JVuO, najpre u Beogradu 2. septembra 1944, potom u Pranjanima pokraj Čačka, doneta je odluka o objedinjavanju svih domaćih antipartizanskih snaga i njihovom ulasku u sastav JVuO. U dogovoru sa generalom Miroslavom Trifunovićem, Mihailovićevim komandantom Srbije, jedinice Srpske državne straže (SDS) i Srpske granične straže (SGS) 6. oktobra 1944. okupile su se u Jagodini. Tu je od tih jedinica formiran Srpski udarni korpus (SUK) sa tri divizije. Ove formacije od 6. septembra 1944. nalaze se pod komandom štaba komandanta Srbije, generala Trifunovića.
___________________

Povlačenje u Bosnu


Zajedno sa Nemcima general Miroslav Trifunović se povlačio sa četničkim snagama iz Srbije u Bosnu. Tokom novembra 1944. trupe generala Trifunovića učestvuju u proboju Armijske grupe E kroz Sandžak i istočnu Bosnu. Pravac proboja četničke glavnine išao je od Kraljeva preko Raške, Novog Pazara, Sjenice, Prijepolja i Pljavalja ka Bosni, uz učestale sukobe sa NOVJ i gubitke. 11. novembra Komanda Grupe armija »E« izveštava da se general Miroslav Trifunović s 18.000 četnika kreće u pravcu Foče štiteći bokove njemačkim trupama.

Krajem decembra 1944. general Miroslav Trifunović došao je u Mihailovićev Štab u Bosni i u njemu je ostao do kraja. 24. januara 1945. godine general Trifunović je tražio od svog čoveka pod pseudonimom "Maus" da im Nemci dostave bacače plamena:
„Vidite sa Nemcima da li bi mogli da nas snabdu sa bacačima plamena. Ovo bi nam bilo jako korisno u borbi protivu komunista. Za celu moju komandu uputio bih kod Nemaca u Sarajevu jednog višeg oficira za vezu te da se odkloni da svaka jedinica radi za sebe.
__________________

Poginuo je u bici na Zelengori protiv Jugoslovenske armije 13. maja 1945. godine. Porazom na Zelengori četnička vojska je prestala da postoji.
[https://sh.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Trifunović]

Vrijeme je da se Nacistički park "Milorad Dodik" ukine i da se zemlja oduzeta za potrebe Nacionalnog parka "Sutjeska" vrati njenim vlasnicima.

Pošto to nije u interesu ni velekvislinškoj Izetbegovićevoj vlasti, vlasnici imanja u tzv. NP "Sutjeska" morali biše se organizirati i pokrenuti sudske procese za povratak svojih posjeda u prvobitno stanje, s obzirom da je njihova namjena de facto i de jure promijenjena.
Last edited by Cohers on 07/12/2016 18:28, edited 3 times in total.
User avatar
mO k3
Posts: 34082
Joined: 23/09/2009 14:16
Location: https://youtu.be/xk7QKTXQGbg

#2 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by mO k3 »

Mile aka Ronhill aka klaun :) njega ne treba vise ozbiljno shvaćati
hAZNADAR
Posts: 11029
Joined: 09/01/2012 08:12

#3 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by hAZNADAR »

mO k3 wrote:Mile aka Ronhill aka klaun :) njega ne treba vise ozbiljno shvaćati
Ali taj klaun ima vlast i ovlastenje da zahebava. Ne mozes igorisati klauna ako ti zabrani pravo na jezik tamo gdje vlada ili promovira fasiste.
User avatar
Chisum
Posts: 4685
Joined: 12/02/2009 13:25
Location: SARAJEVO

#4 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by Chisum »

Ulojeni kmet iz Laktasa ponovo jase. (na kurcu)
User avatar
madridist
Posts: 1043
Joined: 07/07/2012 22:34
Location: Middle Earth

#5 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by madridist »

Tim zanimljivije ce biti kad grohne a hoce .
User avatar
mO k3
Posts: 34082
Joined: 23/09/2009 14:16
Location: https://youtu.be/xk7QKTXQGbg

#6 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by mO k3 »

hAZNADAR wrote:
mO k3 wrote:Mile aka Ronhill aka klaun :) njega ne treba vise ozbiljno shvaćati
Ali taj klaun ima vlast i ovlastenje da zahebava. Ne mozes igorisati klauna ako ti zabrani pravo na jezik tamo gdje vlada ili promovira fasiste.
Ničija bije bila dobar zore , pa nece ni njegova .....njegovi će ga uhapsiti
User avatar
spreca
Posts: 66518
Joined: 07/11/2006 19:31
Location: Na Spreci fatam ribe....... za guzicu

