pa ostani normalan, nije ni cudo sto ih vrijdjaju, tuku i sta ja znam sta im sve ne rade, nije da to odobravam vec sam prosao kroz to i vjerujte da znaju biti tako pokvarene a istovremeno cedne
na koje recenice se najvise najezite od osoba suprotnog pola
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Skvidji
- Location: sector "T" till 3PM after 3PM till 8AM I'm at sector "G"
#76 nesto
kad ne zna da'l bi pisala il' srala, tad bi prvo sebe rokno pa onda nju!
pa ostani normalan, nije ni cudo sto ih vrijdjaju, tuku i sta ja znam sta im sve ne rade, nije da to odobravam vec sam prosao kroz to i vjerujte da znaju biti tako pokvarene a istovremeno cedne
da ne zna covjek sta da im radi!
-
_MaYa_
ma znam...bio je i jos je...al brate...dobro je pizdarija ako me vec volis dokazi to...ne trebaju mi te rijeci ako rzumijesZox wrote:U tebe ocigledno niko nikad nije bio zaljubljen, Mayo, sorry.
i zox ubuduce kad te nesto bude zanimalo pitaj mene nemoj sam zakljucivati
-
_MaYa_
slazem se s tobom u potpunosti, sve sto si rekao je ziiiva istinaStrijelac wrote:Moja samo nesto prica, dodje sa posla uvijek umorna. I ja sam umoran, za to je Bog dao posao, da ne lezis cijeli dan. Mrzim kada mi kaze "Sjeti se, dala sam ti moju nevinost"![]()
Neki dan, sjedim sa jaranima, i pricamo kakva bi propast svijeta bila kada bi naucnici napravili zenski spolni organ, ali kao masina, ali da se osjeca kao prava. Ne moras moliti kad hoces, ne moras misliti dali je zatrudnila etc etc. Koliko bi se od vas MUSKARACA ozenilo kada bi se to desilo? Ja sam ja nebi! Masina bi se zvala "A400 UltraInside".
Bio bi propast svijeta.
I ne kontam, zasto je vazno zenskim, da se udaju? Neces nikad cuti da je muskarac rekao prvi, hajde da se zenimo. Ja imam jarane, cura ga natjerala da se ozeni sa njom, momku 24 godine. Rekla mu ili me ozeni ili smo mi gotovi. Joj kad bi meni tako nesto rekla, kako bi je sutno..
ja sam bila svjedok situacije kad je moja kolegicaw hodala s tipom, ok? slusas ? dobro, hodali su
da bi ona jna kraju izmislila da je negdje vani ceka neki tip, ako on nece da se zeni ona ce se udati za njega....tog tipa
fuuuj i na kraju sve dogovore, a on dan predvjencanje kaze da necepa ovo-ono i na kraju se ozene
gadan par (oprosti mi boze...)
al tako nasliu! uzas
i sad samo prica o sexu, reko zeno bozja to se meni ne slusakako je on tebe guzio ovo-ono ...al ne sinoc bla lba (odjebala sam je btw)
-
neko iz mase
druga stvar pri ovom (izvinjavam se ako je vec neko spomenuo, nisam citao ostale postove osim ovih zadnih) je da djevojke, nakon sto izgube nevinost u tim "kasnim" godinama otkriju novu stranu svijeta, i onda se bace u istrazivanja bez obzira na to da ih kuci ceka muz i djeca.
ovi sto govore da su im zene umorne kad se vrate sa posla, trebali bi se malo zabrinuti
ovo ne govorim iz licnog iskustva, vec iz onog sta sam mogao da vidim oko sebe.
ovako, kad se zensko izhaba na vrijeme, zasiti se (heheh znam znam, dobar vic) svega i zeli uci u familiju kad skonta da joj nista drugo ne preostaje

ovi sto govore da su im zene umorne kad se vrate sa posla, trebali bi se malo zabrinuti
ovo ne govorim iz licnog iskustva, vec iz onog sta sam mogao da vidim oko sebe.
ovako, kad se zensko izhaba na vrijeme, zasiti se (heheh znam znam, dobar vic) svega i zeli uci u familiju kad skonta da joj nista drugo ne preostaje