Na Šajinom putu Carevi su goli...
#1 Na Šajinom putu Carevi su goli...
Merhaba za merhaba, haslame za pare...

Last edited by Fair Life on 23/11/2008 19:17, edited 2 times in total.
#2 Re: Merhaba za merhaba, haslame za pare...

Nego, hocemo na Haslamsku u Majdan?

#3 Re: Merhaba za merhaba, haslame za pare...
Imas li ti sta reci u vezi ovih lopovskih merhabaisanja ?domi wrote:![]()
otkad ovo nisam cuo: " Merhaba za merhaba, haslame za pare..." Dobar Fare, dobar!
Nego, hocemo na Haslamsku u Majdan?
#4 Re: Merhaba za merhaba, haslame za pare...
Bakir, Ceric, Radoncic... misle da se njihova 'istina' moze silom nametnuti (prodaja muda pod bebrege).
Nepatvorena istina je kao voda, uvijek pronadje svoj put, i iz najdubljih ponora izadje na svjetlo dana.
Nema te sile koja ce je zaustaviti.
Nepatvorena istina je kao voda, uvijek pronadje svoj put, i iz najdubljih ponora izadje na svjetlo dana.
Nema te sile koja ce je zaustaviti.
#5 Re: Merhaba za merhaba, haslame za pare...
Hm, žalosno u kakvoj državi živimo. Samo ovdje mafija ima svoju državu. 

#6 Re: Merhaba za merhaba, haslame za pare...
Na zalost, sve je vec receno, odnosno odradjeno.Fair Life wrote: Imas li ti sta reci u vezi ovih lopovskih merhabaisanja ?
#7 Re: Merhaba za merhaba, haslame za pare...
domi wrote:Na zalost, sve je vec receno, odnosno odradjeno.Fair Life wrote:Imas li ti sta reci u vezi ovih lopovskih merhabaisanja ?

#8 Re: Merhaba za merhaba, haslame za pare...
Samo se ti razmeci tom crvenom bojom....Fair Life wrote:domi wrote:Na zalost, sve je vec receno, odnosno odradjeno.Fair Life wrote:Imas li ti sta reci u vezi ovih lopovskih merhabaisanja ?

#10 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Molim adiministraciju da mi dogovori sledece;
Koliko placa- Bosna - sto se reklamira i to u kilometrima?
#11 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
dani i Sb nekom sude, oni su bas kompetentni 

#12 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Tebi je istina kamen u cipeli.turban wrote:Molim adiministraciju da mi dogovori sledece;
#13 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
A nek si nam ti svjetionikFair Life wrote:Tebi je istina kamen u cipeli.turban wrote:Molim adiministraciju da mi dogovori sledece;

#14 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Jok oni... Avaz..fgr wrote:dani i Sb nekom sude, oni su bas kompetentni
#15 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Kao da si se i ti Ramiz-aga zamrljao crnim dudovima.Air Ramiz wrote:A nek si nam ti svjetionikFair Life wrote:Tebi je istina kamen u cipeli.turban wrote:Molim adiministraciju da mi dogovori sledece;
Tesko je te mrlje saprati...
#16 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Ima li jos ko od Shajinih fanova da se javi ??
#17 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
ni avaz ni oni!Fair Life wrote:Jok oni... Avaz..fgr wrote:dani i Sb nekom sude, oni su bas kompetentni
nase novinarstvo je truhlo po svim poljima...
#18 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
senad pecanin je napisao odvratan tekst pun neistina i optuzio hadjifejzovica da je ostao duzan bakiru i saji,jer us oni eto u ratu evakuisali njegovu tesko ranjenu sestru iz zatvora i kad je hadjifejzovic u cd-u intervjuisao bakira,radi toga ga nije ,,resetao,, pitanjima
juce je hadjifejzovic demantovao pecanina i doveo svjedoke da je njegovu sestru prebacio UN,bez bakira i saje
koja tuga od novinarstva
ljut sam na samog sebe sto sam ikada prije citao dane i smatrao pecanina za jednog od boljih novinara i svjetlih primjera novinarstva
ispade da je i on lazov i kao svi drugi i da gleda samo svoj neki interes i ganja neku vendetu protiv svih
i sad je se nafurao na nasu stranku,pa je poceo i da pljuje po ,,vjecnom,, lideru,svom donedavnom prijatelju dr.lagumdjiji
pa kava je razlika izmedju njega i radoncica???
nema razlike,isti su
juce je hadjifejzovic demantovao pecanina i doveo svjedoke da je njegovu sestru prebacio UN,bez bakira i saje
koja tuga od novinarstva
ljut sam na samog sebe sto sam ikada prije citao dane i smatrao pecanina za jednog od boljih novinara i svjetlih primjera novinarstva
ispade da je i on lazov i kao svi drugi i da gleda samo svoj neki interes i ganja neku vendetu protiv svih
i sad je se nafurao na nasu stranku,pa je poceo i da pljuje po ,,vjecnom,, lideru,svom donedavnom prijatelju dr.lagumdjiji
nema razlike,isti su
#19 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Mozda novinarstvo jeste truHlo... ali istina je zdrava.fgr wrote:ni avaz ni oni!Fair Life wrote:Jok oni... Avaz..fgr wrote:dani i Sb nekom sude, oni su bas kompetentni
nase novinarstvo je truhlo po svim poljima...
- _veleposlanik
#20 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
ljudi, ja se pitam, ako se konacno mafijski klupko odrijesava, zasto koji qrac moramo sada politizirati ko, kako i zasto???
da li su ovo sve fakti? - izgleda da jesu.
zasto pocinjati diskusiju o crvenim, zelenim, o desnim ili lijevim? nek pojebu tu djubrad vec jednom, nek narod shvati o cemu se radi, nek popadaju oni koji trebaju...
zasto pocinjati diskusiju o crvenim, zelenim, o desnim ili lijevim? nek pojebu tu djubrad vec jednom, nek narod shvati o cemu se radi, nek popadaju oni koji trebaju...

#21 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
[/b][/quote][/quote]Mozda novinarstvo jeste truHlo... ali istina je zdrava.nase novinarstvo je truhlo po svim poljima...
kako smo samo mudri

ovo je kometar godine,novinarstvo truhlo,istina zdrava
pa mudri covjece,kako si ti razlucio sta je istina,a sta laz???
da nije zato sto ti je to pecanin napisao

Boze sacuvaj i sakloni
#22 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Reče Arix Tenzo iz Australije i nestadeFair Life wrote: Kao da si se i ti Ramiz-aga zamrljao crnim dudovima.
Tesko je te mrlje saprati...

#23 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Zato sam postirao i Slobodnu...ld wrote:...
nema razlike,isti su
Bujrum !
#24 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
konacno je i taj taj senad pecanin raskrinkan!ld wrote:senad pecanin je napisao odvratan tekst pun neistina i optuzio hadjifejzovica da je ostao duzan bakiru i saji,jer us oni eto u ratu evakuisali njegovu tesko ranjenu sestru iz zatvora i kad je hadjifejzovic u cd-u intervjuisao bakira,radi toga ga nije ,,resetao,, pitanjima
koja tuga od novinarstva
nema razlike,isti su
#25 Re: Na Šajinom putu Carevi su goli...
Mogao si iz komentara nekolicine zakljuciti da fakti nisu istina._veleposlanik wrote:...
...