#7 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by spreca »

Taj je inace psihicki bolestan.......uskoro ce ga srbi morati fatati po sumi da ga vezu ko bijesno pasce......jer zadnjih 10godina se je posvetio tome samo da kome napakosti pod cijenu da sjebe i svoj narod......a najsladje ce biti gledati kao ga oni sami vjesaju
User avatar
muha_sa
Posts: 128645
Joined: 12/11/2004 23:33
Location: rajvosa

#8 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by muha_sa »

spreca wrote:Taj je inace psihicki bolestan.......uskoro ce ga srbi morati fatati po sumi da ga vezu ko bijesno pasce......jer zadnjih 10godina se je posvetio tome samo da kome napakosti pod cijenu da sjebe i svoj narod......a najsladje ce biti gledati kao ga oni sami vjesaju
nema od tog nista dobri moj spreconi :-) on je njihova zakletva
User avatar
Danguba
Posts: 12106
Joined: 01/12/2003 00:00
Location: Tu negdje

#9 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by Danguba »

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, u razgovoru za Politiku, otkrio je da ga zapravo nikakvo rješenje problema i ne zanima, odnosno da ostaje vjeran načelu „imam problem za svako rješenje“.
Ovo bi trebalo biti na umu svakome ko ''ozbiljno'' pokusava komentarisati njegove postupke...a ima vlast i sljedbenike na 49% teritorije BiH.
User avatar
Chisum
Posts: 4685
Joined: 12/02/2009 13:25
Location: SARAJEVO

#10 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by Chisum »

muha_sa wrote:
spreca wrote:Taj je inace psihicki bolestan.......uskoro ce ga srbi morati fatati po sumi da ga vezu ko bijesno pasce......jer zadnjih 10godina se je posvetio tome samo da kome napakosti pod cijenu da sjebe i svoj narod......a najsladje ce biti gledati kao ga oni sami vjesaju
nema od tog nista dobri moj spreconi :-) on je njihova zakletva

Laktaski kmet ima veliku srecu - raspoaze definitivno najglupljim narodom na ovim prostorima. Glupljim cak i od ove nase bijede, sto samo po sebi spada u sferu nadrealnog.
User avatar
muha_sa
Posts: 128645
Joined: 12/11/2004 23:33
Location: rajvosa

#11 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by muha_sa »

Chisum wrote:
muha_sa wrote:
spreca wrote:Taj je inace psihicki bolestan.......uskoro ce ga srbi morati fatati po sumi da ga vezu ko bijesno pasce......jer zadnjih 10godina se je posvetio tome samo da kome napakosti pod cijenu da sjebe i svoj narod......a najsladje ce biti gledati kao ga oni sami vjesaju
nema od tog nista dobri moj spreconi :-) on je njihova zakletva

Laktaski kmet ima veliku srecu - raspoaze definitivno najglupljim narodom na ovim prostorima. Glupljim cak i od ove nase bijede, sto samo po sebi spada u sferu nadrealnog.
:thumbup:
to je to
User avatar
spreca
Posts: 66518
Joined: 07/11/2006 19:31
Location: Na Spreci fatam ribe....... za guzicu

#12 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by spreca »

muha_sa wrote:
spreca wrote:Taj je inace psihicki bolestan.......uskoro ce ga srbi morati fatati po sumi da ga vezu ko bijesno pasce......jer zadnjih 10godina se je posvetio tome samo da kome napakosti pod cijenu da sjebe i svoj narod......a najsladje ce biti gledati kao ga oni sami vjesaju
nema od tog nista dobri moj spreconi :-) on je njihova zakletva
sve dok bude kontriro drugima u BiH on ce ostati glavni Baja kod njih.....ali ni to kontriranje nece moci vjecno......morat ce se jednom i to prelomiti i tek onda ce polizati ono sto posro.....mnoge su diktature i diktatori pali pa ce i laktaski traktorista doziviti tu sudbinu.....kazem diktator....on to u stvari i jeste ali to njegove sluge ne kontaju da ih ebe a oni sa zadovoljstvom mijesaju....nije ni kod nas bolja situacija ali ipak nas Trezoras nije toliki debil i sovinista i pomalo fasista(bar ja neznam) kao Laktasenko
User avatar
madridist
Posts: 1043
Joined: 07/07/2012 22:34
Location: Middle Earth

#13 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by madridist »

spreca wrote:Taj je inace psihicki bolestan.......uskoro ce ga srbi morati fatati po sumi da ga vezu ko bijesno pasce......jer zadnjih 10godina se je posvetio tome samo da kome napakosti pod cijenu da sjebe i svoj narod......a najsladje ce biti gledati kao ga oni sami vjesaju
:thumbup:
zrakomlat
Posts: 10240
Joined: 23/09/2012 17:22

#14 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by zrakomlat »

Chisum wrote:
muha_sa wrote:
spreca wrote:Taj je inace psihicki bolestan.......uskoro ce ga srbi morati fatati po sumi da ga vezu ko bijesno pasce......jer zadnjih 10godina se je posvetio tome samo da kome napakosti pod cijenu da sjebe i svoj narod......a najsladje ce biti gledati kao ga oni sami vjesaju
nema od tog nista dobri moj spreconi :-) on je njihova zakletva

Laktaski kmet ima veliku srecu - raspoaze definitivno najglupljim narodom na ovim prostorima. Glupljim cak i od ove nase bijede, sto samo po sebi spada u sferu nadrealnog.
:thumbup:
megaman4
Posts: 4947
Joined: 08/08/2011 23:59

#15 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by megaman4 »

Dodik će izazvati novi rat između Bošnjaka i Srba. Sve ide ka tome. Svojom politikom će uništiti RS i svoj narod, jer je na sve spreman zbog vlasti. Lik nije nimalo normalan. Ako zapad ne bude reagovao na vrijeme, Bosanski lonac će prokuhati kao početkom 90-ih godina prošlog vijeka, i onda je sve moguće. Ko zna kakvu igru igra zapad?
155_mm
Posts: 12057
Joined: 25/03/2011 17:44

#16 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by 155_mm »

megaman4 wrote:Dodik će izazvati novi rat između Bošnjaka i Srba. Sve ide ka tome. Svojom politikom će uništiti RS i svoj narod, jer je na sve spreman zbog vlasti. Lik nije nimalo normalan. Ako zapad ne bude reagovao na vrijeme, Bosanski lonac će prokuhati kao početkom 90-ih godina prošlog vijeka, i onda je sve moguće. Ko zna kakvu igru igra zapad?
nazalost u ovo niko nece da vjeruje da bi se blagovremeno moglo reagovati da se taj proces kretanja prema ratu zaustavi. ekonomska i demografska situacija srpskog stanovnistva zapadno od drine djeneralstabu u beogradu ne ostavlja drugu opciju za ostvarenje cilja sirenja srbije zapadno od drine.
asker
Posts: 2815
Joined: 10/09/2004 18:08
Location: BiH

#17 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by asker »

Chisum wrote: Laktaski kmet ima veliku srecu - raspoaze definitivno najglupljim narodom na ovim prostorima. Glupljim cak i od ove nase bijede, sto samo po sebi spada u sferu nadrealnog.
:thumbup:

Sad ce te napast da oznacavas cijeli jedan narod, da je Mileta napravio Alija, Haris, Bakir, mozda i Zlatko (mada rijetko njega pominju).
User avatar
mO k3
Posts: 34082
Joined: 23/09/2009 14:16
Location: https://youtu.be/xk7QKTXQGbg

#18 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by mO k3 »

Aleja Serija wrote:hajde dijasporska GOVNADIJO ne prizivajte rat ovde STOKO, psihopate pizda vam materina svima odreda dijasporska :izet:
Aha dijaspora ponovo kriva ?
155_mm
Posts: 12057
Joined: 25/03/2011 17:44

#19 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by 155_mm »

Aleja Serija wrote:hajde dijasporska GOVNADIJO ne prizivajte rat ovde STOKO, psihopate pizda vam materina svima odreda dijasporska :izet:
ovo pitanje postavljam vec godinama na ovom forumu i niko nikad mi nije dao odgovor.

zbog cega se svako upozoravanje na neki novi sukob sa namjerom da se sprijeci isti na ovom forumu proglasava ratnohuskacim?

zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?
zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?zasto? zasto?zasto? zasto? zasto? zasto? zasto?

hvala u naprijed na odgovoru!
User avatar
spreca
Posts: 66518
Joined: 07/11/2006 19:31
Location: Na Spreci fatam ribe....... za guzicu

#20 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by spreca »

Ovako su mnogi govorili prije poslednjeg rata....."sutite sta vam je kakvo rato...nemoj te svasta pricati".....neki su isli u Miliciju i prijavljivali one prve organizatore koji su tajno poceli pripremati narod daleko prije rata.......ali od kud im to da dijaspora zakuhava,ovo pljuvanje po dijaspori mi lici nekako organizovano
pemanapemani
Posts: 5358
Joined: 09/09/2008 15:12

#21 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by pemanapemani »

Fasist Dodik ovo radi, jer skoro nikoga nije briga za drzavu BiH. Prihvacena je etnicka matrica u kojoj je sve gleda kroz etnicko.

Krenuvsi od 1995. - sistemsko onemogucavanje povratka Bosnjaka i Hrvata u manji entitet, umetanje prefiksa srpski u imena nekoliko javnih institucija, ukidanje prefiksa bosanski iz imena gradova, nepriznavanje genocida u Srebrenici..., mogao bih pisati do sutra.

Kako su na sve reagovale "probosanske" snage? Cast pojedincima.

Narod kao narod, zabavio se o svom jadu i prihvatio servirano. Tako dolazimo do dana kada je tristo puta bitnija vijest da su Bosnjaci prebacili 50% (ponavljam, drago mi je zbog etnickog ciscenja i genocida), nego citava lepeza negiranja bilo cega vezanog za bosanskohercegovacku drzavotvornost i historiju, posebno se posvecujuci ubijanju svega bosanskog, pa cak i jezika.
User avatar
Edin H.
Posts: 47029
Joined: 08/10/2004 22:36
Location: Tirana

#22 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by Edin H. »

spreca wrote:Ovako su mnogi govorili prije poslednjeg rata....."sutite sta vam je kakvo rato...nemoj te svasta pricati".....neki su isli u Miliciju i prijavljivali one prve organizatore koji su tajno poceli pripremati narod daleko prije rata.......ali od kud im to da dijaspora zakuhava,ovo pljuvanje po dijaspori mi lici nekako organizovano
Ovo je socioloski fenomen, ali je istina da je dijaspora radikalnija i u nasem slucaju islaminiziranija u odnosu na prosjecnog gradjanina BiH.
User avatar
karanana
Posts: 47251
Joined: 26/02/2004 00:00

#23 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by karanana »

a kakav ce rat biti? ko ce napasti koga i gdje?
linije su zacrtane. oni tamo rade sa one strane sta hoce i niko im nista nece, a ovi ovdje isto rade sta hoce i boli kara one s druge strane sta ovi rade. a u medjuvremenu se akumuliro veliki kapital kod pojedinaca koji mogu poceti rat ali je li im u interesu nesto sto ce im sjebati carstvo? znaci, dodik ima pravo dati ime parku u njegovom entitetu kako hoce. moze radit sta hoce, moze ukinut bosanski jezik, nece prihvatiti nato, kocit ce napredak, kao sto je mladic reko razvlacit ce nam zivce i na forumu i u real lifeu, umiraat cemo ranije od srcanih bolesti i od pritiska i secera. to je dugorocna strategija. za 30 godina ce uspjeti.
ovo sto napisah, ima li veze uopste s temom?
User avatar
Edin H.
Posts: 47029
Joined: 08/10/2004 22:36
Location: Tirana

#24 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by Edin H. »

Ima
User avatar
spreca
Posts: 66518
Joined: 07/11/2006 19:31
Location: Na Spreci fatam ribe....... za guzicu

#25 Re: Nacistički park "Milorad Dodik"

Post by spreca »

Edin H. wrote:
spreca wrote:Ovako su mnogi govorili prije poslednjeg rata....."sutite sta vam je kakvo rato...nemoj te svasta pricati".....neki su isli u Miliciju i prijavljivali one prve organizatore koji su tajno poceli pripremati narod daleko prije rata.......ali od kud im to da dijaspora zakuhava,ovo pljuvanje po dijaspori mi lici nekako organizovano
Ovo je socioloski fenomen, ali je istina da je dijaspora radikalnija i u nasem slucaju islaminiziranija u odnosu na prosjecnog gradjanina BiH.
mozda....ali ja nemam takav utisak.Mozda zavisi od toga gdje ima puno dijaspore
Post Reply